Nu 5 Bobogohan kasalahan gedé nu Wanita Jieun

Dupi anjeun gaduh waktu bad jeung dating?

Awewe nu sigana ku anjeun dina skor tina kaping jeung diajak ka kavling nu lalaki online tapi anjeun teu pernah sigana nyieun sambungan atawa minuhan manusa Anjeun?

Upami kitu eta kamungkinan Anjeun nyieun hiji atawa leuwih tina '5 kasalahan Big Bobogohan'. Di dieu aya nu 5 Kasalahan Bobogohan gedé nu make awewe, jeung naon anu kudu dipigawé gantina.

1. Pendekatan Bobogohan Ku Hiji Agenda

Jadi loba klien awewe mah pendekatan keur bobogohan jeung hiji agenda jeung bener hade ngalawan eta jeung kasuksésan maranéhna jeung dating. Éta kabéh néangan manusa maranéhanana, jeung lamun maranehna teu nempo manéhna secara langsung di salah sahiji lalaki anu ngahubungan éta ISP manusa meunang mecat geura jeung ditulis off tanpa kasempetan mutahir séjén pikeun neuleuman sambungan (atawa kakurangan, nu tujuanana) saterusna. Jeung lamun maranehna ngalakukeun meunangkeun ka panggung tanggal, Wanoja milik mawa nu agenda to date maranéhanana ogé kurang ti hasil satisfying.

Ieu bisa jadi sigana patojaiyah ka nyebutkeun teu boga agenda lamun keur bobogohan, sanggeus kabéh pasti sakabeh alesan we tanggal nyaéta papanggih 'Anjeun manusa' hak? Nah enya jeung teu. Pamustunganana jeung istilah lila ieu téh kahayang nu, tapi Anjeun drastis ngurangan Chances anjeun teu meunang ka panggung nu upami Anjeun pendekatan keur bobogohan jeung hiji agenda. Dina ieu tahap dina kaulinan ieu jauh leuwih alus pikeun nempo dating keur naon eta mangrupa - kasempetan papanggih jeung kudu di sakuliah anggota lawan jenis keur kopi, walks, galecok jeung saterusna. Alah jelema - IT euy A Tanggal Ayeuna - teu wawancara kawinan, jadi hayu urang bersantai saeutik saeutik jeung ngubaran jadi saperti. Ieu téh kawas hiji sudut pandang unrealistic ka nyangka nu bisa nyaho naha batur pasangan hirup Anjeun ti hiji rapat di hiji setting jieunan.

Lamun nyaho pendekatan mah keur bobogohan awewe nu bakal nyaho mah nyarankeun keur bobogohan salaku Terapi pikeun undoing pola hubungan bad. Tapi leuwih ti dating ieu anu dimaksud jadi senang jeung cahya hearted. Lamun balik kalawan agenda ngeunaan nyungsi kaluar lamun ieu téh manusa Anjeun eta nyimpen hiji ton tekenan dina kaayaan sakabeh, jeung nu hartina ayakeun Anjeun atawa tanggal Anjeun baris sanggup bersantai jeung ngarasakeun pangalaman. Anjeun moal bisa jadi sorangan pangalusna jeung ayakeun baris manéhna. Jadi leupaskeun agenda na di jieun nu anyar - boga anyar, pangalaman senang jeung cahya-hearted jeung jalma anyar.

