Lumpat sareng Anjing: Letting Mpup anjeun Diterangkeun Anjeun pikeun Soulmate anjeun

Biasana kajadian lamun saeutikna nyangka eta, tapi kungsi hurts nyieun usaha lamun datang ka nyungsi nu cinta hirup Anjeun. Tangtosna, Anjeun bisa diuk aya nungguan lalaki atawa Wanoja milik ngimpi Anjeun pikeun mintonkeun nepi di panto hareup, atawa anjeun bisa nyokot anjing nu ku leash jeung meunang kaluar aya. Nu rute saur anjeun bisa ngabalukarkeun Anjeun pikeun soulmate Anjeun leuwih gancang?

Lumpat sareng canine paporit Anjeun bisa ngabalukarkeun Anjeun pikeun asih nu anyar. Kungsi aya bewara nu lamun keur kaluar leumpang atawa lumpat sareng anjing Anjeun, jalma ngeureunkeun anjeun jeung nyebutkeun, "Nya urang jadi [cute, gede, mengembang, marahmay, amis, goofy] jeung strangers ujug-ujug jadi friendlier? Ieu utamana bener lamun anjeun boga friendly, anjing kaluar sareng anjeun. Anjeun kungsi nyaho saha anjeunna bakal meunangkeun gumbira ngeunaan sapanjang jalan, atawa saha manéhna bisa ngajalankeun nepi ka tur mimitian licking. Nengetan nu. Anjing anjeun hiji hakim agung karakter. Lamun manéhna gumbira ngeunaan minat asih poténsial, Anjeun bisa jadi, oge.

Ngabogaan anjing hartina anjeun kungsi sorangan. Paké nu ka mangpaatkeun Anjeun upami Anjeun ngarasa kagok ngeunaan attending kajadian ku anjeun sorangan. Nyandak anjing Anjeun ka hiji festival outdoor, salaku conto, naek ka Chances anjeun pasamoan hiji cinta sajati Anjeun - atawa di pisan kurangna, si anu ka nongkrong jeung anu senang jeung mikanyaah ka anjing kawas maneh. Loba seni atawa musik festival outdoor, atawa kajadian di Taman Safari di tempatan anjeun, ngabagéakeun sagala babaturan opat legged Anjeun.

Pamanggih sejen keur letting pooch Anjeun ngabalukarkeun Anjeun pikeun paramour Anjeun: Nyokot rute anyar. Lamun biasana leumpang manéhna kira-kira lingkungan Anjeun sorangan, atawa sapanjang jalan satapak sarua, balik wae beda. Anjing anjeun bakal dipikanyaah Ngalanglang lingkungan anyar jeung sniffing kaluar kabéh bau anyar bari Anjeun nyandak dina tetempoan nu (I.E. single séjénna sapanjang jalan). Seuri di everyone Anjeun minuhan, sarta anggap anjing Anjeun nyieun introductions pikeun anjeun. Amazingly, sawaktos Anjeun ngantep Rover nyokot reigns (atawa leash nu), manéhna bisa ngan ngabalukarkeun anjeun ka manusa ngimpi Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
6 Tips Timely pikeun nikah Smarter!

Aya bebeneran gede ka babasan, "Cinta téh buta." Eta oge akun for nya kunaon ngeunaan 50% tina pertikahan di ...

Deukeut