Kudu Asih Anjing : Leash New On Kahirupan

Adi kuring Michael ieu tinggal jeung kuring nepi ka nikahna meunang deui dina lagu.

“Teu Lembur coddle manéhna, Sarah,” bapa ceuk. “Ngan méré manéhna tilu kuadrat sapoé sarta pastikeun manehna geus baju bodas starched mun teu ngagem ka kantor.”

“Lamun manéhna jadi loba salaku kasampak dina botol bir, nyumputkeun telepon sél-Na,” adina mah Carol ceuk. “Entong, dina kaayaan nu mana wae nu, mugi Gusti mabok dipencét Phoebe. Biasana ieu hiji dukun jeung ibukota B sabot nikah nya, manehna bakal jadi dukun jeung ibukota B iraha urang manggihan gaganti nya.”

“Naha teu Michael kudu cicing di imah Anjeun?” adina mah Christine ceuk. “Urang geus nyatu kamar, jeung teu ngalanggar, tapi kitu teu adil cara sok kudu hog manéhna.”

Kudu Asih Anjing - Tanggal pepet MySanggeus bulan, meureun taun, tina nyoba tahan nikahna bareng bari mondok di imah, Michael ngaharepkeun nu henteuna ngalakukeunana, kanyataanna, nyieun jantung Phoebe sacara tumuwuh fonder. Jadi manéhna pindah kaluar jeung ayeuna manéhna drove awéwé-Na, Annie jeung Lainie, ka lengkah Irlandia nari dina Wednesdays sanggeus sakola jeung nyandak poto eta kaluar ka dinner afterward. Maranéhanana ogé spent unggal sabtu minggu jeung anakna.

Jeung urang.

Dina imah.

“Kumaha leuwih lila saur anjeun mah bakal?” John Anderson pamustunganana ménta. Ieu seemed pertanyaan nu lumrah ti lalaki anu geus jadi signifikan mah séjén.

“Teu nepi ka naraka freezes leuwih sigana teuing pesimis?” Dijawab.

Sanggeus mimiti bumpy ka hubungan urang, John jeung mah geus dibagi genep bulan bobogohan Bliss. Urang éta ayeuna dasarna ditahan. Sok atuh wondered di tengah peuting lamun urang kukituna accrued Bliss titik cukup pikeun meunangkeun ngaliwatan ieu. Jeung teu Bliss boga hirup batur? Bakal eta tamat ti ngalalaworakeun samemeh urang bisa jng flames deui nu rutin?

Ieu peuting, mah adi Michael jeung kuring anu ditajong deui dina dipan mah. Patut A minggu ngeunaan kaos bodas starched dina kantong beberesih garing anu draped leuwih treadmill mah. Dua Sam sikian botol bir kosong diapit satengah-didahar kiju pizza dina tabel kopi. Mah ieu adina alus.

Kuring burped.

“Hade,” Michael ceuk.

“Hatur nuhun,” Ieu mah ceuk.

Leuwih ti pekan nu, Michael jeung Annie jeung Lainie jeung mah geus ditarik ka handap rickety tangga loteng heubeul mah jeung Isro tempat moro pikeun Toys. Nieces mah nya teu overly impressed jeung titilar ti budak leutik mah éta deui downstairs jeung leungit dina kaulinan ponsel dina jangka waktu nu teu. Tétéla adi kuring dirasakeun disebutkeun, sabab ayeuna manéhna maen jeung mah ngembang Nepi Juragan boneka.

“Manéhna nu dua boneka di salah, pikeun dua kali loba fun!” Kuring recited di katara peppiest mah 1970-an komérsial.

Juragan ieu adina saeutik Barbie sacara. Siga nu Doublemint ti budak leutik urang nu geus touted salaku dua, dua, dua mints dina hiji, Vérsi ieu Juragan bener ieu dua boneka di salah. Sawaktos Anjeun pertama kali nempo nya, manéhna mucunghul jadi saeutik blond mahasiswa sakola dasar amis. Tapi lamun diputer lengan kénca nya balik deui ka, manéhna sabenerna tumuwuh breasts katuhu saméméh panon pisan anjeun.

