Top Tips keur Kiss Great Nu karasaeun Ngan sampurna

Kissing ieu bagian pisan penting nu mana wae hubungan romantik. Saprak jaman baheula loba ahli hubungan geus dikaitkeun ngeunaan pentingna kissing jeung ayeuna papanggihan ti hiji panalungtikan kabukti nu frékuénsi kissing nyaéta langsung sabanding jeung tingkat harga tina kapuasan dina hubungan hiji.

Salila panalungtikan ceuk eta kapanggih nu 66% awewe jeung 59% manusa réngsé hubungan maranéhanana ngan sabab salaki maranéhanana ieu teu alus di kissing. Ieu nembongkeun kumaha parah hiji perlu diajar seni kissing nyieun /-Na hubungan nya hiji langgeng lila. Di handap ieu aya sababaraha tips dipake keur ciuman gede.

– Coba pikeun nyegah kissing di umum. Nuhun, Anjeun pasti bisa pikeun pecks gancang masarakat awam, tapi nu sok wijaksana pikeun nyegah keur teuing gairah kaluar di buka. Kisses gairah kudu adorn moments swasta jeung jadi éta leuwih alus lamun indulge eta balik panto ditutup atawa sawaktos teu aya nu taya sahijieun nempo Anjeun. Kissing sacara pribadi ngamungkinkeun boh mitra jadi di pangalusna gairah maranéhanana, nu bahan utama tina nyium gede.

– Jalma aub dina hubungan layeut mindeng manggihan eta hésé ngartos naon kahayang kudu maranehna ngalakukeun jeung huntu maranéhanana lamun kissing. Lamun anjeun teu bisa ngatur huntu lamun kissing, anjeun pasti aya kisser bad. Masalahna Sigana geulis basajan, tapi sabenerna eta pisan hésé nungkulan eta.

– Pikeun mastikeun yén huntu Anjeun teu mungkas nepi hurting pasangan Anjeun atawa ngeureunkeun ti keur cukup gairah lamun kissing, Anjeun kudu jadi lemah lembut salaku mungkin lamun squeezing biwir pasangan Anjeun antara huntu Anjeun. Terus, lalaunan narik eta (biwir tina pasangan Anjeun) tukang sarta ngidinan eta ngageser salancar ngaliwatan huntu Anjeun. Ajip Rosidi téh teu susah teuing, naon hésé ieu tinggal ngageter tanpa ngamungkinkeun pasangan Anjeun nyurtian yén anjeun sadar ngeunaan posisi huntu Anjeun.

– Kissers Great sok leuwih milih pikeun nyieun kontak panon jeung pasangan maranéhanana lamun kissing. Nuhun, aya kali lamun kissers nutup panon maranéhna pikeun ngarasa momen, tapi ngan nu kajadian lamun urang keur ciuman sampurna. Pikeun nyieun nyium sampurna, Anjeun teu kudu nutup panon anjeun pas biwir anjeun datang dina kontak jeung nu ti pasangan Anjeun. Jieun kontak panon; ari aliran markisa ti panon Anjeun ka pasangan Anjeun; éta nu resep keur ciuman sampurna.

– A kisser gede kungsi ngamungkinkeun pangalaman kissing jadi bor keur /-Na pasangan nya. Janten, upami Anjeun hoyong jadi kisser alus Anjeun kudu manggihan cara pikeun mastikeun yén kalakuan kissing teu jadi boring pikeun pasangan Anjeun. Hiji cara pikeun nyieun kissing leuwih seru nyaéta ku ngalibetkeun sakabéh awak Anjeun ka aksina. Ngusapan sésa paling erogenous awak pasangan Anjeun make leungeun Anjeun sareng gently teu meuseul / sirah-Na nya, beungeut jeung beuheung. Pasangan anjeun pasti bakal mimiti ngarasakeun moment leuwih.

Pikeun nyieun nyium hiji, hiji nyium gede, Anjeun kudu ngalakonan hal anu ngahurungkeun pasangan Anjeun dina. Ieu geus teu sakabehna hésé; wae euy perlu hajat katuhu jeung loba markisa


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Puncak 6 Alesanna Naha masak nyaeta Hot pikeun Romance

"Cara ka jantung manusa nyaéta ngaliwatan burih-Na." --- Anonim Salaku foodie timer professed, Mah bisa disebatkeun loba alesan,...

Deukeut