Kumaha ka Obrolan kotor dina Hubunganna

Urang geus sadaya pasangan ditempo sacara kotor dina film, TV komo maca dina buku tapi eta komo digawe? Jeung leuwih importantly, kudu Anjeun ngawanohkeun ngobrol kotor kana hubungan Anjeun?

Bertentangan jeung kapercayaan popular, lamun ngobrol kotor Anjeun teu kudu ngomong nanaon aneh atawa ngazum leutik aya dina raraga neangan efek nu dipikahoyong. Ku di handap ieu nu tips di handap, Anjeun bisa nambah zest hubungan anjeun jeung kahirupan sex bari masih keur Anjeun.

Nambahan Spice: Ngan kawas rempah nambahkeun rasa kana masak, hihihi kotor nambihan rasa kana hubungan. Tapi, Anjeun kudu ati-ati salaku teuing ngobrol kotor, kawas teuing bungbu, bakal meunangkeun boring komo bisa uing hubungan Anjeun. Pikeun nambah pikagumbiraeun jeung senang, coba make telepon sparingly cara nu bakal seru jeung terduga unggal kali Anjeun teu ngomong kotor ka pasangan Anjeun.

Cicing teu nyaman: Ujung pangpentingna nyaéta pikeun ngalakukeun terus ucapkeun naon anjeun teu nyaman jeung. Naha éta eksplisit atawa halus, lamun anjeun aya teuing uncomfortable nyebutkeun eta mangka baris paling dipikaresep disada kikuk teuing. Jeung jadi sampurna jujur, aya sawatara hal goréng dibandingkeun ngobrol kotor kikuk.

Jadi halus: Eksplisit, nasty, seksi, jeung omongan kotor grafis nu agung pikeun pangkeng minangka eta bisa ngakibatkeun gairah sex. Tapi lamun anjeun aya halus lamun ngobrol kotor, anjeun bakal manggihan yén nagara éta bakal nyieun pangaruh kuat nu dimaksud salaku nya nyieun tegangan seksual salian nyieun pasangan Anjeun terus mikir ngeunaan Anjeun. Keur halus, kanyataanna, sabenerna bisa leuwih kuat batan eksplisit lamun ngobrol kotor.

Faktor penting séjénna ngeunaan ngobrol kotor halus nyaeta nu bisa ngalakukeun hal eta kakara kira di mana waé. Ti pihak hiji ka nongkrong jeung babaturan ka nu keur di pagawean, sederhana “Mah keukeuh ieu lain jalma éta teu kira-kira salaku mah geus sababaraha fun hal di pikiran nu hayang mah ulah ka anjeun”, bakal ninggalkeun pasangan Anjeun wondering ngeunaan naon kahayang Sadérék nu gaduh dina pikiran.

Eksplisit, kamar tidur ngobrol: Sedengkeun tip ieu téh sabalikna pasti ti luhur, ngobrol kotor grafis baris nyieun hotter kelamin, leuwih seru, jeung leuwih gairah – kahayang saha tangtu hayang di pangkeng nu. Ulah ingkeun kecap sapi jalu eksplisit Anjeun jauh ti ieu playful, seksi pangkeng ngobrol. Kantun lalaki bray nepi di moment jeung nyarios naon ngarasa kawas “Anjeun ngarasa jero jadi hade kuring”, teu ngan bakal ngahurungkeun pasangan Anjeun dina tapi bakal meuseul egos ogé. Lamun masih keneh ngarasa saraf atawa kikuk, leuwih sengit “hmm”, “hehehehe”, jeung “oh allah” ogé méré pangaruh sarua.

Erotica: Meureun ujung paling gampang nyaeta maca erotica atawa roman roman. Teu ngan bakal maranéhanana dilegakeun hihihi repertoire kotor Anjeun tapi bakal méré Anjeun loba gagasan pikeun situasi, maén peran, jeung galur salian ninggalkeun Anjeun ngahurungkeun utamana nalika anjeun salse maca adegan steamy.

Yen Anjeun geus jeung pasangan Anjeun pikeun sababaraha bulan atawa sapuluh taun, ngawangkong kotor bisa invigorate jeung ngagumbirakeun, nambahan tingkat sakabeh anyar hubungan Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Candak Hambalan Kahiji anjeun Ku Bobogohan Online

Anjeun candak terjun jeung siap pikeun ngamimitian néangan hiji online sejenna signifikan. Ieu hiji seru, can intimidating ...

Deukeut