Little Dipikawanoh Cara ka Meunangkeun hal nu Love Kahirupan anjeun

Sedengkeun urang sadaya gambar nu nasib muterkeun peran integral dina ragrag asih, lampah urang sakapeung bisa nyarita louder. Di handap, urang geus uncovered cara nu anjeun bisa meunangkeun cinta hirup Anjeun.

Jalan dipikawanoh Little #1: Jadi Siap pikeun Love
A hubungan butuh waktu, jangji, jeung kerentanan. Konci pikeun hubungan sehat sarta suksés nyaéta cinta diri kahiji, for cinta ieu ngidinan Anjeun pikeun sabenerna bogoh jalma sejen. hubungan kuat, jeung diri jeung sajabana, anu diwangun kana kapercayaan, kajujuran, jeung komunikasi.

Jalan dipikawanoh Little #2: Nyaho jeung Cobi Standards anjeun
Sedengkeun eta adil mun pareng hiji jalma sagemblengna ku flaws maranéhanana, hal anu penting pikeun ngadegkeun wates. Urang kabeh terang, anu aya pikiran nu tangtu jeung paripolah anu bisa ngahalangan hubungan Anjeun. Urang oge nyaho yén aya paripolah nu tangtu jeung ciri yén urang teu hayang jeung kudu dina hubungan hiji. Nyaho maranéhanana bakal mantuan ka rarata jalan ka manggihan signifikan lianna Anjeun.

Jalan dipikawanoh Little #3: Nyaho Béda antara Loving Person sarta Loving kasih sayang maranéhanana
Euweuh ketukan keur di bandung; kumaha oge, sakapeung rarasaan ieu overpowers pikiran bener ngeunaan pasangan urang. Ieu téh penting pikeun nengetan naha anjeun bisa ngabedakeun antara qualities inti jalma jeung leuwih Anjeun maksakeun dina eta.

Jalan dipikawanoh Little #4: Jadi Teundeun Katuhu di Zona nu Katuhu
Aya tempat nu tangtu di mana we ngan ngarasa kawas urang aya di unsur urang. Naha éta di happy jam jeung babaturan, di konser atawa seni pintonan, atawa di kelas hiji, aya. kapribadian anjeun bakal caang, teken urang ka anjeun.

Jalan dipikawanoh Little #5: Narékahan pikeun sauyunan emosi saméméh sauyunan fisik
jeung manggihan “cinta hirup Anjeun”, an beungkeut emosi nyaéta krusial. Sedengkeun rushing kana sauyunan fisik teu merta hiji hal bad, bisa nyieun hiji beungkeut emosi leuwih hese pikeun nganapigasi.

Jalan dipikawanoh Little #6: dipercanten sorangan
Dengekeun Gut Anjeun, jadi teu nyaman nyokot waktos Anjeun, jeung kudu sabar dina judgments anjeun. Dina waktos anu sasarengan, hal anu penting pikeun tetep dibuka pikeun ideu anyar jeung persepsi dina asih.

Naha nasib anak, ieu cara saeutik dipikawanoh, atawa duanana – hal anu penting pikeun kungsi nyerah dina cinta sajati. Pikeun sakali anjeun geus, eta rarasaan paling rewarding di dunya.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Puncak 5 Excuses for nu keur Ahir ka Tanggal

Bagian awon ngeunaan keur ahir keur tanggal hiji beungeut-to-beungeut datang jeung jalmi nu geus nungguan dina ...

Deukeut