Bobogohan Online: Ngahindarkeun keur Catfished

Lamun béntang maén bal Notre Dame sacara Manti Te'o papanggih jeung kabogoh-Na dina Twitter manéhna henteu kungsi komo disangka naon ieu datang ka hareup. Pacar maot salila tengah usum maén bal-Na, atawa sahenteuna manéhna ka ieu. Dina actuality, manéhna geus catfished ku hiji kenalan, ninggalkeun Te'o heartbroken jeung embarrassed. Pikeun maranéhanana unaware naon? "Catfishing" nyaeta, geus lamun jalma online pretends anu sipatna batur maranehna teu boh extort duit atawa hal lianna kaluar ti korban unsuspecting. Dina 2011, FBI diperkirakeun nu kira-kira $50.4 juta ieu leungit dina scams catfishing panyorot nu severity tina skéma ieu.

Kumaha ngajaga diri ti scams catfishing

Catfishing nyaéta ngagampangkeun pikeun ngaidéntifikasi ku ngan saukur néangan hal nu teu sigana cocog nepi. Oftentimes, ucing Fisher bisaeun carita nu ngan saukur teu cocog. Cara séjén gede ka hiji titik propil palsu pikeun nanya ka babaturan lamun bener nyaho jalma nu (lamun disangka ucing Fisher ogé babaturan jeung babaturan online). Mun teu salah nyaho geus kungsi papanggih jalma nu éta dipikaresep nu maranéhanana geus teu anu sipatna nyebutkeun maranehna. Ieu sok mangrupakeun ide nu sae upami Anjeun ngarasa kawas nu nuju keur ucing fished deui mariksa sajarah hiji jalma sarta ngan tempo upami Anjeun bisa manggihan inpo nu mana wae nu dina eta.

Diajar tentang catfishing jeung karuksakan nu bisa ngabalukarkeun dina grafik atikan ieu ti instantcheckmate.com.

 

Ngahindarkeun keur Catfished Infographic


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha Cope Sanggeus megatkeun Nepi

Pasang jauh nu Ben & Jerry sacara. Jeung kotak tina jaringan. Sabab eta waktu pikeun meunangkeun kaluar aya jeung ...

Deukeut