Urang Candak Hambalan Kahiji anjeun Ku Bobogohan Online

Anjeun candak terjun jeung siap pikeun ngamimitian néangan hiji online sejenna signifikan. Ieu hiji seru, pangalaman can intimidating. Sakabéh ngadadak Anjeun gaduh kasempetan pikeun nempo jeung interaksi nu leuwih single, ti anjeun geus papanggih dina sataun! Tapi ngadagoan dating online teu nanaon jiga pasamoan jelema di jalma jeung pasti teu datang jeung buku aturan ...

Paham Vocab nu: Salah sahiji léngkah kahiji jeung paling ngabingungkeun ieu kaayaan lingo nu. Di handap ieu mangrupakeun moments kahiji anjeun interaksi, jenis kesan teu rek ninggalkeun jeung kumaha di dunya teu anjeun milih naon nu kudu?

Ngan kawas dina "kahirupan nyata" kecap ieu kami nganggo keur ngartikeun jenis interaksi, saperti sasalaman hiji, nginjeumkeun diri ka dijelaskeun naon nu ngan lumangsung antara dua urang. Pamanggih ieu masih dipake keur loba pilihan online Anjeun:

Siga - Mikir ieu salaku seuri sakuliah ti bar. Bisa grab perhatian batur sacara. Tapi, eta teu jadi ngalakonan saolah-olah anjeun indit leuwih ti jeung ceuk, "Halo."

Wink Wink -A ieu sagampil gancang dikirim jadi eta mecat.

Paporit - Ieu nu jelema nu dikaitkeun dina garis di Starbucks. Anjeun ngarasa narik hak jauh; enya anjeun saukur papanggih eta di jalan ngalirkeun, tapi teu bisa ngadagoan ka nabrak kana eta deui.

Olahtalatah - Ieu hiji talatah teks ti "nu" jelema nu geus nungguan ngadangu ti sadaya poé. Maranéhanana geus sagemblengna kana anjeun.

Ngadamel hiji pilihan ngeunaan cara komunikasi bisa nangtukeun jenis réaksi anjeun meunang.

Manten jeung reueus pisan: Lamun Anjeun kudu maca sababaraha propil saméméh nulis Hormat, éta oke.

– Ieu teuas nyaho naon di antarana dina propil jeung sabaraha lamun geus anyar dating online. Anjeun teu hayang nulis haiku a, tapi anjeun teu daék bore urang ka lawon sareng wincik kelas 5 piano recital Anjeun.

– Pastikeun méré wincikan pribadi, aya sarébu orang sunda anu film jeung 'rek manggihan pasangan dina kajahatan,'Naon sabenerna beda ngeunaan Anjeun? (Naha anjeun indit ka sakola pastry jeung ayeuna gawe di pamasaran. Meureun, Anjeun anyar nu ngajemput parasailing?)

– Ngartikeun naon nu ditéang dina mitra, lamun teu urang bisa mikir profil anjeun geus palsu.

Jadi kandel: Anjeun geus ngagabung dating online teu jadi wallflower hiji, Anjeun hoyong manggihan batur!

– Anjeun nganggur ka leungit! Naon nu Chances anjeun bakal ngajalankeun kana jalma ieu? Enol nepi ka euweuh; teu wink di antarana, lamun sabenerna hayang ka talatah.

– Ulah ingkeun ragu jero Anjeun meunang. Anjeun kungsi nyaho saha bisa jadi kabetot dina anjeun, iwal mun méré eta hiji try. Anjeun teu ngiluan dating online diuk di juru jeung knit teu anjeun? Lamun teu, Jigana anjeun dina website salah.

Coba nu anyar: Teu aya nu lepat jeung nyaho "tipe Anjeun,"Tapi coba ngobrol jeung batur anu béda ti hubungan katukang Anjeun.

Lamun anjeun geus rébuan pilihan nempo anjeun ti layar komputer glowing Anjeun, aya nu lepat jeung tés cai diajar naon Anjeun hoyong. Meureun, Anjeun buka dina titimangsa jeung badut jeung nyadar, "Kuring ngan teu bisa jeung batur anu honks irung maranéhanana pikeun hirup." Teu aya nu lepat jeung nu, atawa meureun anjeun diajar éta naon anjeun geus nungguan sadaya sapanjang. Anjeun kungsi nyaho naon bisa lumangsung.

Jadi Diri Anjeun Nyalira: Salaku Dr. Seuss nunda eta, "Kami anu Kami jeung nu hiji hal gede jadi." Lamun Dr. Seuss ceuk eta, ayeuna teh meunang jadi katuhu. Ieu teuas pikeun ngamimitian hubungan jeung batur lamun Anjeun keur nyoba pretend jadi batur nu sejenna.

Enya "hottie8675309" pisan menarik, tapi anjeun teu bisa manggihan nanaon di propil maranéhanana anjeun geus di umum. Anjeun mikir ka diri, "Muhun maranéhanana ngaranna 'Buah anggur tina dimurkai ' salaku buku paporit maranéhanana. Jigana mah nu maca di SMA. "Saméméh sing saha wae Anjeun keur di hiji tanggal jeung batur nu nulis disertasi PhD maranéhanana dina 'Buah anggur tina dimurkai. ' Good tuah jeung nu!

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Lamun Is Nu "Time Katuhu" Pikeun ngudag A New Hubunganna?

Breakups nu tangguh. Mandang saha ends aya hubungan atawa naha réngsé, bisa jadi waktu emosi di handap ieu ...

Deukeut