2. Kakawasaan Lalaki Kaluar teuing Gancang

Salaku jeung kasalahan kahiji pangbadagna, kasalahan 2 nya éta ku cara sejen anu awewe némbak diri di suku lamun keur bobogohan. Loba awewe kulon di masarakat kiwari nu maréntah ku 'kimia' maranéhna ngarasa lamun datang ka nyieun pilihan maranéhanana jeung lalaki, sarta kuring tempo ieu meunangkeun kana sagala sorts waktu gangguan jeung waktu deui. Kimia nuju jadi indikator goréng naha hiji manusa bakal jadi mitra alus ka anjeun. Komo kimia sengit mindeng sinyal warning pikeun awéwé nu geus teu digawe pilihan hubungan gede dina jaman baheula. Mindeng lalaki alus meunang sagemblengna overlooked sabab aya saraf jeung kikuk dina nu tanggal mimiti jeung maranehna teu pak hiji punch di jurusan kimia. Pikeun awewe atraksi bisa tumuwuh kana waktu jeung manusa alus. Jadi méré nu lalaki kikuk atawa tenang kasempetan sejen, dina kanyataan méré manéhna sababaraha kaping pondok tur tingal lamun manéhna teu datang kaluar ti cangkang-Na pikeun anjeun jeung ngahurungkeun jadi manusa menarik, sugan komo 'Anjeun manusa'. Don’t worry about whether you can imagine that right now (tempo kasalahan 1).

3. Kaanggo Tanggal Nu Ku Daptar pariksa A

Kasalahan 3 sarua jeung kasalahan 1 jeung sagampil ngaruksak, lamun teu parah. Saha atuh anu loba awewe boga trusty 'Daptar pariksa' tina qualities nu maranéhanana hoyong (atawa rasa maranéhanana hoyong) dina hiji manusa. Teu aya nu lepat jeung sia jelas naon nu rék di Ladies pasangan idéal Anjeun, tapi hayu urang asup ka kanyataanana jeung daptar urang sabab sababaraha di antarana aya poyok mutlak jeung teu porsi Anjeun sepanjang!

Milis ieu mindeng pisan lila jeung biasana mibanda hal dina aya nu sabenerna pasea jeung sorangan! Contona manéhna bisa jadi geus 'tenang jeung diteundeun deui' sabeulah katuhu 'gairah jeung energetic'. Ayeuna mah Kami teu nyebutkeun yén anjeun teu bisa kabeh qualities maranéhanana dina hiji jalma, éta saukur nu biasana lalaki hiji nuju ka arah salah sahiji séjén. Jadi nu eta? Ogé daptar urang sakapeung boga hal dina nu aya jadi trivial, saperti 'tato' atawa 'otot'. Alah Ladies! Teu aya nu lepat dina ngabogaan kahoyong fisik tapi anjeun bener bade milih pasangan hirup anjeun di naha manehna geus tinta dina awakna? Sugan Anjeun mikir yén ieu bakal mawa Anjeun hubungan pangalusna pikeun hirup Anjeun? Naon ngeunaan qualities nu bener zat, saperti kajujuran, kasatiaan, kahadean, kakuatan (batin) teras salajengna?

Unggal awéwé geus mutuskeun naon penting pikeun nya. Tapi waktu jeung waktu deui mah katempo daptar perlu dialungkeun kaluar lamun hiji awewe pamustunganana meets pasangan hirup nya, sarta manéhna biasana lengkep beda ka manusa manéhna geus dina daptar nya! Jeung baé happy. Jadi bisa dipepelingan - buang kaluar daptar! Atawa, lamun kudu geus, neukteuk eta ka handap pikeun maksimal ngan nu 5 paling qualities penting. Maké éta salaku hiji pituduh umum NOT Daptar pariksa hiji.

4. Coba teuing Hard

Jadi ka tungtungna papanggih batur anjeun resep, anjeun kaluar dina tanggal jeung manéhna jeung anjeun ngarasa saraf. Jadi naon anu anjeun pigawé? Ngobrol. Lamun aya gap dina paguneman nu Anjeun eusian eta. Anjeun nyarankeun mana oge pikeun pindah ka hareup, Anjeun dazzle manéhna jeung Dongeng adventures anjeun geus kungsi, mintonkeun manéhna wit sparkling Anjeun tur Anjeun gaduh Nabi di stitches leuwih humor Anjeun. Sarta tangtu anjeun nawiskeun mayar satengah anjeun tanggal, atawa mungkin anjeun sanajan meunangkeun sakabeh bil - anjeun wanoja modern sanggeus kabéh. Jeung eta nu keur jalan gede! Manéhna ketawa bareng jeung Anjeun, jeung aya hiji konéksi, Anjeun bisa ngarasa eta. Tapi, mangka manéhna kungsi Télépon. Manéhna mana anu tiis jeung disappears sanggeus sababaraha kaping. Jadi naon nu salah?

