Pepet vs. Pasangan Gifting – Nu Wasiat Anjeun Favour?

Sacara global, pets nu hiji bagian badag kalolobaan kahirupan urang. Urang teu bisa hirup tanpa eta; urang ngubaran eta kawas anggota kulawarga, urang pamper eta konyol, urang sakapeung ngubaran eta leuwih hade tinimbang mitra urang atawa suami isteri ... panalungtikan anyar geus nembongkeun inohong héran dina kumaha euy loba urang ngandelkeun Hakim pets urang 'karak lamun keur bobogohan mitra anyar, jeung-boga piaraan nyekel konsisten jeung DateMyPet drive: "Upami Anjeun hoyong tanggal kuring, Anjeun kudu tanggal piaraan mah ".

Salaku ngerakeun nu aya sora, carana urang leuwih milih pets urang ka anggota kulawarga nu tangtu? Pikeun ngajalajah asih urang pikeun pets, infographic ieu nyadiakeun lampu-hearted komparatif nempo ka béda dina hubungan antara pets urang, mitra sarta anggota kulawarga, béda global, jeung favouritisms di kurnia-méré salila liburan beda.

Infographic ieu disumbang ku Amilia, atas nami GoneDigging.co.uk.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Twitter Bisa Pajarkeun Anjeun Ngeunaan Cinta?

Sababaraha dinten kapengker, situs jejaring sosial, meureun tempat di mana urang méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana basa aranjeunna keur aya bébas ....

Deukeut