5 Tips Pikeun Jieun A Bobogohan gambaran Great Kahiji Online

Lamun omongan batur ngeunaan tayangan kahiji, maranéhanana langsung mikir beungeut-ka-beungeut kontak. Tapi, kali geus robah, jeung tayangan kahiji ogé zat nyata sareng kontak online ... utamana lamun datang ka dating online. Jeung, aturan for jeung beungeut-ka-beungeut tayangan kahiji beda dating online tayangan kahiji.

Dimana gambaran Kahiji anjeun diitung: Propil Anjeun sareng Surélék anjeun

Lamun milih for bisa bobogohan online leuwih métode tradisional dating, hal kahiji anjeun kudu sadar mangrupa tempat tayangan kahiji Anjeun bade masalah. Jeung, tayangan kahiji Anjeun bade kapanggih di boh profil anjeun sarta surélék.

Lamun eta Asalna Pikeun Propil anjeun:

Mun anjeun teu acan nyaho, profil anjeun kudu positif jeung upbeat - sia nu nunjukeun yen anjeun geus ngalamun atawa nekat (utama turn-off pikeun awewe). Anjeun oge hayang mastikeun eta tetep kiwari, jadi ngamutahirkeun eta mindeng upami Anjeun kudu (atawa lamun hal geus robah dina kahirupan anjeun). Kudu yakin anjeun deskriptif ngeunaan rupa hal nu dipikaresep ku ngalakonan tanpa méré teuing informasi katuhu off bat nu. Ngelingan, Anjeun hoyong tahan kapentingan maranéhanana lamun surélék deui jeung mudik.

Lamun eta Asalna Pikeun Surélék anjeun:

Ayeuna, lamun rencanana dina emailing poténsi "tanggal", Anjeun kudu nyaho kumaha nulis killer email gambaran kahiji. Nu email kahiji anjeun ngirim kudu haneut jeung inviting; nu ditéang pikeun mintonkeun panarima nu geus metot sarta kudu dibere nyaho Anjeun. Janten, naon anu kudu nu email gambaran kahiji entail?

1 - Anjeun Surélék salam

Lamun anjeun manggihan profil batur anjeun resep jeung mutuskeun Anjeun hoyong ngirim surélék eta, Anjeun kudu nyaho naon ngomong nyieun gambaran kahiji gede. Anjeun kudu mimitian surelek off jeung handap, "Poé Good atawa peuting atawa Hello (username)". Pastikeun yén sandiasma jalmi urang téh dieja kalayan bener - nulis eta turun lamun geus. Nanaon ieu lawang asalna di sakuliah salaku haneut jeung inviting.

2 - A Komunikasi singket

Lamun datang ka nyuratan sampurna kahiji email gambaran, di dieu mangrupakeun tip Anjeun kudu nyimpen di pikiran: euweuh leuwih ti tilu ayat jeung sia kurang ti dua ayat. Nanaon pondok atawa umum moal meunangkeun Anjeun balesan, jeung nanaon lila teuing hartina Anjeun geus nyoba datang di sakuliah salaku nekat.

3 - Panggihan Taneuh umum

Lamun anjeun kokotéténgan leuwih propil maranéhanana, teu ragu Anjeun geus hal di ilahar jadi nyebut eta dina surélék nu. Lamun éta hal aneh nu boh share di umum, ngabejaan ka eta ngeunaan eta. Sedengkeun kalolobaan folks bakal mariksa kaluar profil anjeun sanggeus maranéhanana meunangkeun hiji surelek tina Anjeun (jeung enya, profil anjeun kudu nyebut likes Anjeun tur hobi), Anjeun teu kudu sok cacah dina ieu.

4 - Jéntré nyebut Propil-spésifik

Ku ayeuna geus Isro leuwih propil maranéhanana sacara saksama, jadi lamun ngamimitian nulis surélék, nyebut hiji hal husus ngeunaan eta. Pertimbangkeun ngawangkong ngeunaan tempat maranéhna geus geus atawa film maranéhanana geus katempo, jsb. jeung kudu positif ngeunaan jejer nu. Ieu penting nu datang di sakuliah salaku jalma positif upami Anjeun hoyong ka ngawalon deui.

5 - Tanya Hiji (Ngan Hiji) Patarosan langsung

Leuwih sae pikeun ménta ngan hiji patarosan langsung jadi Anjeun meunangkeun walonan hiji deui. Loba teuing patarosan bisa katarima salaku mahluk nosy. Pastikeun pertanyaan mangrupa hal anu maranéhanana teu kapikiran ngawalon.

Ieu penting Anjeun inget yen pikeun nyieun hiji gambaran kahiji, boh profil anjeun sarta surélék nu kudu kasampak inviting - balik leuwih ti eta boh jeung sisir huntu rupa, néangan kasalahan éjahan jeung grammar. Jujur boh di antarana, jeung pas nulis nu email mimiti, lengket informasi umum - saha wae nu, umur anjeun, lamun geus nikah, geus kids, jsb.

Tayangan Kahiji teu saukur for kenalan beungeut-ka-beungeut deui; maranéhanana geus dipake oge online. Sababaraha forethought, Anjeun bisa nyieun gambaran kahiji anu meunang balesan nu ditéang.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
6 Penting Things Lalaki Pikirkeun Ngeunaan Salila Sex

Naon nu guys mikir ngeunaan salila kelamin? Ieu salah Patarosan nu geus meureun geus bothering awewe saprak ...

Deukeut