Romance, A Rarasaan Atawa Hiji hal Kami teu?

Lamun kasampak nepi kecap 'roman' dina kamus eta kadaptar salaku boh hiji kecap barang jeung kecap pagawéan hiji! Jadi naon kahayang téh roman?

Kuring bisa inget deui ka hiji waktu mah dipake bener bajoang dina hubungan romantik, Mah éta mibanda ex husus jeung kami nyoba 'nyalametkeun' hubungan urang dying, jadi we mutuskeun yén urang bakal boga 'tanggal peuting' minggu unggal. Teu aya nu lepat jeung gagasan anu, dina kanyataan gaduh mingguan 'tanggal peuting' nyaéta hiji hal anu kuring aktip ajak klien mah ulah, tapi naon atuh nu inget ngeunaan hubungan husus téh nya éta teu masalah sabaraha kaping urang nuluykeun, roman kungsi datang deui! Parasaan urang geus robah. Jeung saterusna eta dijieun leres pisan taya bédana naon kitu kungsi sabaraha sering we diuk di sakuliah tabel ti silih dina setting romantik, aya masih no roman pikeun urang dina kaayaan nu tangtu ieu.

Janten, ieu illustrates yén anjeun teu bisa maksa roman.

Eta nunjukeun yen Anjeun bisa ngalakukeun hal babarengan, nu loba jalma bakal nujul ka salaku 'layeut', kumaha lamun perasaan balik tindakan nu teu aya mangka bener teu ngarasa pisan layeut di sadaya, dina kanyataan bisa ngarasa kawas cara huntu. Dupi anjeun kungsi diuk jeung batur anjeun keur bobogohan leuwih ti makan kaluar jeung wae euy teu ngarasa katuhu? Paguneman ieu stunted jeung kikuk, atawa sugan aya tegangan jeung rarasaan bad dina hawa. Nalika hal ieu hal henteu masalah kumaha layeut setting atawa kagiatan nu keur Anjeun ngalakonan, wae euy teu sarua nepi ka 'roman'. On flipside kuring ogé bisa mikir kali basa kuring geus dipigawé hal jeung batur nu ngan éta teu layeut di sadaya, kawas leumpang ngaliwatan leutak di wellies urang dina hujan, jeung can éta kénéh dirasakeun layeut, alatan perasaan jeung sambungan mah babagi jeung jalma nu.

Kumaha ngeunaan jalma pasangan anu Anjeun tingal kaluar babarengan nu geus jelas geus argumen - kumaha layeut peuting maranéhna bakal? Sugan bisa disimpen, lamun salah sahijina teu hal romantik nu peupeus és jeung micu perasaan asih deui. Komo teu teu disebutkeun yen make-up sex bisa panas? (Pikeun klien awewe mah nganjurkeun bade for hubungan mana ka sunda jeung markisa konsisten, tinimbang panas jeung tiis).

Salaku hiji awewe mah bisa ngajamin kanyataan yén lamun hiji manusa mana anu cara lila ka ti hal layeut pikeun awéwé nya eta ieu greatly ngaapresiasi, sanajan sugan Wanoja ceuk ieu ngan keur bobogohan lalaki ceuk, manehna teu yakin ngeunaan manéhna can, sacara lega diomongkeun we awewe ngahargaan sapuan romantik. Tapi sanajan dina skenario ieu leuwih luhur, gesture romantik nu teu dihoyongkeun bisa uncomfortable teuing, jadi mana nyaéta garis nu?

Naon roman mean ka anjeun? Téh nya hade dina sagala kaayaan jeung lamun teu naha teu? Bisa eta dipaké pikeun waras jeung ngalereskeun hubungan atawa pikeun ngahurungkeun asih jeung markisa? Ieu patarosan metot pikeun nanyakeun.

Ieu pasti argumen dua sisi. Pribadi mah nunjukkeun yén roman téh rarasaan hiji, nu bisa dibawa asup ku tindakan atawa runtuyan tindakan. Salaku conto, lamun salaki kuring ngarencanakeun hiji tanggal nice pikeun urang, jeung mana anu ka usaha pikeun nyokot kuring kaluar, atawa manéhna nembongkeun nepi di imah jeung kebat gedé tina kembang keur kuring, ieu bakal pemicu respon layeut lebet kuring. Kuring bakal ngarasa cara nu tangtu sarta bakal babagi ku anu manéhna. Kuring bakal ngahargaan naon nu manéhna dipigawé jeung bakal nyieun kuring ngarasa alus sarta seuri. Ieu, dina waktosna, baris nyieun manéhna ngarasa alus.

Tapi naon bener metot ka kuring aya nu urang awewe boga kapasitas keur nyiptakeun parasaan layeut for mun urang sorangan kabeh ku diri urang sorangan! Naon atuh hartina ku ieu téh nu lamun hiji awewe learns ka saukur 'jadi' dina dirina lemes, énergi feminin, manéhna bisa ngarasa romantik, sanajan teu aya manusa hadir. Rarasaan ieu bisa kahontal ngagunakeun mandi panas, lilin, kalawan mangfaat aromatherapy, ganti di baju geulis sarta dina loba cara nu sejen. Jadi teu ieu nyieun lalaki superfluous? Entong, cukup pikeun sabalikna, Mah nunjukkeun yén lamun hiji awewe bisa soften jeung pangalaman rarasaan layeut, ieu muka rohangan nya keur nu ngahargaan manusa nya lamun manéhna teu hiji hal anu nambihan rarasaan ieu.

Lamun nyaho pendekatan mah dating anjeun bakal terang yen kuring percaya kalungguhan énergi maskulin jeung feminin dina hubungan hiji, jadi keur wanoja feminin mah teu bakal nyarankeun 'ngalakonan' hal layeut pikeun manusa nya, kumaha oge jadi meunang rohangan layeut tina 'rarasaan' jeung 'keur', terus ngabagikeun ku anu lalaki nya bisa éndah. Ogé banding ka kudu pikeun jadi maskulin jeung sila awéwé-Na ku ngalakonan hal pikeun nya nu make happy nya. Mun anjeun awéwé tur Anjeun hoyong leuwih roman dina hubungan Anjeun mah nyarankeun nyoba ieu. Tur upami Anjeun salah nu hiji manusa tur Anjeun hoyong 'meunang' wanoja nu keur bobogohan jeung, atawa mawa gairah deui ka hubungan nu aya ayeuna di, Mah nyarankeun 'ngalakonan' hiji hal layeut keur dirina, jeung sumanget sabenerna roman balik tindakan!

Sing senang-senang.

Nagen.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
10 Nurut Ti Bobogohan Pikeun Wanita

Aya aturan nu mana wae nu lamun keur bobogohan? Tangtu aya. Kavling di antarana, saleresna, tapi tétéla budaya ...

Deukeut