Genep umbul Beureum Pikeun titik nu aya dina Nu Kahiji Tanggal

Lamun datang ka tanggal kahiji, teu aya anu bisa tekenan gede pisan sakurilingna. Naon mun teu ngagem, mana oge pikeun pindah komo naon nu rék diajak ngeunaan. Eta sadaya anu bisa bit hiji overwhelming. Tapi, aya sababaraha paripolah pohara penting Anjeun kudu asup lookout pikeun dina tanggal munggaran. Kaula ngawangkong ngeunaan tanda peringatan bandéra beureum dreaded.

Ieu bisa kaharti jadi saraf dina tanggal munggaran, jadi Kaula teu nyebutkeun anjeun kudu nganalisis unggal kalimah jeung gerakan Anjeun ngajadikeun tanggal, tapi aya sababaraha breakers deal gedé aya dina garis lookout pikeun.

Texting Salila Tanggal nu

Mah kaharti Kami ayeuna cicing di hiji masyarakat beurat téknologi, tapi ngan nyimpen télépon nu jauh. Texting salila tanggal kasebut kakara sikep kurang ajar saperti. Euweuh ngajadikeun batur ngarasa kawas maranehna teuing sepa ngadangukeun ti texting salila tanggal Anjeun. Teks Anjeun ka babaturan Anjeun bisa ngadagoan sababaraha jam. Jadi lamun sirah kaluar pikeun nu tanggal kahiji, nyimpen télépon anjeun dina modeu jempe jeung ninggalkeun eta dina kantong Anjeun atawa dompet pikeun sésana tina tanggal. Lamun maranehna teu bisa pikeun ngeset telepon maranéhanana kumisan dina tanggal munggaran, leuwih ti dipikaresep maranéhanana henteu kungsi baris ngeset telepon maranéhanana turun.

Teuing sacara séksual agrésif

Aya beda antara keur flirty jeung keur explicated sacara séksual. Ngadamel hiji koméntar polos sababaraha téh rupa (saperti sakeudeung complementing outfit Anjeun atawa penampilan), tapi lamun maranehna ngawitan nyieun koméntar leuwih jorang, Anjeun kudu reevaluate tanggal Anjeun. Sarerea mikanyaah ka jadi complemented, kumaha ogé ngabogaan batur grope leg jeung ngabejaan ka maneh kumaha parah maranéhanana hoyong candak Anjeun imah téh saukur uncomfortable. Upami Anjeun keur néangan hubungan jangka panjang, Anjeun hoyong tanggal anu nyoba dibere nyaho henteu jeung maneh ngan fokus kana sia anjeun bed.

Langsung kritis

Ieu kungsi tanda alus lamun tanggal geus saukur dimimitian jeung manéhna / manéhna téh geus criticizing Anjeun. Conto: lamun saukur anjog ti gim jeung nginpokeun tanggal Anjeun ieu jeung aya response hal nu kawas "Oh, jadi Anjeun nanaon yén hiji jalma. Total beurit gym?"Atawa lamun geus sumping papanggih tanggal Anjeun maranéhanana critique naon ngagem agama. Lamun aya nu criticizing Anjeun ieu awal dina, éta dipikaresep nu pola bakal lepas jeung bakal terus judgmental tina pilihan Anjeun.

Hihihi Jalan teuing Loba ngeunaan diri

Paguneman alus biasana diwangun ku séntral sarua dibagi. Aya ogé kali mana upami Anjeun atawa tanggal Anjeun malu, nu hiji deui kaluar anjeun dua bakal mawa leuwih paguneman, nu rupa. Tapi, lamun tanggal utamana hiji paguneman hiji-sided, mana tanggal Anjeun terus Talks About sorangan, janten bit hiji tiresome. Komo parah, basa aranjeunna neukteuk Anjeun off sawaktos Anjeun keur diomongkeun rék diajak leuwih ngeunaan diri. Tanggal A nyaéta hiji kasempetan pikeun diajar tentang silih tur tingal kumaha anjeun nyambung, teu kasempetan pikeun monolog ngeunaan kumaha endah pisan jeung sampurna anjeun.

Karya jeung Living Situasi

Kuring mah nyebutkeun ka teu balik dina tanggal jeung jalma anu hirup di imah sarta pangangguran-ékonomi anu tangguh poe ieu, éta nu kaharti. Lamun geus teu kungsi panghasilan stabil pikeun taun sarta sigana saeutik oge teu nyaman jeung arrangements hirup maranéhanana di imah indungna maranéhanana sacara, sugan anjeun kedah ngalih dina. Anjeun ogé kudu salempang lamun maranehna teu bisa ngabejaan ka maneh naon kahayang maranehna ngalakukeun keur kahirupan hiji. Naon anu jadi secretive ngeunaan proyek Anjeun, yen Anjeun teu bisa ngomong tanggal Anjeun? Anjeun bisa jadi teu hayang nyaho jawaban…

Urut Talk

Sedengkeun hiji ieu bisa sigana atra (salaku tanggal munggaran teu pernah hiji waktu gede keur ngabahas hubungan saméméhna), lamun mawa nepi ex maranéhanana, nengetan kumaha maranéhanana obrolan ngeunaan eta. Ieu rupa lamun maranehna sakeudeung euy nyebut eta, tapi lamun maranehna Bejakeun ku anjeun naon psycho maranehna jeung sabaraha maranéhanana hate eta, Anjeun bener teu kudu rencanana tanggal kadua. Sakur nurun tina agrésif atawa condescending ceramah ngeunaan urusan mitra katukang maranéhanana nunjukeun yen maranehna jelas geus teu dipindahkeun dina ti aya hubungan atawa anu sipatna ngan pait jeung kejem, dina kasus éta pikeun pangalusna anjeun teu neruskeun manéh eta.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Hal Budak awewe teu Sanggeus direcahna hiji

Hayu urang nyanghareupan eta, megatkeun-up anu teuas. Perkara teu nu ngagagas eta, the first few weeks seem to be the toughest....

Deukeut