Tips ka Janten hiji Chick Magnet

Kumaha anjeun narik Wanoja milik ngimpi Anjeun? Sedengkeun bisa jadi butuh paling guys lila ngeusi percobaan jeung kasalahan, kami geus disusun daptar tips jadi Anjeun bisa jadi magnet Chick jeung manggihan pamajikan nu bakal datang Anjeun.

Tip #1: Tampikan teu sok hiji tampikan bener
Anggap Anjeun minuhan wanoja éndah, jurus nepi paguneman maka anjeun manggihan manéhna ngabogaan kabogoh. Sedengkeun kalolobaan guys bakal mawa nu jadi tanda pikeun ngahurungkeun kira-kira jeung ninggalkeun, Anjeun sabenerna teu kudu. Ieu teu tanda penolakan atawa éta hiji indikator yén Aisyah teu dipikaresep. Lamun paguneman nu flowed mulus jeung laughs jeung imut, nyokot maranéhanana jadi tanda Anjeun. A lalaki anu sabenerna geus mastered seni tina attracting awewe geus tulus jeung weruh hiji awewe alus lamun manéhna nilik nya. Ngan sabab manéhna Kiwari sadia teu mean nu kungsi bakal kasempetan. Ieu kasempetan Anjeun jadi aya nya. Sababaraha hubungan pangalusna jeung pertikahan ngamimitian ngaliwatan silaturahim.

Tip #2: Nangtung
Ngadeg kaluar ti balaréa anu krusial dina pamandangan dating. Aya loba guys nyebutkeun hal anu sarua jeung flirting cara sarua jeung nu. Jadi kumaha Anjeun nangtung kaluar? Hayu di sakuliah salaku percaya diri, teu sombong. Jadi tulus jeung manggihan kapentingan jeung hobi nu boh share. Jeung pamungkas, jadi uniquely sorangan. Lamun ayeuna teh Hartina, jadi, keur anjeun bakal narik awéwé katuhu.

Tip #3: Jieun Connection hiji
Agreeing ka sadaya nu asalna kaluar ti sungut wanoja sacara babarengan jeung agreeing jeung sakabéh pintonan tur pilihan nya teu aya jalan pikeun meunang leuwih ti hiji awewe. Awewe nu kungsi néangan saurang lalaki anu saluyu sagalana manéhna nyebutkeun. Dipikaresep ku urang tangtangan. Debating sudut pandang beda, opini, kapentingan, jeung karep mantuan pikeun ngabentuk sambungan deeper. Awéwé A keur néangan sambungan jujur ​​jeung hiji manusa.

Tip #4: Kakuatan
Awewe narékahan pikeun mate anu kuat jeung nahan hiji posisi nu leuwih luhur boh emotionally jeung mental. Sedengkeun sababaraha guys ngarasa lamun maranéhanana teu bisa mikat awewe sabab teu boga duit, pakasaban gede, atawa status sosial luhur, nu teu bener. Awewe nu katarik hiji manusa jeung karakter kuat jeung saha anu weruh naon anu hayang. Tapi teu misconstrue kakuatan ieu. Pikeun saurang lalaki anu nahan kakuatan bener teu sieun pikeun mintonkeun sisi sensitip jeung romantis-Na.

Tip #5: Tutup nungkulan nu
Lolobana lalaki digolongkeun kana zona babaturan sabab teu nyaho kumaha nutup deal nu. Tanpa sealing deal nu, Anjeun geura-giru bakal katelah miara jeung asih guy babaturan, jeung Hanjakalna status ieu bakal hésé neangan leupas tina. Atuh bisa meunangkeun sisi dilacak jeung kantun kasempetan sampurna nyieun wanoja theirs saukur sabab henteu weruh naon anu kudu dipigawé. Keur rada agrésif babarengan jeung zeroing dina tanda konci hiji awewe ngirimkeun Anjeun bakal mantuan pikeun nutup deal nu.

Ku mastering nu tips di luhur, Anjeun pasti bakal asup jalan ka attracting nu Wanoja milik ngimpi Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
First Date Tips
4 Tips for Tanggal Kahiji

First dates have the potential to change our lives. I realize that if you’re currently preparing for one, I probably...

Deukeut