Iinditan ku mobil jeung piaraan Anjeun

Anjeun nyaho maranéhanana hayang balik sapanjang – naha teu jadi dicokot?

Pepet Kaséhatan

Pastikeun pets Anjeun nu séhat, Ngajadualkeun datangna jeung vet Anjeun, jeung renew nu mana wae nu nembak anu alatan. Sababaraha Hotels ayeuna merlukeun nu mintonkeun Buktina nu catetan shot piaraan Anjeun nyaéta kiwari.
, Pastikeun anjeun mere eta perlakuan tina loak jeung keletik ubar salaku sababaraha wewengkon bisa infested jeung kutu jeung ticks. A perlakuan kadokteran heartworm disarankeun saprak reungit sacara bisa ngainféksi piaraan Anjeun.

Meunangkeun siap
Pariksa suplai maranéhanana: (pak sakabéh barang piaraan anjeun dina hiji bag leutik mana anjeun bisa meunangkeun ka eta)
A leash jeung kerah, tag ngaran piaraan (mudahan aya mibanda nomer telepon dina eta tempat batur bakal ngajawab, nomer telepon sél nu agung).
AMDK, jeung plato cai (preferably jenis nu teu spill)
A supply kadaharan piaraan maranéhanana, hiji plato jeung meureun sendok hiji, jeung ulah poho Ngaruwat
A sikat piaraan, pepet sampo lamun Anjeun bade musna keur minggu atawa leuwih
A dua kaulinan atawa, jeung hal maranehna saré dina.
Ulah poho suplai médis maranéhanana:

Sakur nginum obat
Tweezers pikeun nyoplokkeun burrs
Tetes beberesih Panon
Powder ceuli
Alat piaraan restraint (kawas beubeur kaamanan Anjeun ngan pikeun pets)
Kantong plastik pikeun picking nepi sanggeus pet Anjeun.
Gebang piaraan Anjeun tepung cahya sababaraha jam saméméh Anjeun indit terus dicokot for keur leumpang lila sateuacan Anjeun lalampahan Anjeun.

Mobil panyakit

Hal kahiji sadar waktu kaayaan panyakit mobil nyaeta di 95% kasus geus setrés patali jeung teu gerak nu patali. Piaraan anjeun bisa pakait lalampahan mobil jeung keur dibawa kabur ti imah kahijina, atawa perjalanan ka Vet atawa komo parah, nu Kennel. Janten, anak teu heran rides saterusna dina mobil nu kudu evoke trauma fisik pohara kuat mental jeung saterusna.
Dangong Re-program piaraan Anjeun nuju lalampahan di mobil. Panggihan taman ngeunaan 5-10 menit ti imah, ideally boga batur nu sejenna dina mobil teuing, ka soothe anjing jeung ngaganggu manéhna ti numpak nu. Tetep manéhna happy sadaya jalan ka taman. Lamun aya di Taman Safari ngalakonan sagala hal nikmat nu anjing nu mikanyaah ka, dipulut bal, jeung ngudag Frisbee nu. Nu tetep aya di Taman Safari teu perlu jadi nu lila…. sagampil nikmat jadi mungkin. Saterusna ngajalankeun nu imah anjing soothing ka manusa sagala rupa jalan deui jeung lamun imah nyieun sagampil loba fuss anjing sasuai jeung nu Anjeun teu aya di Taman Safari. Finish sidang jeung makan-Na atawa saréat lamun waktu jeung kaayaan diturutan.

Ayeuna piaraan Anjeun ayeuna bakal ngahubungkeun perjalanan mobil jeung fun kali.
Travel dina kosong. Eta mangrupakeun ide nu sae teu eupan piaraan Anjeun genep ka dalapan jam saméméh embarking dina jalan lalampahan. Mibanda hiji burih kosong bakal ngajadikeun manéhna kurang kamungkinan kana maledog nepi, jeung lamun manéhna teu meunangkeun gering, aya nu teu dahareun di dikenyang nu, sahanteuna kitu nu éta gampang pikeun ngabersihan nepi. Jokowi cai piaraan Anjeun, kumaha oge, moal ngaganggu burih sarta bisa nyieun manéhna leuwih teu nyaman.

Atawa nunda dina saparapat-tank. Sedengkeun sababaraha pets ngarambat pangalusna dina hiji burih kosong, batur bakal ngarasa leuwih nyaman sanggeus dahar tepung leutik. Sababaraha pets euy kudu kadaharan saeutik burih maranéhna pikeun mantuan ngajaga eta tina sia gering.

Candak sering ngarecah sesa. Sedengkeun sababaraha pets bisa ngarambat jam tanpa ngabogaan masalah, batur munggaran sia queasy sanggeus sababaraha mil. Dibere nyaho pola piaraan Anjeun sareng eureun di saeutikna unggal atawa dua jam pikeun nyokot keur leumpang gancang ka mantuan piaraan Anjeun meunangkeun lahan-suku-Na deui. Ieu ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun tuang manéhna cai saeutik, saprak manéhna bisa jadi teu ngarasa kawas minum mun ceuk urang dina mobil.
Jadi up-hareup jeung manéhna. Aya teu jadi loba gerakan di hareup mobil saperti dina tonggong, ku kituna bisa mantuan piaraan Anjeun upami Anjeun mugi Gusti numpak di jok hareup, tapi pastikeun maranéhna aya dina hiji seatbelt doggy atawa kennel leutik nu buckles kana tempat diuk nu.