Saolah-olah awak teu mungkin Barbie sacara geus teu ngaco kuring nepi cukup di taun formative mah. Atuh ka ngembang Nepi Juragan, Abdi spent sahenteuna sataun hirup prepubescent mah circling lengan kénca mah mundur kawas backstroker hiji-pakarang bari knelt gigireun bed mah nyebutkeun solat nightly mah. Sanggeus nanyakeun Allah ka ngaberkahan Ibu jeung Pa jeung tilu ilaing mah jeung dua sadulur jeung sakabeh barudak sarimi di Cina, Mah do'a pikeun boobs, leuwih badag ti adina mah Carol sacara, anu dua taun leuwih kolot jeung, punten Allah, anjog saméméh adina tujuh belas-bulan mah ngora Christine sacara némbongkeun nepi.

“Urang kedah, urang kedah, urang kudu ningkatkeun bust urang,” Michael ceuk gigireun kuring sadaya taun iraha waé manéhna ngompa ngembang lengan kénca Nepi Juragan sacara luhur jeung ka handap. Breasts nya mucunghul jeung ngiles dina jangka waktu nu sampurna ka chant-Na.

“Sambel dipareuman,” Ieu mah ceuk. Kuring nepi ka pikeun boneka heubeul mah.

Michael yanked nya jauh. “Saha nu gonna nyieun kuring?”

“Méré nya ka kuring,” Kuring yelled salaku mah lunged pikeun Juragan. Kabiasaan Old tilem teuas jeung sagala rupa nu, tapi ieu sabenerna endah pisan cara ilaing mah jeung sadulur jeung mah bisa dibalikkeun ka selves budak leutik urang di nanosecond hiji.

A babakan pisan dijieun kuring luncat. Ibu Teresa, Michael sacara humongous St. Bernard, anu ogé tinggal jeung kuring nepi ka Phoebe lasut nya atawa nepi ka naraka froze leuwih, grabbed ngembang Nepi Juragan.

Kuring screamed.

Michael ucul ka suku-Na. “Ibu Teresa, leupaskeun eta.”

Ibu Teresa diayakeun lengan kénca Juragan sacara antara huntu nya salaku manéhna shook sirah nya di sababaraha mangsa-killing kuna ritual manéhna geus teu cukup ngalobaan leuwih. Breasts Nu boneka sacara mucunghul jeung ngiles jeung unggal ngocok.

Kuring lumpat ka dapur jeung grabbed nu doggie saréat jar. Mah diayakeun kaluar hiji biscuit tulang ngawangun.

Ibu Teresa mucunghul pikeun ngangkat hiji halis.

Kuring nunda kahiji saréat di lantai jeung nyandak hiji detik toples.

Manéhna méré ngembang Nepi Juragan ngocok sejen.

“Dengda,” Ieu mah ceuk. “Tapi warning adil, Kaula teken garis di tilu.”

Ibu Teresa disimpen ngembang Nepi Juragan gently di lantai jeung dikumpulkeun tilu Ngaruwat nya.

“Gadis Good,” Michael ceuk.

“Éta debatable,” Ieu mah ceuk. Kuring nu ngajemput mah boneka drool-katutupan jeung dimimitian wiping nya dina jeans mah. Kuring reconsidered jeung grabbed hiji napkin pizza.

“Ieuh, Kuring bakal meunangkeun nu,” Michael ceuk.

Kuring dibikeun ngembang Nepi Juragan jeung napkin jeung plopped ka handap dina dipan.

Michael réngsé dandan ngembang Nepi Juragan jeung ieu deui ka rhythmically ngompa lengan kénca nya.

Mah emang ieu hiji ceurik kanggo bantuan nu. Kuring diakuan tugas sisterly mah. Abdi meunangkeun pikiran-Na off ngembang nepi Juragan, mangka Abdi meunangkeun pikiran-Na off Phoebe. Abdi mantuan manéhna nyadar nikahna ieu leuwih sarta mantuan manéhna di nganapigasi cerai bari striving pikeun tetep dampak negatif dina Annie jeung Lainie ka minimum bulistir. Terus Abdi manggihan manéhna hiji patandingan nu leuwih merenah. Pas kuring meunang yén sadaya kuadrat jauh, John Anderson jeung kuring bakal naek off ka blissful Panonpoé Tilelep babarengan.

“Jigana mah bakal pak dina,” Michael ceuk. “Naha rek kuring mawa Ibu Teresa kaluar hiji waktu leuwih, atawa bisa dibéré nya samemeh Anjeun kantor off ka bed?”

