Urang Janten Bobogohan Aman

Tapi anjeun resep ka ngalakukeun hal eta, dating mangrupa kaulinan bahaya. Teu diajak ngobrol strangers bisa jadi nasihat sora méré ka budak tapi salaku strategi eureun keur tunggal, mibanda sahanteuna hiji aral atra. Kecuali Nu rek kawin misan Anjeun, Pananjung batur settle turun jeung bakal kaasup nyieun kontak panon jeung total strangers, ngalakonan eta dina paguneman jeung pasamoan eta hiji-on-hiji.

Aya dua bahaya atra dieu. Anu kahiji nyaéta nu babaturan anyar Anjeun bisa jadi mucunghul jadi charmer lengkep tapi sabenerna bisa jadi philanderer tiis-blooded jeung rékaman jantung-pegatna. Maranéhanana bakal mikir nanaon anjog anjeun dina, diputer kaulinan jeung trampling leuwih émosi Anjeun. Éta cukup bad jeung Anjeun tos probable geus cukup jalma siga anu geus.

Nu bahaya kadua komo parah, komo lamun geus hiji deal rarer gede. Nu muhrim pikaresepeun nu minuhan dina bar sabenerna bisa jadi hiji ngahukum kabur ti sanatorium lokal. Gantina manggihan batur anu ngajadikeun Anjeun ngarasa aman jeung ngamankeun pikeun sesa hirup Anjeun, Anjeun nyokot batur nepi nu keur jalan pikeun nunda kaamanan Anjeun di risiko jeung merlukeun Anjeun pikeun nyokot kaluar runtuyan pemesanan pangadilan jeung sistem alarm anyar.
Sanajan Chances tina silaturahmi ka batur kawas online ieu pisan leutik, eta sia nyieun usaha pikeun jadi cautious. Dina bab ieu, urang geus bade obrolan ngeunaan cara sapi jalu nu jelas ti golongan kadua ieu tetep aman online.

Potongan Anonymity duanana Cara

Lamun anjeun minuhan batur di hiji bar, mimiti pick-up nyaéta salaku loba cek kaamanan sakumaha anu kasebut cek-kaluar. Lamun titik batur pikaresepeun diuk sorangan di meja gigireun Hormat, komo saméméh Anjeun mere eta katingal samemeh Anjeun make nanaon nu aya kontak di sagala nalungtik sahijina keur sababaraha menit pikeun nempo kumaha maranéhanana berperilaku jeung waiters, ku sorangan atawa jeung jelema anu lolos ku. Lamun maranehna kurang ajar, takabur atawa sakadar downright pikaresepeun, henteu masalah sabaraha hiji looker maranehna, Anjeun keur masih bade kasampak katuhu dina ku. Ngan lamun geus pasti aranjeunna geus normal, manusa beradab ulah nyoba nyieun kontak panon, noyod nepi wani pikeun nyanghareupan tampikan jeung nyieun move Anjeun.

Jeung sakali Anjeun rame nyieun move nu, Anjeun keur sok néangan kaluar pikeun sinyal saeutik nu nyaritakeun yén jelema nu geus ngomong jeung kurang ti normal. Aya sagala sorts tina clues pikeun mantuan Anjeun ngalakukeun nu: nu dresses batur cara, cara maranéhanana omongan jeung basa awakna ngaran tapi sababaraha jeung Anjeun aya bewara sadaya di antarana tanpa komo merealisasikan nu ditéang eta.

A hat Cowboy jeung drawl Texas contona, ngabejaan ka Anjeun sacara instan mana batur ti jeung ka tempat nangtung di ngabagi budaya nagara. Rambut Bleached jeung kalimat nu ditungtungan ku 'dude’ ngabejaan ka Anjeun leuwih sarua. Twitches saraf, roaming leungeun jeung aneh scratching sadaya ngomong hiji hal ngeunaan jalma nu Anjeun keur sizing nepi tur mantuan Anjeun pikeun nyieun kaputusan ngeunaan yen Anjeun kudu nyieun titimangsa atawa jieun hiji musabab.

Beungeut-ka-beungeut, Anjeun geus meunang ton sinyal beda nu nyaritakeun Anjeun jumlah badag ngeunaan jalmi nu nuju mikir galecok ka.

Online, Anjeun saena nganggur rék asup tapi kumaha jalma nu nyimpen dina propil maranéhanana & nyerat di surélék.

