12 Tips Pikeun Jomblo suksés

Kumaha carana sangkan eta ngarasa jadi jalma tunggal suksés? Urang boga nu Tret ilahar fun, fearlessness jeung heightened timer kapercayaan. Simkuring leuwih gampang kalibet dina mikir ka hareup: nu Kami mah akang gaduh dinner jeung minggu ka hareup? Taya nu bisa mah nelepon pikeun inuman peuting? Saha nu Luncat ka gabung keur menit lalampahan pamungkas ka kapuloan? Urang condong nyambung jeung dunya-di-badag: keur babaturan hasilna sareng jelema, pihak jeung tempat tinimbang gumantung partner atawa kulawarga for nu ngadukung. Poho boring nu, imah sorangan stereotype tunggal; urang geus pinuh dina aktipitas ngembang masarakat sosial urang sorangan. Anjeun nimu urang di gim, nu flicks, nu restoran, jeung ngaklik online, dagang spontanitas sarta kabebasan pikeun contentment tina gandeng. Jeung didieu aya belasan kudu-ngagaduhan yén sadaya single kudu mibanda pikeun mastikeun kasuksésan terus maranéhna.

1. Nu Outfit. Anjeun terang, gabungan pakean nu brings kaluar warna dina panon anjeun, ngaronjatkeun ngagambarkeun kurva Anjeun, jeung nembongkeun off aset Anjeun hiji nu ngajadikeun Anjeun ngarasa teuing alus teuing ngalawan!

2. A Taktak ka ceurik On. Sarerea bakal jadi sepi. Inget lulucon heubeul nu mana, “Awéwé A perlu tilu lalaki pikeun minuhan nya: Hiji keur ngurus dirina. Mun aya salah nu sae pikeun nya. Jeung lain salah nu rék diajak ngeunaan lain dua.”

3. Lagu Karaoke. Lamun anjeun teu bisa sing, pastikeun pikeun milih hiji Ngepaskeun anu teu merlukeun pitch sampurna.

4. A lulucon bersih.

5. A lulucon kotor.

6. Tabungan N Anjeun gotta gaduh cadangan.

7. Lilin Scented N cara gede pikeun refresh jeung bersantai anjeun jeung lembur, jeung hey, everyone kasampak leuwih alus kalayan candlelight.

8. Ngarasa video alus / DVD N hal ka pangeusina dina hiji poé hujan, poe ucing mati, poé Anjeun leungit proyek Anjeun atawa geus gelut jeung sahabat Anjeun.

9. Anleh. Anjeun kudu nambahan hiji hal ka pihak nu & naha nu sejenna babaturan jeung strangers bakal mibanda Anjeun leuwih? Bawa anggur alus, nyaho kumaha juggle, nambahkeun paguneman witty.

10. Kapribadian & timer explanatory, tapi bisa dibudidayakan.

11. A seuri gede eta program haratis jeung nyadiakeun atraksi instan!

12. Cocktail Nu. Eta Sparks paguneman o sarta bakal teu rada kasampak percaya diri susunan hiji inuman tiis tinimbang clueless bari fumbling jeung menu inuman?

Sensasi singular

Pihak trik Great. Nyokot maca palm atawa analisis tulisan leungeun kelas. Delight babaturan Anjeun sareng kapanggih bakat anyar Anjeun.

Maok inuman ieu: Mojito kacida alusna

Babaturan mah McKinley nyaéta bartender bi-basisir quintessential. Ceuk urang perfected hiji cocktail anu meunang manéhna diondang ka pihak pangalusna di single meccas pakotaan tina Manhattan jeung San Fransisco. Naha teu muter bartender dina imah happy jam ka babaturan, atawa mengadopsi resep ieu salaku inuman signature Anjeun? Aduk nepi sababaraha mojo serius, orok!

McKinley sacara Blood Oranyeu Mojito

2 oz cahya Rum
1/2 jeruk beureum
Jus tina 1/2 jeruk nipis
1 gula séndok atawa sirop basajan
Klub soda
Daun Mint

Paké jangkungna, kaca heureut. Nyokot bagian oranyeu getih, 5 daun mint, gula jeung jeruk jus; muddle dina kaca. Tambah és ngeusian gelas. Pikeun di Rum nu; aduk oge. Luhur off jeung Santika sehat klub soda jeung garnish jeung daun mint leuwih.

Rarasaan saeutik lemah dina tuur?


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kasalametan anggota Is Prioritas Top urang

kaamanan Online sok di forefront tina pikiran urang, jadi we hayang ngingetan sadaya urang ngalakukeun ...

Deukeut