Kasalametan anggota Is Prioritas Top urang

kaamanan Online sok di forefront tina pikiran urang, jadi we hayang ngingetan sadaya urang ulah nepi ka tetep anggota urang aman jeung assure yén urang geus committed ka nyadiakeun anjeun jeung safest mungkin pangalaman dating online.

Di dieu Kang naon we ngalakukeun…

Investasi dina puseuran téhnologi anti-scammer industri-ngarah

téhnik Scammer anu jadi leuwih maju jeung beuki hésé titik. Tapi urang geus ngalakonan sagalana we bisa ngajaga eta jauh.

Urang geus maké anti-scammer Scamalytics téknologi pikeun 2 taun ayeuna. Data biasa alat scammer sakuliah industri dating online tur mantuan tim urang moderator dilatih scammers titik jeung cabut eta tina DateMyPet.com saméméh maranéhanana komo mangaruhan anggota urang. Scamalytics oge otomatis-ngadeteksi scammers jeung ngaluarkeun bot, ogé nyadiakeun tim urang jeung 'dina tiung' informasi nu teu katempo panon manusa.

Angkatan jeung pangaweruh ieu, tim layanan customer urang nu leuwih alus disimpen ka titik tren scammer jeung cabut eta gancang.

latihan lumangsung pikeun tim layanan customer urang

Urang mangrupakeun salah sahiji ngan pausahaan di industri jeung tim urang sorangan di-imah service customer, jeung tim support anggota dedicated pikeun moderation sarta perawatan customer. tim urang 60 pagawean 24 jam beurang, tujuh poe saminggu, 365 poé sataun pikeun nyadiakeun perawatan di-time-zona ka anggota urang sadaya di sakuliah dunya.

Urang tahan customer teratur jeung lumangsung fokus latihan, dimaksudkeun pikeun terus ngaronjatkeun ladenan urang jeung mastikeun kasalametan anggota urang.

Fast kali moderation

dilatih tim moderation layar urang kabeh eusi-dihasilkeun pamaké pikeun mastikeun propil nyerah nu tulus. Ieu ngawengku analisa gambar, propil, éntri diary, video sareng talatah swasta awal pikeun mastikeun patokan qualifying kaanggotaan nu papanggih pikeun loka individu atawa jaringan.

Pikeun ngajaga kali moderation dina maksim 10 target menit, tim moderation urang boga pisibilitas jelas kali persetujuan ngarah bisa ngawas kinerja maranéhanana sakuliah shift maranéhanana. kali Moderation nu ayeuna di hiji impressive 7.5 menit!

peringkat pelatih dating maturan pangrojong jeung nasihat

Ogé nyadiakeun perawatan customer kualitas luhur ka sadaya urang Sunda, tim urang ogé meta salaku peringkat pelatih dating, nulungan anggota anu bajoang jeung aspék téknis atawa anu daters online kurang ngalaman pikeun meunangkeun nu leuwih seueur tina pangalaman dating maranéhanana.

Tim perawatan customer méré nasihat ngeunaan cara nyieun profil nu achieves hasil anu alus, kumaha tinggal aman jeung naon nyangka lamun bobogohan online.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Unggal Man kudu Hindarkeun dina Kahiji Tanggal

Kaping Kahiji bisa scary boh lalaki jeung awewe, utamana lamun datang ka nyieun nu alus mimiti gambaran

Deukeut