Pro jeung kontra bobogohan nu Woman Younger

A anyar naliti nunjukkeun yen lalaki irrespective umur maranéhanana hoyong tanggal awewe dina pertengahan 20s maranéhanana. Lamun papanggihan survéy nu bisa dipercaya, lalaki komo kolot di 40an maranéhanana, 50s, atawa 60s leuwih resep tanggal awewe loba ngora ti eta.

Aya hiji waktu lamun masarakat henteu narima hubungan antara lalaki kolot jeung awewe ngora; kumaha oge, ayeuna hal geus robah sacara signifikan jeung hubungan kawas geus jadi geulis umum. Sedengkeun sagalana ngeunaan hubungan kawas teu alus, maranehna teu sagemblengna bad boh. Sawala di handap explores sababaraha pro jeung kontra ti keur bobogohan awewe ngora.

Naros

Awewe Younger, alatan umur maranéhanana, biasana datang jeung koper kurang emosi. Awewe kolot, di sisi anu sanésna, mindeng leungit pesona lemes maranéhanana salaku hasil ngalaman leuwih up jeung Downs dina kahirupan. Lalaki kolot néangan mitra dating saha nu bisa ngarefresh eta luhur jeung ka nu sahingga jarang kabetot dina awewe anu burdened emotionally.

Salaku lalaki tumuwuh heubeul, maranéhanana condong jadi kurang Dongeng. Hal ieu ngajadikeun eta kasampak jauh leuwih kolot ti naon sabenerna maranehna. Keur jeung hiji awewe anu loba ngora bisa mantuan jelema meunangkeun deui zest-Na leungit jeung meunangkeun énergi cukup hirup Hirup ka fullest; daya hidup awéwé ngora sigana keajaiban pikeun lalaki ieu digawekeun.

Keur bobogohan awewe ngora mindeng mantuan lalaki nempo dunya tina sudut pandang beda. Lalaki kolot mindeng ngamimitian percaya yén maranéhanana geus katempo cukup. Lamun lalaki ieu munggaran keur bobogohan awewe loba ngora ti eta, maranéhanana condong ngamekarkeun hiji outlook leres pisan seger. Maranéhanana komo bisa ngamimitian ngalakonan hal anu sipatna teu dipigawé saméméh.

Kontra

Kematangan jeung wisdom ngan bisa datang lamun hiji jalma jadi leuwih kolot; pernyataan nu nangtung bener boh lalaki jeung awewe. Ieu mungkin keur palsu dua qualities ieu. Mindeng sanggeus narik mimiti leuwih ti hubungan antara hiji manusa leuwih kolot jeung wanoja ngora robah warna ka warna bulukan alatan kurangna kematangan jeung wisdom di kiwari dimungkinkeun.

Lamun anjeun meunang kana hubungan jeung wanoja loba ngora ti Anjeun, Anjeun bisa manggihan hésé nyieun nya happy dina ranjang alatan drive kelamin luhur nya. Loba awewe dina kaayaan saperti munggaran néangan pasangan kelamin sejen. Sedengkeun ku ngalakonan ieu hiji awewe bisa nyugemakeun kaperluan seksual nya, pikeun manusa teh watek ieu pasangan-Na naek ka Chances nya ku ngembang kasakit dikirimkeun sacara séksual.

Lamun keur bobogohan awewe loba ngora ti eta, lalaki bisa ogé diganggu ku kurangna nya minat settling handap sarta nyieun hiji kulawarga. Dinten ieu, paling awewe dina pertengahan 20s maranéhanana atawa ngora ti nu hayang ngarasakeun hirup, geus careers sampurna, jeung earn loba duit saméméh settling turun. Salaku manusa nu teu aya nu ngora deui, hiji pasti moal manggihan eta pisan gampang méré pasangan nya kitu loba waktu saméméh dimimitian kulawarga.

Kawas hubungan séjén, hubungan antara lalaki kolot jeung awewe ngora ogé geus merits jeung demerits maranéhanana. Janten, nyieun hubungan saperti suksés boh mitra kudu ngarti unggal oge nu sejen tur kudu cocog jeung silih.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
6 Patarosan Key nanya ka diri Saméméh keur Immersed di kolam renang Bobogohan

Bayangkeun bade ka toko grocery keur lalampahan balanja rutin. Anjeun maranéh ngalalaworakeun kana nyieun kaluar daptar ...

Deukeut