Nyaéta Ieu Katuhu turun Dina Cinta With A Man Kawin?

Aya loba awéwé nu digolongkeun asih laki rabi teu ngahaja, bari loba batur intentionally neangan kaluar laki rabi pikeun thrill nu (Pun dimaksudkeun) tina keur jeung saurang lalaki anu téhnisna un-aya. Tapi, pertanyaan sok tetep salaku ka naha éta téh katuhu turun asih lalaki nikah?

Ragrag keur manusa nikah bisa sigana katuhu, utamana lamun lalaki nyebutkeun maranéhanana ngarasa sarua ogé. Salaku tambahan, Wanoja di kaayaan saperti hiji ogé bisa jadi dibere rasa palsu kaamanan nu manusa bakal geura-giru misahkeun ti pamajikan, sahingga hubungan maranéhanana bisa mekar uninterrupted. Tapi, fallacy hiji, anu perlu direcah lengkep kusabab alesan katut.

Awewe kudu diajar hormat sorangan

Hiji lalaki jeung kulawarga moal bisa nawarkeun hiji awewe nu kepuasan ti keur di hubungan nyata. Komo lamun lalaki geus ngalakukeun nya waktu keur ngurus dirina kalayan perawatan, bogoh, jeung hadiah, kabeneran aya, eta moal ngarobah hal!

Awéwé Saperti ogé kudu nyoba nempatkeun diri dina sapatu tina pamajikan manusa. Kumaha bakal ngarasa lamun awéwé sejen teu sarua jeung maranehna? Lamun bener hormat ka sorangan, tuluy maranehna kudu ngarti nu hijina hal maranéhanana baris mungkas nepi ngalakonan nyaéta megatkeun nepi kulawarga, jeung nu teu labél awéwé nu mana wae nu hayang boga, Abdi ngarep!

Nu lalaki moal ninggalkeun istri maranéhanana

Komo lamun lalaki sing leuwih jeung leuwih deui nu maranéhanana baris misahkeun ti istri maranéhanana geura-giru ambéh maranéhanana bisa boga hubungan riil nu mibanda kapanggih asih teu karunya kitu, ayeuna teh kungsi bade lumangsung. Lamun lalaki manggihan awewe nu satuju boga hubungan jeung maranéhna, nyaho yén maranéhanana geus kulawarga, mangka lalaki asup ka hiji zona kanyamanan. Dina hal ieu, maranéhanana pasti bakal hoyong ngajaga status quo-, saprak maranehna moal hayang ninggalkeun kulawarga maranéhanana.

Mikir tina kulawarga manusa

Awewe, teu jadi egois! Saméméh mutuskeun boga hubungan jeung nu lalaki nikah, inget kulawarga anu bade ruined. Kaayaan bakal meunangkeun parah lamun aya barudak aub. Barudak pasti bakal nu awon serius upami manusa teh megatkeun ninggalkeun eta. Jeung hayu urang poho pamajikan, nu bisa jadi scarred pikeun hirup.

Mun euweuh nu sejenna, mangka unit kulawarga kudu ngayakinkeun Wanoja nu teu katuhu turun asih lalaki nikah.

Awewe kudu kungsi settle pikeun kurang ti maranéhanana pantas

Naha di bumi, ngalakukeunana geulis, calakan sarta pinter awéwé hoyong settle keur lalaki anu teu bisa komitmen dina hubungan nyata, ngan sabab manusa teh geus kawin? Teu bakal awéwé saperti hiji leuwih alus off néangan hiji manusa tunggal nu bakal pinuh dedicated ka ngabogaan hubungan nyata? Awewe kudu gaya luhur jeung ka percaya diri jeung kapasitas maranéhna pikeun mikat lalaki tunggal, jeung saha maranéhanana tiasa ngabagikeun hiji hubungan nu taya string napel.

Ieu téh oke ka ngarasa sedih ngeunaan megatkeun sayang asih

Asih nyaeta salah sahiji emosi paling hese ngadalikeun. Saperti loba salaku hiji awewe bisa jadi sabenerna jeung deeply asih lalaki nikah, realitas nu hubungan teu pos di mana waé. Kusabab ieu, eta leuwih hade pikeun ngeureunkeun eta sooner, tinimbang saterusna, ku kituna pikeun meunangkeun cukup waktu ka dudung. Pastikeun yén moal gampang di sagala, tapi bakal patut eta di ahir.

Ulah jadi swayed ku pamadegan batur

A Wanoja di hubungan jeung lalaki nikah bakal judged ku batur ti sagala juru. Wanoja milik, sahingga, perlu kudu kuat jeung megatkeun off jeung manusa teh sabab ieu hal katuhu pikeun ngalakukeun. Salaku tambahan, geus for teu ngabantuan Wanoja pikeun megatkeun dipareuman, pikeun bisa papanggih saurang lalaki anu bisa komitmen pinuh nepi ka ngabogaan hubungan hiji.

Ulah kontak manusa teh lantaran

Sakali hiji awewe ngarecah nepi ka hiji lalaki nikah, mangka imperatif pikeun ngeureunkeun sagala bentuk kontak jeung manusa teh. Wanoja milik komo kudu ngarobah hiji nomer kontak nu dipake pikeun meunangkeun lawung jeung manusa teh. Ieu baris jadi mimiti prosés penyembuhan.

Teu saurang ogé bisa ngadalikeun saha manéhna atawa manéhna turun asih, kumaha oge, hal anu penting pikeun nginget yén éta téh teu katuhu turun asih lalaki nikah. Dina catetan nu, pikeun maranéhanana awewe anu geus asih laki rabi, waktu anak for putus nepi!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Is Nu Point Ti Marriage?

Salian ti alesan agama, tradisional, urang nikah dina upaya solidify komitmen lifelong antargugusna,. Saprak ...

Deukeut