Puncak 6 Alesanna Naha masak nyaeta Hot pikeun Romance

"Cara ka jantung hiji manusa geus ngaliwatan burih-Na."

—Deden

Salaku foodie timer professed, Mah bisa disebatkeun loba alesan, tapi didieu aya luhur 6 alesan masak nyaeta "panas,"Utamana dina pananggalan jeung jalangan pamandangan dinten ieu.

1. Masak nyadiakeun sampurna "resep" pikeun roman.

Kawas kalolobaan awewe, Kuring cinta keur wined jeung dined di fancy restoran ku suitors jalu salaku bagian ti prosés courting. Tapi, salaku hubungan mekar, aya hiji hal anu pohara "intim" ngeunaan tepung imah asak babarengan dina privasi asal hiji sacara— jeung candlelight, musik saeutik, menari sarta pangabisa, nu mungkinkeun rambut Anjeun turun salaku kaayaan dictates. Dikocok crème saha?

2. Masak di imah mindeng healthier ti restoran dahar.

Lamun dahar kaluar, sababaraha kali pangan aya diolah, dilayanan ku sauces beunghar jeung fattening, goreng dina kaleuwihan lemak, "Super ukuran" jeung tanpa persiapan ditangtoskeun pikeun maranéhanana jeung palarangan dietary jeung alergi dahareun. Dining kaluar bisa jadi ongkosna mahal di deui cara ti hiji.

3. Kaahlian Kadaharan nambahkeun ka awéwé atawa neruskeun layeut manusa.

Mikir nu jadi beuki Anjeun "Blue Book" nilai di pasar dating.

Di dieu Kang naon penulis jalu anyar wrote: "Jumlah awewe poe ieu nu sacara kabuka ngaku teu bisa masak nyaeta pikaheraneun. Lamun hiji awewe nyebutkeun manéhna teu bisa masak, hasil diajar munggaran anu asalna ka nu loba pikiran lalaki alus nyaéta "Kumaha apan teu Anjeun jaga sorangan jeung kumaha anu anjeun bisa jaga kuring?"

4. Masak ngidinan Anjeun pikeun jadi leuwih mandiri jeung leuwih direalisasikeun minangka hiji awewe.

Teu aya deui nungguan mom Anjeun ka ngalereskeun makan paporit Anjeun, atawa hoping nu lingkungan restoran anjeun bakal boga eta dina menu Senén sacara, atawa mencet pikeun nyokot-kaluar; Anjeun tiasa ngalereskeun eta sorangan!

5. Masak seduces sadaya panca indra.

Tina aromas pikaresepeun, ka arrangements panon-pikaresepeun dina piring, dina rupa warna jeung textures, ka rasa sawarga— tepung alus bisa nyugemakeun maranéhanana we miara dina loba tingkat.

6. Masak téh rupa fun ka beungkeut.

Anjeun tiasa masak sarta manéhna bisa nyieun salad nu. Gebang silih, atawa sugan babagi carita jeung tradisi nu patali jeung resep kulawarga. Masak ngajadikeun hiji manusa ngarasa pampered jeung catered ka. Jeung lamun manehna urang husus ka anjeun, teu nu kumaha dipilampah for mun manehna ngarasa?

 

Jeung aya nu warta alus dieu: Anjeun teu kudu ngadaptarkeun sakola wisata kuliner atawa kaula sorangan ka sidang sajajalan jeung kasalahan; aya loba loka masak online nu nyadiakeun lengkah-demi-lengkah tutorials nambahan IQ masak Anjeun!

Strategi séjénna jétu mah meuli cookbooks pangarang pikeun barudak. Maranéhanana nyadiakeun titik awal gede pikeun diajar ngeunaan kaamanan pawon, measurements simpangan, sarta gampang turutan resep.

Ngelingan, masak ieu cara gede ka dianggap "panas" jeung daya tarik ka napsu manusa dinten ieu!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Patarosan kudu Anjeun Tanya Hurung Kahiji Tanggal

Kaping Kahiji bisa saperti ngawawancara, tapi keur hirup asih anjeun. Maranéhanana make boh saraf jeung bungah. Sarta kadangkala ...

Deukeut