Top Lima Online Tips Bobogohan Kasalametan

Ngan saperti dina pananggalan tradisional, dating online teu mawa eta sababaraha resiko. Aya sok bade jadi jalma kaluar aya jeung karsa bad atawa ngabahayakeun. Sedengkeun sababaraha ladenan dating online geus dilaksanakeun ukuran screening jeung kaamanan ka nalungtik kaluar sababaraha penjahat atawa jelema nikah, ieu téh kungsi foolproof, jeung eta sagemblengna nepi ka individu pikeun nyandak ukuran kaamanan kana leungeun sorangan.

Di dieu lima tips kaamanan dating online nu kacida pentingna pikeun nangtayungan diri anjeun lamun keur bobogohan online:

1. Jieun akun surélék Anjeun anonim. Paké layanan akun surélék bébas kawas Hotmail atawa Yahoo! ngeset hiji akun surelek nu teu méré kaluar inpo pribadi nu mana wae nu. Teu meunang alamat surélék karya Anjeun atawa hiji alamat nu nuduhkeun ngaran lengkep lamun berkomunikasi jeung loyog dating online. Oge, teu méré kaluar alamat surélék teuing geura-giru. Aya sababaraha urang kaluar aya nu maké ladénan dating online pikeun ngumpulkeun alamat surelek tina single polos ambéh maranéhanana bisa ngirim kaluar talatah spam.

2. Méré sajumlah ponsel anjeun tinimbang jumlah imah lamun aya dina peringkat telepon bobogohan online. Lamun dibéréndélkeun na buku telepon, méré kaluar nomor télépon imah Anjeun praktis sarua jeung mere kaluar ngaran jeung imah full alamat anjeun. Jeung téknologi online, eta gampang pikeun ngetik nomer telepon imah kana Google, jeung, lamun jumlahna kadaptar, ngaran sareng alamat Anjeun bakal mintonkeun nepi babarengan jeung nomor télépon. Anjeun bisa mere kaluar informasi leuwih ti rasa anjeun anjeun.

3. Minuhan di tempat umum dina sababaraha kaping mimiti Anjeun. Hiji tempat umum jaminan tingkat luhur kaamanan jeung kaamanan salaku baris aya sababaraha saksi kira-kira sareng kaping Anjeun moal bakal nyaho alamat imah Anjeun. Ieu ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun nyaritakeun hiji babaturan di mana Anjeun bakal jeung pas bakal balik, bilih.

4. Sok jadi weary saha nanyakeun duit. Lamun batur Anjeun komunikasi sareng melalui ladénan dating online dimimitian nanyakeun Anjeun duit samemeh anjeun minuhan, Anjeun ampir bisa ngajamin maranehna seniman scam. Aya agénsi Brideî ìRussian kaluar aya nyoba scam lalaki unsuspecting kaluar duit ku ngabogaan awewe (sok awewe teu komo bener aya) menta duit ti lalaki keur penerbangan kaluar nempo eta, ngan ngaleungit sanggeus maranéhanana narima duit. Taya alesan nu dating online kudu kaasup méré duit ka jalma séjén. Upami anjeun hayang nganjang Iveta di Slovénia, Laleur kaluar nempo nya, teu ambing méré duit nya.

5. Dipercanten Gut Anjeun. Lamun naluri Gut Anjeun ngabejaan Anjeun yen hiji mangsa bodo atawa gadis teu nétélakeun kaleresan, geus karsa bad, atawa bakal mungkas nepi hurting Anjeun, ngadangukeun naluri nu. Lamun aya bewara nu mana wae nu umbul beureum, saperti mencet pikeun inpo pribadi teuing geura-giru, maksa ka nyokot Anjeun nepi di imah Anjeun pikeun tanggal kahiji, atawa tendencies possessive komo samemeh anjeun minuhan, mikir dua kali ngeunaan babagi nomor télépon anjeun, alamat email, atawa utamana alamat imah. Ogé tetep hiji panon kaluar for geus aya aya nu bisa jadi geus dikawin. Lamun maranéhanana henteu kungsi Anjeun hoyong nelepon, moal méré wincikan ngeunaan gaya hirup maranéhanana, jeung nyoba ngajaga sadayana rusiah, aya kamungkinan yén anjeun kaayaan hiji jalma nikah.

Inget yen sanajan sababaraha loka dating tout cék tukang, anjeun kudu cicing dina hansip Anjeun. Jalma bisa dieunakeun ngaliwatan retakan tukang mariksa jadi teu ngantep cék kriminal jeung nikah méré Anjeun rasa palsu kaamanan. Online dating bisa rupa aman jeung senang papanggih single kualitas, tapi kungsi nyokot nanaon for teu dibales jeung sok neundeun hansip anjeun ka luhur di awal.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Usum tiis Tanggal Pamendak

Loba pasangan bisa manggihan eta leuwih hese datang nepi ka gagasan tanggal seru lamun anak tiis, hujan, jeung, sakapeung,...

Deukeut