“Teu kawas hubungan real-hirup di mana Anjeun gaduh sababaraha pamanggih naon jalma drive, naon anu maranéhanana bener kasampak kawas, kumaha maranéhna hirup, jsb, online nu geus euweuh anu,” nyebutkeun Lisa Hupman, hiji cyberdater Samaun nu disetel WildXangel.com, hiji website nu warns daters séjénna ngeunaan bahaya dina pananggalan online. “Anjeun mere leuwih kapercayaan ti sabenerna alatan sabab geus teu pilihan.”

Jeung alesan nu teu boga-pilihan atawa leuwih akurat, saeutik pilihan-ngeunaan tingkat kapercayaan Anjeun méré nyaeta yen alat utama nu ngajaga Anjeun nyambung hal anu sarua nu ngajaga nutcase occasional nu roams Ramat: anonymity.

Teu aya jalan dua jelema anu nukerkeun surelek online apal kana identities nyata rahayat maranéhanana nuju nulis ka. Email nu narima lemahna di hiji koropak nu aya dina loka.

Ngaran anjeun milih nyaéta salah sahiji nu Anjeun nyieun jeung kudu tega teu aya hubungan jeung ka jati diri nyata Anjeun.

Salami anjeun teu ngantep nyata Anjeun, ngaran lengkep dieunakeun kaluar heula saencan Anjeun geus built up jumlah nu tangtu trust, Anjeun ngawitan hiji hubungan online pinuh ditangtayungan ku kanyataan yén jalmi nu nyerat ka anjeun teu mibanda pamanggih nu anjeun, dimana anjeun cicing atawa kumaha maranéhanana bisa meunangkeun nahan anjeun di luar loka.

Lamun anjeun tanggal online, idéntitas dating nu bakal ngalakonan Ningali aya ngan di Internét. Aya halangan lengkep antara sorangan online Anjeun jeung nyata anjeun jeung halangan nu panyalindungan pangalusna Anjeun ngalawan wacko mana wae nu bisa jadi cukup sial papanggih online.

Lamun boga Ngaruwat papanggih loony hiji di situs dating, salami anjeun geus terus rusiah idéntitas anjeun, aya deui jalan nu bisa nyusahkeun ka Anjeun dina kahirupan nyata.

Tangtosna, nu lumaku pikeun maranéhna teuing. Sabab aya nu teu jalan Anjeun hoyong pariksa idéntitas batur nu minuhan online, Anjeun saena henteu pamanggih naha dokter anu dikirim Anjeun surelek meunang sertifikat gelar kasebut nya ti Harvard, sabab ngaklaim, atawa maréntahkeun ti hiji website di Romania. Anjeun saena henteu pamanggih lamun maranéhanana bener sakumaha pikeun Corps Peace pikeun dua taun pamungkas atawa spent nu mailbags waktu jahit dina penitentiary state. Sarta anjeun saena henteu pamanggih naha jalmi nu digambarkeun diri salaku gairah bakal ninggalkeun Anjeun sorangan sakali nyaritakeun eta anjeun teu dipikaresep atawa ngagantung di sakuliah luar panto hareup Anjeun nungguan anjeun datang imah ti karya.

Eta bakal nice lamun aya hiji Daptar pariksa yen Anjeun bisa ngaliwatan lamun minuhan batur online. Lamun disebutkeun 'knives’ leuwih ti tilu kali dina email kahiji, Anjeun bisa obah kotak. Lamun disebutkeun yen maranehna dilayanan sababaraha kalimat pikeun kejahatan telenges, nu tangtu nuju Anjeun pikeun keletik kotak sejen. Lamun dikaitkeun kana silaturahim maranéhanana jeung Unabomber nu bakal jurus eta kaluar.

Tapi teu anu mudah.

Cara pangalusna pikeun ngajaga diri anjeun aman nyambung nuturkeun tilu aturan basajan: tetep anonymity Anjeun salami mungkin; inget yen lamun hiji hal karasaeun salah, eta sigana mah; sarta motong eta kaluar gancang jeung lengkep pas kamu bau hal amis.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Tanggal piaraan My Bobogohan Kasalametan

Online Bobogohan Kasalametan Saran Tips dating Online bisa jadi pangalaman aman ti dating tradisional. Ieu méré Anjeun lega ...

Deukeut