Dilegakeun horizons-Na. Pets, kawas jalma, nu kurang kamungkinan pikeun meunangkeun carsick basa aranjeunna bisa nongton tetempoan ngalirkeun.
Engkol turun nu jandela. Hawa seger anu alus pikeun saha nu ngarasa hiji carsick saeutik, kaasup anjing Anjeun atawa ucing, tapi teu muka jandela cukup sangkan manéhna bisa luput atawa meunang jalan sirah-Na kaluar.
Coba hiji potion gerak. Dimenhydrinate (Sababaraha Dramamine) — jelema ubar sarua nyokot ka Ward off panyakit mobil — ogé lumaku pikeun pets. Sedeng ka anjing badag kudu dibikeun 25 ka 50 miligram Dramamine sahenteuna hiji jam saméméh iinditan, ucing jeung anjing leutik kudu meunangkeun ngeunaan 12.5 miligram. Jadi pastikeun yén anjeun marios jeung vet Anjeun saencan méré piaraan Anjeun nu mana wae nu produk ubar.

Nyiapkeun mobil
nyieun tempat di mana piaraan Anjeun bisa numpak aman jeung masih tempo kaluar jandela, jeung bisa keuna ku Anjeun. Linggih di kuir Anjeun bari Anjeun nyetir teu pamanggih pangalusna. Maranéhanana baris kudu aksés ka cai maranéhanana ogé.

A simbut atawa bed piaraan lemes bakal gede ngarah ngarasa di imah.

Ulah poho alat restraint, anjeun teu hayang eta ngalayang ngaliwatan kipas upami anjeun geus eureun ujug-ujug.

Lamun ucing Anjeun iinditan sareng anjeun nyieun tempat pikeun litter Kitty. Tukangeun jok hareup hade oge di sababaraha mobil. Kahiji iklas turun sapotong plastik (kantong runtah baris ngalakonan).

Iinditan turun jalan raya
Chances anu piaraan anjeun bakal saré salapan puluh persén waktu basa aranjeunna keur teu nempo kaluar jandela atawa lalaki pets ti Anjeun.

Anjeun kudu eureun unggal 2 ka 3 jam, nu mungkinkeun Fido manteng suku-Na.

Kungsi ninggalkeun eta sorangan dina mobil
Mobil modern anu ampir hawa kedap jeung piaraan kenca sorangan di mobil anu di risiko jeung teu meunang hawa cukup, atawa nalangsara ti panas. Sanajan temperatur hawa ngan 70 tingkat hiji mobil di panonpoé bisa meunangkeun pisan panas.

Sapeuting IN A MOTEL
Muga Anjeun dipariksa situs wéb Travel pepet jeung dipesen hiji hotél friendly piaraan atawa motel online. Lamun hotél / motel ngeusi hiji fee piaraan mayar eta, teu nyoba nyumputkeun piaraan Anjeun, Anjeun bakal méakkeun sagala peuting pikahariwangeun ngeunaan keur kapanggih.

Lamun geus sumping ménta hiji taneuh lanté kamar deukeut hiji wewengkon di mana Anjeun bisa nyandak hiji walk jeung Fido. Puseur pakarangan teu tempat katuhu. , Pastikeun anjeun nyokot sanggeus pet Anjeun jadi hotél / motel bakal tetep friendly piaraan.

Lolobana accommodations ménta nu teu ninggalkeun piaraan nu sorangan di kamar alesan atra. Aya kamungkinan Anjeun kudu mesen nyokot kaluar atawa layanan kamar, atawa lamun geus cukup tiis pikeun piaraan Anjeun bisa kenca dina mobil keur satengah jam atawa jadi Anjeun bisa balik kaluar ka dinner jeung dicokot sapanjang. Anjeun komo bisa manggihan restoran friendly piaraan, néangan tempat jeung wewengkon seating outdoor kawas cafe trotoar.
YOU geus anjog AT tujuan anjeun
Témbongkeun piaraan Anjeun kira-kira imah anyar maranéhanana, dimana anjeun geus disimpen dahareun maranéhanana, cai, jeung bed.

Lamun piaraan Anjeun ucing, mintonkeun eta lokasi kotak litter Kitty. Fido kudu apal di mana anjeunna geus sakuduna pikeun muka ogé.

Anjeun ayeuna tiasa ngarasakeun pakansi di pausahaan tina sahabat Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Rasakeun kanikmatan Tanggal Kahiji anjeun

Teuing geus sabaraha kali pasangan anyar overthink tanggal kahiji maranéhanana. They play various scenarios in their heads about what could potentially...

Deukeut