Puncak 4 Tips kudu Anjeun Apal Ngeunaan Bobogohan

Urang awash jeung tips dating ka unggal madhab we kasampak. Dina dunya pinuh ku jalma nyoba manggihan hiji hal jigana everyone hayang boga sebutkeun maranéhanana. Jeung saterusna mindeng maranéhanana nyieun sora jadi gampang lamun di kanyataan teu gampang di sagala. Lamun éta urang kukituna sakabeh geus papanggih lalaki atawa Wanoja milik ngimpi urang sanggeus kabéh. Jadi Kaula teu bade nyebutkeun hal saperti “Anjeun euy geus meunangkeun leuwih naon bae anu nyekel anjeun geus nyieun tur muka for eta.” sabab lamun urang bisa sadaya nu rame urang teu bakal kudu maca nasihat dating. Jadi kuring teu ngaku jadi hiji ahli. Naon atuh ngaku nyaéta pikeun bisa ngartos. Urang sadaya dina ngahiji ieu.

Jadi Diri Anjeun Nyalira

Ieu meureun hal pangpentingna pikeun nginget pas ngasupkeun ka kaulinan dating. Tapi éta ogé sigana mah hardest mun di prakték. Sarta ngarasa aya we geus ampir kabéh geus dosa tina meta cara urang mikir jalmi anu dipikaresep ku urang hayang urang guna mere pangaruh eta. Tapi anjeun ngan saukur pernah bade manggihan cinta sajati cara nu. Cinta sajati nyaeta hiji konéksi. Hal ieu batur ku manéh Anjeun for jeung kahayang nu anjeun jeung adoring Anjeun for eta. Sanggeus kabéh Kang ngaliwat hirup sakabéh lakonan Anjeun? Tapi kalayan ieu asalna tanggung jawab hiji. Dina turn Anjeun kudu hormat tina anu sipatna. Jadi contona Anjeun bisa jadi kango teuas tapi kawas cheesiest tina cheesiest di pop. Anjeun kudu hormat eta kawas nu Anjeun hoyong eta hormat Anjeun. Ulah coba pikeun ngarobah silih. Kuring geus kadéngé ti urang dina hubungan lila-langgeng. Ieu téh mangrupa hal parah Anjeun bisa ngalakukeun. Eta ngan ngabalukarkeun resentment jeung bitterness.

Nu Little Things Anu ngaapresiasi

Anjeun kudu nangtoskeun kumaha Anjeun muterkeun ieu dina nu jalmi mah sabab sababaraha pasti teu kawas sikep leuwih badag jeung jadi wined jeung dined! Tapi misconception ilahar nyaeta dulur kawas éta lamun loba bakal leuwih milih ngan téks hiji nanyakeun kumaha poé maranéhanana nyaéta. Kuring geus kadéngé urang nyebutkeun yén saméméh jeung mah condong satuju jeung eta. A hal anu kacida penting lamun anjeun lalaki eta hadiah mangrupa yen Anjeun kudu dibere nyaho naon anu maranehna kawas. Eta nembongkeun hiji suku eta jeung anu sipatna. Nu hadiah umum saperti kembang, chocolates jeung aftershave / wangi anu rupa di mimiti tapi hubungan hiji progresses tukang ngaput hadiah Anjeun jadi bit leuwih individu ka jelema nu geus dating.

Geus pendapat

Nuhun, ieu mangrupa hiji hésé lamun boga kapribadian malu. Teu nu underneath nu exterior malu aya teu pakaya hiji tina pamadegan bubbling (Kusabab kitu lolobana urang jadi panulis!) tapi teu sok gampang boga kayakinan pikeun nganyatakeun eta jeung anu bisa meunangkeun dina jalan Anjeun manggihan asih sedih sabab hiji jalma geus dibere nyaho Anjeun. Éta kumaha maranéhanana mutuskeun naha maranéhanana jiga anjeun atawa teu di handap ieu daya tarik mimiti. Jelas kawas dina kahirupan, sunda anu sarua jeung maneh kudu make akal sehat jeung nasehat batur nyaho naon kaayaan kudu Anjeun nganyatakeun pamadegan anjeun dina jeung lamun pangalusna tetep tenang tapi lamun ngantepkeun eta apal saha anjeun. Anjeun masih bisa malu. Anu bisa jadi pikaresepeun. Tapi nyobian kabuka teuing. Jeung cara pikeun mantuan jeung nu bakal ka lampahkeun tangtu dina komunikasi (atawa sababaraha!), teu kursus-kursus peuting, buka toastmasters atawa ngan meunangkeun diri anjeun kaluar aya dina atmosfir sosial nu loba anjeun bisa. Ieu scary tapi nu patut eta. Salaku mum mah sok nyarios, Anjeun teu kudu eureun hirup Anjeun for lain urang.

Nyokot Person Nu Pikeun Anjeun

A hal biasa pisan nu jelema mah nyaeta aranjeunna nyokot batur dumasar kana naon kulawarga atawa babaturan mikir. Ku sadaya hartina nasihat heed mana nasihat anu wijaksana kawas lamun s / manéhna hiji mikaresep ubar jalma nu sigana ngan nempo kaluar pikeun anjeun. Tapi urang geus kacenderungan tina putting tipe sorangan salaku tipe everybody sarta tipe jalmi urang indit for nyaeta unik ka urang. Upami Anjeun keur néangan hiji hippy atawa beatnik anjeun kungsi bade jadi senang jeung patani nagara jeung sabalikna. Diaku aya pengecualian alatan dunya dating anu unpredictable tapi dina watesan umum urang sadaya néangan batur nu fits jeung urang jeung urang kudu jeung batur nu urang teu nyaman jeung jeung nu excites urang. Ieu teu alus geus jeung batur sabab geus leuwih Anjeun dicinta’ segel tina kelulusan. Éta mah nu leuwih dating eta. Anjeun. Sarta anjeun teu bakal nitah eta naon teu jadi teu ngidinan maranéhna keur nyieun kaputusan pikeun anjeun. Jeung amanah kaputusan anjeun sorangan jeung pikiran anjeun sorangan. Insting anjeun sorangan asih biasana aya nu leuwih katuhu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Successful Dating
Puncak 10 Tips for Bobogohan suksés

Naon suksés dating mean? Jawaban keur hal ieu gumantung ka panempoan Anjeun sorangan hirup jeung gol ...

Deukeut