Ucapkeun No Pikeun kaping Kahiji kusam

Kaping Kahiji Anjeun Sabenerna bakal dipikahayang ku anjeun dina

Ngawangun sababaraha kenangan fun jeung alternatif urang ka dinner stereotypical jeung wayang.

Game Peuting: Ria jeung sagelas anggur atawa dua. Runtuyan pizza hiji, ngali kaluar lami kaulinan papan sakola ti budak leutik Anjeun (mikir Operasi, Twister, Tatarucingan Anu?) tur Anjeun bakal jadi heran di sabaraha fun geus!

Nyekel manggung: Live musik nyokot tekenan off saeutik saeutik. Anjeun tiasa ngobrol jauh leuwih inuman tapi teu kudu ngeusi sakabéh tanggal jeung paguneman kontinyu.

Smithsonian / akuarium: Aya jadi loba nempo jeung obrolan ngeunaan. Oge, lamun anjeun geus saeutik malu, ningali sato téh rupa gede ka ngocok off tanggal munggaran awkwardness – utamana lamun anjeun geus di dipager simpanse.

Adventure Kagiatan: Tangtangan yourselves jeung kagiatan kawas lining pos, segways jeung climbing batu. A fun poé kaluar merlukeun loba karya tim.

Piknik Sparkling: Ieu hiji bit tina klise tapi éta alatan éta fun, layeut jeung sederhana di waktu nu sami. Pilih hiji titik geulis; boh mawa dahareun paporit Anjeun jeung botol bubbly - layeut jeung murah!

Split Bobogohan: Unggal jalma nyangka tina hiji hal pikeun ngalakukeun satengah tanggal. Ku cara ieu Anjeun boh manggihan ngeunaan silih ogé hal campuran nepi bit hiji!

Panggihan Tanggal anjeun


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pepet alergi jeung Bobogohan Coexist bisa?

Janten, Anjeun geus manggihan batur nu Anjeun hoyong dibere nyaho leuwih alus. Lamun ngobrol jeung eta, naha di-jalma ...

Deukeut