Puncak 5 AS Dayeuh pikeun Single Lalaki

Aya sababaraha kota AS mana lalaki tunggal ngarasa leuwih nyaman ti batur. Sawala ieu ngeunaan lima ngaran di luhur daptar kota saperti. Janten, lamun anjeun aya hiji lalaki tunggal jeung néangan pikeun nampanan, ieu nulis-up pasti bakal jadi geus dibaca dipake keur Anjeun; jeung lamun anjeun aya geus aya di salah sahiji kota, mertimbangkeun sorangan lucky.

1. New York City: Kota Ieu mah sakadar wewengkon metropolitan pangbadagna nagara, tapi ogé salah sahiji tempat paling iconic di dunya. Kota tops daptar ieu pangalusna AS kota keur lalaki tunggal utamana alatan perbandingan lalaki unmarried jeung awewe di jerona. Keur unggal 100 lalaki unmarried, kota geus 125 awewe unmarried; janten, lalaki tunggal di New York City sok boga kavling pilihan nu sadia milih ti lamun datang ka mitra picking.

Mindeng digambarkeun salaku “dayeuh nu kungsi saré”, New York City imah pilihan ample milih ti komo lamun datang ka lokasi dating. Anjeun tiasa lounge di Tengah Park atawa bisa milih méakkeun hiji peuting glamorous di klub posh (kota geus cukup sababaraha di antarana).

2. Bismarck: Lalaki tunggal nempo ka settle turun bisa mertimbangkeun relocating ka Bismarck, ibukota nagara North Dakota. Sanajan Redundancy ayeuna jadi isu badag di Amérika jeung tingkat pangangguran anak sakabéh lurking kira-kira 5.6 %, tingkat pangangguran di dayeuh ieu téh ngan 2.8%.

Salaku tambahan, for jeung nongkrong kaluar jeung belanja waktu jeung awewe, kota ngabogaan sajumlah panas spot, anu di antarana pubs, klub peuting jeung restoran. Bismarck ngamungkinkeun dating dina cai; anjeun bisa nyokot pasangan dating Anjeun keur parahu numpak di McDowell Dam Taman Wisata Alam.

Lalaki anu dipikanyaah biking, di sisi anu sanésna, bisa nyokot bagian dina biking trails sapanjang bank Walungan Missouri.

3. Washington D.C.: Mun anjeun hiji manusa tunggal ambisius, ibukota AS nyaeta tempat nilik kana. Kota imah sababaraha atraksi bersejarah jeung budaya sarta ngarupakeun tempat awewe tunggal outnumber lalaki tunggal.

Lamun di Washington D.C., Anjeun bakal nampi hiji plethora pilihan sanajan néangan hiji tanggal titik. Anjeun bisa motrét atawa pasangan Anjeun keur parahu numpak dina Cekungan pasang surut, bisa nganjang ka Smithsonian National, atawa méakkeun hiji peuting cozy di nightclub jazz bersejarah Nu peuyeum Caverns. Ieu ngan sababaraha pilihan nu geus; anjeun bakal manggihan nyatu leuwih sakali Anjeun aya di kota.

4. Philadelphia: Banding bersejarah ieu kota ngajadikeun eta nu entrant kaopat dina daptar ieu. Nu lalaki tunggal nguntungkeun ka rasio awewe tunggal nyaéta faktor sejen tanggel waler pikeun Philadelphia salah sahiji luhur 5 kota keur lalaki tunggal.

Keur bobogohan di Philadelphia nyaeta pangalaman gede teu saukur kusabab situs kawas Fairmount Park, Philadelphia Museum of Art, Ortlieb sacara Jazzhaus jeung saterusna, cuaca kota ogé tanggung for nyieun deui hiji dater sacara paradise. Sadaya poé nu poé cerah di Philadelphia.

5. Rajana: Nu nightlife lada tina ngajadikeun eta hiji kota nu agung tinggal pikeun lalaki tunggal. Nu béaya rendah hirup jeung ayana awewe leuwih loba tunggal ti lalaki dua faktor utama séjénna nu geus dijieun Rajana nu entrant ahir daptar ieu.

Unggal ieu lima kota bakal ngidinan lalaki tunggal boga hirup lumangsung. Janten, éta sagemblengna nepi ka anjeun nu salah sahiji nu Anjeun leuwih resep nampanan ka.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Summer Dating
6 Tips Pikeun salamet Nu Bulan Summer Solo!

“One is the loneliest number.”---Three Dog Night Ahh…summer romance. Ieu usum pikeun pencinta. It’s the stuff steamy romance novels...

Deukeut