Puncak 5 Chick Sintreuk Movies Pikeun Pecinta

Jurig

Pikeun Ladies ... oge, eta geus Patrick Swayze. Kudu mah nyebutkeun leuwih? Pikeun guys, eta boga garis carita metot, drama, intrigue, betrayal, jeung sababaraha pamandangan rada lucu nu disadiakeun ku Whoopi Goldberg. Jeung ending teu bisa ngéléhkeun! Pastikeun ngabogaan Kleenex dina leungeun nepi ka garing maranéhanana lawon.

Pangawal THE

"Oldie Ieu, tapi goodie "pitur Kevin Costner jeung ahir Whitney Houston. Eta ngabejaan carita a "Diva" mendalang nu hirup kaancam ku salah sahiji nya "fans" jeung salajengna kapaksa mawa dina "pangawal" pikeun nangtayungan nya. Tuliskeun Kevin Kostner. Di sagigireun keur layeut, film ieu well-ditulis, savvy, jeung pinuh ku aksi. Kuring méré eta 5 béntang keur sakabeh nilai hiburan! Jeung geusan teuing.

THE baraya

Anjeun bakal sunda teh interaksi jeung "brotherhood" matak anca ieu, featuring Morris Chestnut, D, L. Hughley, Bill Bellamy, jeung Shemar Moore. Di dieu teh 4-1-1: opat babaturan lifelong nyatujuan isu hubungan maranéhanana, dysfunctions, jeung kapanggihna hirup urang. Tapi éta leuwih ti nu. Maranéhanana tangtangan tradisi kulawarga, adu stereotypes ras jeung mihak génder, jeung sakabeh loba leuwih. Ieu lucu, seksi, jeung pinter. Jeung mangrupakeun paguneman starter gede ... lamun anjeun geus jadi nu.

Bal monster nu

Roger Ebert dubbed eta, "Film Best taun!"
Film Hal ieu méré hiji harti sakabeh anyar ka status hubungan: "Éta hésé."
Eta béntang Halle Berry, Ronggeng dukuh Bob Thornton, jeung Heath Ledger. "Ball" ngabejaan carita hiji conflicted, penjaga panjara embittered nu janten aub jeung pamajikan manusa hiji anu disimpen dina nitenan-Na. Ieu grafis, atah, pangélingan, jeung layered. Berry sacara pindah portrayal tina "Leticia" earned nya hiji Academy Award dieu. Ngajalajah naon "buzz" kira-kira.

Claudine

Naon anu anjeun meunangkeun lamun ngagabung James Earl Santang, Diahann Carroll, genep kids, jeung worker Karaharjaan? Beban tina tawa, bogoh, sarta ngembang nepi, (jeung teu saukur jeung kids).
Di sagigireun keur hugely entertaining, eta geus musik gede ka alur ka, kahadean tina Gladys Ksatria. Teu luput eta!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Lima Palajaran Kahirupan Diajar Ti Cats jeung hubungan

Waktu munggaran papanggih kabogoh mah, Christopher, lima taun ka tukang, Kuring kungsi ngan hiji pasangan sapatu datar - scuffed ...

Deukeut