Nyaeta Aya sapertos A Thing Salaku A ngalawan Good dina hubungan?

Sanajan alesan nu dianggap hadé pikeun hubungan, aya saperti hal salaku gelut alus dina hubungan hiji? Enya aya, unbelievably. Tarung mantuan hubungan hiji tumuwuh jadi pasangan hiji dibere nyaho silih leuwih alus. Saprak éta téh hiji hal anu teu bisa dihindari, pasangan kudu diajar kumaha carana ngalawan anu cukup.

Nyaho kumaha tarung anu cukup ieu leuwih penting ti batan nyaho naha perang aya deui di tempat kahiji, sanajan ngabogaan gelut Bintara teu patut eta. Nyandak waktu kaluar lamun hiji pasangan karasaeun kawas maranéhanana rék leungit pisan penting, saprak teu cara eta bisa jadi ngakibatkeun réaksi leuwih serius anu bisa geus teu merlukeun dibedah.

Salaku tambahan, hal anu penting pikeun nyieun pasangan séjénna ngarasa nu sipatna keur ngadéngé. Teu boga shouting patandingan, sabab kungsi mantuan ngabéréskeun nanaon, salaku pikabitaeun sabab bisa sok jadi.

Lamun dina gelut jeung pasangan hiji sacara, sok neangan pikeun ngabéréskeun tarung amicably, tinimbang ngalawan ka meunang. Tapi, saprak ieu téh ceuk gampang ti Puguh, aya sababaraha aturan, nu mana, lamun dituturkeun, sabenerna bisa nyieun fight nu patut eta.

Ngayakeun deui anger teu bakal bisa dipaké; rada nunda anger Anjeun sabrang ka pasangan Anjeun

Anger nyaeta rarasaan universal, anu nandakeun nyeri, kanalangsaan, isin komo remorse. Hal ieu bisa disababkeun ku hiji acara anu lumangsung lila pisan atawa acara kiwari. Tapi, paling jalma teu nyaho cara nungkulan anger.

Anger kudu ditempo salaku wahyu, hiji emosi nu mantuan pasangan hiji pikeun datang nepi ka solusi masalah. Ku sabab, Mayar perhatian ka anger bakal mantuan nungkulan anu ngabalukarkeun argumen ogé leyuran anak saeutik leuwih gampang.

Mere hiji niup low moal nyieun hiji pahlawan

Alesan teu avenues pikeun mawa nepi kelemahan pasangan Anjeun, Rahasia atawa komo jaman baheula hiji megatkeun nepi. Ieu mangrupa niup lemah sareng nunjukeun yen hiji boh teuing teu aman dina kulit sorangan, Ku kituna, karasaeun kudu narajang pasangan maranéhanana nyieun sorangan ngarasa leuwih alus, atawa ngarupakeun sieunan anu ngabogaan ngadagoan argumen pikeun ngeureunkeun hubungan hiji.

Meta cowardly saperti dipigawé ku hiji niat ngabalukarkeun komo leuwih nyeri ka pasangan sejen kudu merlukeun dibedah sakabehna bea. Tinimbang nganiaya batur di handap beubeur, pasangan kudu kalem hawa kaluar naon menyakiti manéhna atawa nya. Ayeuna ieu nu ngajadikeun batur pahlawan.

Ulah poho pikeun nganyatakeun patalina jeung masalah, rasa reueus, panghargaan, jeung simpati

Saha ngabogaan gelut jeung pasangan maranéhanana tanpa keu nu mana wae nu di luhur ngalakonan nanaon katuhu. Di handap ieu mangrupakeun émosi pohara penting, utamana pikeun jalma dina hubungan, salaku keu parasaan saperti ieu baris mantuan ngayakinkeun pasangan sok boga gelut alus.

Reueus ngalibatkeun teu ngabalukarkeun nyeri ka pasangan hiji sacara sabab nyaho yén pasangan ngabogaan hak perlakuan nu adil. Pikeun sympathize jeung batur, hiji geus kasampak dina kaayaan ti sudut pandang jalmi lain urang.

Ulah nu ngagorowok, ngajerit, jeung nu ngahina

Boga saha kungsi kapanggih dirina atawa sorangan dina kaayaan hiji mana teu bisa mantuan tapi nyebutkeun sagala hal salah lamun ambek, can maranéhanana nyaho geus salah, tapi maranehna teuing bendu ka mikir? Tarung teu nu ka saha, utamana lamun pajoang unfairly.

Kadé pikeun nyokot waktos Anjeun samemeh ngarespon kana anger. Ulah jadi rusuh teuing nyarita kecap bakal blurted kaluar anu bisa kungsi dicokot deui, euweuh urusan naon. Yelling jeung screaming bayah hiji sacara kaluar jeung pasangan ngahina hiji sacara ngan ngabalukarkeun leungitna sora hiji sacara, bangun nepi ka budak jeung meureun sesa lingkungan.

Ulah ngalawan kalawan tujuan pikeun meunang atawa jadi hiji di sisi katuhu

Lamun gelut jeung pasangan hiji sacara, teu coba jadi teuas jadi juara, salaku pasangan nu ngalakonan ieu ngan bisa jadi hiji dina salah. Nyobaan jadi teuas jadi katuhu saukur mana anu ka mintonkeun parasaan leuwih ti inadequacy, jenis jalma nu kungsi rek jadi salah.

Naon pamakéan unggul tarung, tapi kaleungitan pasangan hiji sacara? Nya eta patut eta? Hiji teu kudu jadi engrossed dina unggul tarung nu maranéhanana gagal nempo sabaraha pasangan maranéhanana geus kapangaruhan. Butuh loba usaha pikeun narik saeutik jeung assess kaayaan nu, nempo kumaha hiji mungkin geus nyumbang ka disagreement nu.

Ulah coba méré kritik konstruktif, teu bakal bisa dipaké!

Lamun pajoang, teu nyempad mitra séjén, pamikiran eta teu nulungan maranéhna sabab teu. Saha nu dina aktipitas perang normalna pisan ambek, jeung nu kritik dibikeun di titik ieu anu dimaksud ka inflict nyeri. Hiji-hijina hal ieu achieves nyaéta nyieun pasangan hiji sacara ngarasa kawas maranéhanana geus dipigawé hiji hal unforgivable jeung unfathomable.

Rada, geus sasaena ka komplen ka pasangan séjén ku sangkan eta naon hiji bakal cinta ka tempo di mangsa nu bakal datang.

Sanggeus kabéh ieu nyarios sareng dipigawé, hiji hal cingcin bener. Aya hal saperti tarung adil, anu pohara penting pikeun urang dina hubungan. Hiji geus diajar ti kasalahan ku cara ngarti teu ngan naon anu maranehna bisa jadi geus dipigawé pikeun ngamimitian tarung, tapi ogé naon bisa maranehna ngalakukeun make leuwih hade dina mangsa nu bakal datang. Anu anu anu saha bisa ngawasaan kaahlian tarung alus sarta adil geus pasti ngarasakeun hubungan kacida panjangna tur bagja.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Tips Nyieun Anjeun teh sampurna Chick Magnet!

Aya lalaki anu teu leres pisan euweuh, tapi tetep mungkas nepi meunang perhatian leuwih bikang ti maranéhanana sabenerna tiasa ngadamel ....

Deukeut