Puncak 5 Excuses for nu keur Ahir ka Tanggal

Bagian awon ngeunaan keur ahir keur tanggal hiji beungeut-to-beungeut datang jeung jalmi nu geus nungguan dina anjeun. Sedengkeun eta bisa jadi teuas, paruk sok kawijakan pangalusna. Ditambah lamun tanggal Anjeun sabenerna pamahaman, manéhna / manéhna lengkep bakal mere Anjeun kapentingan ragu nu. Di handap, lima excuses kredibel for keur ahir to date a.

Misjudged timing
Anjeun geus googled tempat pasamoan sababaraha kali, memorized rute nu, kenca sababaraha menit awal can Anjeun masih nu kasep. Naha ieu lalu lintas heavier atawa pencét unggal cahaya beureum, misjudging timing téh kasalahan jujur ​​nu gampang forgivable.

meunang Kalah
Pikeun ngahindarkeun make Suri, I oftentimes Google peta tujuan final mah nyokot gambar tina arah saméméh kuring ninggalkeun. Sedengkeun ieu ngamungkinkeun keur tanggal ditangtoskeun waktu persiapan, Kuring pernah meunang bener warned basa kuring kudu ngahurungkeun atawa di mana persis tujuan ahir mah anu dina gilirannana ngabalukarkeun lateness. Deui, keur upfront ngeunaan ieu biasana ngajadikeun keur seuri alus.

teu bisa manggihan parkir
Hirup di kota oftentimes hartina aya parkir. Sedengkeun eta ideal pikeun milih hiji lokasi dina jarak leumpang, oftentimes, paling fun spot tanggal teu jarak leumpang merenah jauh. Dina Kaayaan ieu, eta pangalusna pikeun manggihan struktur parkir pangdeukeutna bari mastikeun Anjeun méré sorangan cukup waktu pikeun anjog di luhur timely.

Piaraan meunang gering
Keur a lover piaraan (mudahan tanggal Anjeun teuing), piaraan Anjeun anak Anjeun. Sedengkeun datang imah pikeun ngarobah outfits saméméh tanggal jeung stumbling sakuliah piaraan Anjeun anu Sigana dina cuaca, Anjeun alami bade kanyamanan eta. Sedengkeun comforting ieu butuh leuwih panjang batan ekspektasi, boh anjeun jeung piaraan Anjeun bakal ngarasa leuwih betah, utamana saprak anjeun peuting bisa jadi saterusna ti biasa.

Gawé lumpat ahir
Ti rapat menit pamungkas ka hiji proyék dadakan ka lalaki leungit dina karya Anjeun, eta sadayana kajadian ka urang. Sedengkeun ieu karya musabab kredibel, pastikeun yén nu teu robah jadi kabiasaan minangka tanggal anjeun bakal nempo yén anjeun, karya leuwih ti prioritas ti hubungan Anjeun.

Naon bae musabab Anjeun, hal anu penting pikeun nginpokeun tanggal Anjeun nu bakal ahir. Teu ngan ieu sikep nice, tapi nembongkeun yen anjeun jalma miara.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Hindarkeun Liars

Kuring sakali teu a Signing buku di Barnes jeung Noble sarta dipapag ku bubuka ieu ti redheaded fiftiesh ...

Deukeut