Rusiah tina Kiss Great

Kissing nyaéta senang jeung keur dipigawé katuhu, Sparks bakal mabur anjeun bakal ninggalkeun speechless pasangan Anjeun. Tapi kumaha Anjeun nyandak kissing Anjeun ka tingkat saterusna? Di handap, kami geus diumumkeun nu Rahasia tina nyium gede.

Rasiah #1: Ngagoda
Nyokot waktu ka ngagoda saméméh biwir tumerapna mantuan ngawangun nepi antisipasi nu. Naha nya nu nyekel leungeun, caressing, atawa rubbing bék, kontak fisik ieu saméméh nyium sabenerna ngarupakeun rusiah anu bakal nulungan intensify gairah dibagi babarengan jeung deepening sambungan anjeun.

Rasiah #2: Tenang
Kissing, sanajan anjeun geus dicium saratus kali, bisa cukup saraf racking. Kenop pikeun bersantai. Inget hirup jero, betah pikiran anjeun, jeung percaya diri anjeun.

Rasiah #3: Biwir
Sugan hal jeung biwir anjeun lian ti kissing. Nyusu atawa gently nibbling mitra biwir anjeun bakal surti ka ngajalankeun eta gila nu miboga tegangan nu seksual. Téhnik lip-museur séjénna pikeun ngajalankeun ujung basa Anjeun enteng leuwih biwir maranéhanana. Lamun kissing Anjeun teu nyokot, varying tekanan jeung laju nu kisses mantuan nyieun pikagumbiraeun salaku pasangan Anjeun moal bakal nyaho naon nu datang ka hareup.

Rasiah #4: Ceuli, Irung, Panon, jeung beuheung
Sedengkeun kissing umumna museur di sakuliah biwir nu teu hijina tempat anjeun kudu difokuskeun. Kissing Ceuli mitra Anjeun, cek, irung, jeung eyelids sadaya mantuan pikeun ngahurungkeun hiji nyium biasa kana Bliss romantik. Upami Anjeun hoyong ka lengkah eta nepi lekukan, coba playfully biting liang ceuli jeung beuheung maranéhanana. Teasing ieu spot tinangtu nyieun sensations jeung parasaan anyar nu bakal ditambahkeun ka gairah jeung inténsitas nyium impending Anjeun.

Rasiah #5: Pangrasa
Sedengkeun Rahasia di luhur bisa mantuan ngahurungkeun saha jadi kisser gede, rusiah pangbadagna ti sakabéh perenahna di nagara emosi jeung sambungan ka pasangan Anjeun. Dina raraga nempo kembang api bari kissing, jiwa Anjeun tos nyarita ka unggal séjén. Ku babagi carita intim jeung kenangan, takwa jeung ambisius, jeung letting émosi bener bakal nempokeun kabéh cara pikeun nyokot hubungan Anjeun ka tingkat deeper. Sedengkeun ieu anyar, state emosi bakal ngajadikeun anjeun rawan, ieu téh hiji risiko nu bakal patut eta.

Kissing mangrupakeun hiji cara éndah ti mintonkeun batur husus Anjeun ngan kumaha loba maranéhanana mean ka anjeun. Jeung Rahasia ieu, Ajip Rosidi intim ieu bisa transform hubungan Anjeun ka nu sambungan jero Anjeun giji.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Girls Night Out
6 Rupa-rupa Wanita Lalaki Anu Ningali Pikeun

Nanaon Naon awéwé nu lalaki néangan? Ieu pertanyaan jeung sababaraha waleran. Some guys look for sex...

Deukeut