Nah paling lalaki leuwih milih pikeun nyokot dina peran maskulin dina pananggalan, jeung upami anjeun ngalakonan sagala nu mana wae atawa di luhur anjeun sabenerna nu ngadorong manéhna kaluar ti peran ieu, hartina Anjeun nyegah manéhna ti jadi emotionally invested di Anjeun. Gedong atraksi jeung komitmen émosi perlu tripped basa aranjeunna geus nempatkeun di sababaraha usaha. Anjeun bisa jadi mikir anjeun keur menawan jeung pikaresepeun sanajan kitu moal meunangkeun Anjeun jauh dina jangka panjang jeung paling lalaki. Nya meureun ngarasakeun waktu sareng anjeun, manéhna bisa seuri babarengan jeung anjeun jeung aya malah bisa jadi tanggal kadua, kumaha ogé manéhna kamungkinan pikeun ngeureunkeun nepi committing ka batur nu sejenna - sejen awéwé 'harder' jeung saha manéhna geus geus nempatkeun dina usaha leuwih.

Manéhna perlu jadi hiji ngarah paguneman nu, entertaining anjeun jeung nu disarankeun tempat nu. Upami anjeun hayang pemicu parasaan-Na deeper mugi Gusti ngabalukarkeun jeung kudu cukup kuat nuturkeun. Tenang jeung prakték keur ayeuna jeung ngarasakeun pangalaman eta.

5. Jadi Hiji És Maiden

Keur hiji maiden és nyaéta sisi flip ka nyoba teuas teuing. Sababaraha awewe nyaho ngeunaan jumlah kasalahan 4 na ngarah nyokot ka ekstrim séjén sarta jadi teuing aloof jeung sadia. Najan bisa bade pikeun 'teuas pikeun meunangkeun' jeung 'nilai luhur', lamun dicokot jauh teuing pendekatan ieu bisa datang off yén anjeun uninterested, sadia, unfriendly komo snobby. Bisa ngarasa saeutik tiis ka loba lalaki, jeung paling lalaki bakal nyerah geulis gancang kalawan maiden és, iwal ti jalma anu aya ngan kabetot dina tangtangan ti ngudag, jeung anjeun teu hayang jenis ieu manusa salaku manéhna gampang leupaskeun Anjeun sakali ngudag leuwih ti jeung ngaléngkah ka awéwé séjén.

Aya perlu jadi kasaimbangan antara keur diteundeun deui / letting manéhna mingpin jeung masih keur museurkeun jeung open. Lamun anjeun bisa meunangkeun kasaimbangan ieu katuhu anjeun bakal boga waktu gede jeung dating. Hal utama pikeun nginget ieu euy jadi sorangan. Meunangkeun bener kuat dina sorangan jeung meunangkeun teu nyaman dina kulit Anjeun sorangan. Bobogohan sabenerna bisa mantuan Anjeun jeung ieu!

 

Jadi indit kaluar aya jeung di luhur sagala teu nyokot keur bobogohan teuing pribadi. Anjeun kungsi nyaho naon nu bade dina kanggo jalmi séjén. Ngubaran eta kawas 'prakték' senang jeung eta bakal bisa dipaké pikeun anjeun.

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu Bedlam Ladang Daptar pariksa Pikeun Calon boga Dog

Nu nyiksa sato sacara umum, jeung anjing hususna, geus dipingpin kavling boga keur dmana teh yén ...

Deukeut