Ibu Teresa leaned leuwih jeung lapped macana mah. Kuring Purbasari. “Abdi gé nyokot nya.”

Michael méré satengah-gelombang hanjelu. “G'night, Sarah. Wengi, Ibu Teresa.”

Anjeunna ngangkat hiji lengkah bagja ka arah guestroom nu.

“Michael,” Ieu mah ceuk.

Manéhna ngahurungkeun kira-kira. Ngembang Nepi Juragan ieu cradled di leungeun-Na.

Mah diayakeun kaluar leungeun mah. “Pasihan abdi boneka nu, Michael.”

Kuring diuk aya bari, scratching Ibu Teresa di tempat paporit nya anyar, katuhu balik ceuli kénca nya. Saterusna kuring bangun jeung tiptoed ka abdi urut pangkeng master, nu Abdi ngancik kana hiji kantor jeung di mana mah dikeureuyeuh proyék jeung disimpen hal tambahan pikeun kelas mah.

Kuring rummaged ngaliwatan tumpukan scrapbooks dina rak handap. Kuring dibetot kaluar album kawinan mah, dusted dipareuman dgn hiji leungeun, diayakeun eta kanggo masihan. I ditutup panon mah jeung usaha gambar Kevin, urut salaki kuring. Sadaya mah bisa conjure ieu hiji gambar anu samar manusa hiji linggih dina hiji tempat diuk toilet, sirah-Na nyumput di balik eta koran teh, dicalana kira-kira ankles-Na, panto mandi kabuka. Kuring wondered lamun Kevin maca berita nya isuk dina hiji iPad ayeuna.

Tungtungna, Kuring manggihan notebook Abdi terus bari ieu nganapigasi ka pamandangan nu dating. A kaca unggal kaping mah, dipeunteun ku leungeun-dicokot béntang jeung umbul. Jadi loba umbul beureum billowed peuntas tops tina kaca nu nu katingali kawas dijual hiji dina dealership mobil. George ti Hanover, anu néangan hubungan hiji poé sabulan, no string, no commitments. Éta Bakal Janten, nu tumuwuh sprouts alfalfa sorangan. Bodo néangan hiji-ditambah ukuran Woman, saha Abdi sakeudeung dianggap sabagean alatan kuring liked cara manéhna capitalized Woman, tapi lolobana mah alatan bisa dahar pisan. Ray Santia, urut ampir béntang hoki Abdi ampir angon jeung. Bob Connor, bapana hiji siswa mah teu kudu geus angon jeung.

Ieu leuweung kaluar aya. Miskin Michael. Tapi lamun kuring henteu meunang manéhna kaluar ti gelut jeung dina cara gumbira-Na, saméméh mah emang eta mah bisa jadi deui kaluar aya sorangan.

Mah ngajak momen ka shudder di sangka. Saterusna kuring manggihan ad pribadi adina mah Carol geus disimpen keur kuring, taped jadi puseur hiji kaca.

Voluptuous, sensuous, alluring jeung senang. Bieu pisan 40 DWF nyiar manusa husus pikeun ngabagikeun peuting starlit. Kudu bogoh ka anjing.

Kuring dibawa notebook bobogohan kaluar ka ruang tamu, babarengan jeung pensil beureum paporit mah. Mah tos ka kaca kuliah-dijejeran seger jeung disadap pamupus nu ngalawan huntu mah bari tweaked iklan eta pikeun nyaluyukeun jeung adi kuring.

Buff, cemerlang, pegat tapi teu leuwih perbaikan. Ganteng geura-giru bisa DWM sareng sadaya rambut-Na nyiar awéwé husus nu meets awéwé-Na’ standar luhur. Kudu bogoh ka anjing slobbery gedé.

(Dicitak kalawan izin ti buku panganyarna Claire Cook sacara 'Kedah Asih Anjing – Leash New On Kahirupan’ – buku 2 tina jual pangalusna Kedah Asih runtuyan Anjing. Anjeun bisa manggih leuwih seueur Claire jeung buku nya di www.clairecook.com)


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Geus naksir hiji? Di dieu Kang Kumaha Anggap eta Apal

Urang geus sagala ngalaman eta, nu kukupu burih Anjeun sawaktos Anjeun nempo manéhna atawa nya ti di sakuliah ruangan

Deukeut