Nu Harti Kiss hiji

Hartina nyium hiji? Nu nanya juta dollar dina hubungan. Jigana Anjeun kudu nyimpen dina konteks hubungan anjeun aya dina jeung jelema nu aya dina hubungan jeung. Lamun anjeun aya dina hubungan netep dibandingkeun jeung hubungan nu anyar nu hartina bisa aya sababaraha hal anu béda kalawan nyata tapi kapribadian jelema nu geus boga loba ngalakonan jeung naon hartina kana éta hal teuing. Hayu urang boga katingal di rupa-rupa harti tina nu glorious, atawa teu jadi glorious, nyium.

Heubeul Romantic

Lamun asih anjeun nyaéta romantik, tipe tactile mangka anjeun bakal jadi pohara bagja geus showered di kisses! Nu heubeul layeut nyokot asih sacara serius jeung kisses maranéhanana bakal ngeusi kahaneutan, markisa jeung asih. Akur deui tapi pastikeun pikeun mintonkeun eta kasih sayang nu taya deui. Jieun usaha pikeun sanajan anjeun teu nu paling romantis di alam sorangan. Tipe layeut bakal saperti kieu naha éta hubungan anyar atawa hubungan committed tapi hubungan nu tumuwuh jeung progresses kisses maranéhanana baris jadi beuki loba bermakna.

Nu Lustful Type

Tipe lustful dina hubungan di éta fancy anu jadi nu dicandak ku ciwit uyah tapi ngarasakeun mangkaning! Salaku mana waktu dina kisses ieu bakal ngahurungkeun ti napsu ka sunda lamun hubungan meunang leuwih serius. Ngan méré eta waktu. Tipe lustful butuh waktu maranéhanana, nu mungkinkeun asih kana hate maranéhanana tapi lamun keur hiji maranehna maranéhanana pasti bakal mungkinkeun Anjeun nyaho ngeunaan eta! Jeung nyium maranéhanana bakal jadi salah cara maranehna ngalakukeun!

Rupa-rupa Kisses

Aya loba jenis kisses ti full-dina lingering, gairah nyium ka lemes, nyium lemah lembut. Aya nempokeun masarakat kasih sayang jeung nempokeun swasta tina sayang.

Kiss Full-on

Nu nyium full-dina brimming kalawan gairah ngarupakeun tanda cinta sajati. Maranéhanana henteu hayang biwir maranéhanana ninggalkeun Hormat jeung geus rada sengit sarta éndah mana waktu nu duanana sakabéh dunya masing-masing, bray nepi di moment sarta deeply nyambungkeun ngaliwatan kakawasaan nyium nu.

Lemes Kiss

Nu lemes, nyium lemah lembut nyaéta salah nu loba pasangan asih dipake. Ieu téh mangrupa titik di mana maranéhna aya bener teu nyaman babarengan tapi ironisna eta oge nyium nu loba masarakat nu make salaku nyium kahiji maranéhanana sabab nu kikuk jeung unsure kumaha kaanggo moment gedé ieu dina hubungan maranéhanana.

Kiss Public

Nu nyium umum bisa nyandak salah sahiji dua cara gumantung ka sarta migunakeun jelema nu keur aub jeung, Anjeun bakal nyaho beda jeung motivations maranéhanana. Hiji cara anu pamer nu maranéhanana boga batur nu sisi négatif tapi dina sisi nu leuwih positif batur ngalakonan ieu alatan maranehna reueus mun jadi jeung anjeun jeung teu paduli nu weruh anjeun babarengan.

Kiss swasta

A loba jalma teu kawas pintonan umum sakabéhna kasih sayang tapi lain hartosna maranéhanana teu cinta anjeun. Siga nu ciuman umum sanajan bisa ngawasa dua cara jeung deui bakal gumantung kana jelema nu aya jeung. Mah bakal gampang pikeun anjeun nyaho naha maranéhanana kissing Anjeun pribadi sabab teu percaya atawa anu kikuk jeung PDA atawa naha éta téh sabab teu cukup reueus anjeun nyium anjeun umum.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Pro jeung kontra bobogohan nu Woman Younger

A survey anyar nunjukkeun yen lalaki irrespective umur maranéhanana hayang awewe tanggal di 20s pertengahan maranéhanana. Lamun ...

Deukeut