Top AS Dayeuh pikeun Wanita Single

Aya faktor nu tangtu anu make tempat cocog pikeun awewe tunggal; tempat gede ka tempat nongkrong, jobs nu mayar oge, alus néangan jeung metot guys tunggal, dahareun cageur nu pasti sawatara di antarana. Kota ieu awewe milih hirup di kudu boga mayoritas faktor maranéhanana lamun teu sakabeh. Daptar kota AS luhur awewe tunggal nu Anjeun bakal manggihan di handap geus disusun tempo sauntuyan faktor saperti.

1. Chicago: Ieuh, awewe bisa ngarasakeun metropolis gaya hirup sampurna; éta hiji kota sabenerna vibrant, tapi urang mah teu sombong kawas New York City. Chitown, salaku locals fondly nujul ka dayeuh salaku, nyaeta hub tina kaéndahan alam, budaya jeung sajarah. Saatos aya di dayeuh ieu, Anjeun ngan bakal hate ninggalkeun eta; geus sarat jeung neighborhoods keur trendi jeung pantai anca.

Janten, kumaha alus nyaéta Chicago persis awewe tunggal? Oprah Winfrey, wanoja tunggal paling sohor di ieu planet, hirup dieu; ieu kudu ngeceskeun yen kota cukup seru kanggo Anjeun pikeun hirup.

2. Los Angeles: Upami anjeun hayang ngarasakeun Hirup ka fullest salaku wanoja tunggal, Anjeun bisa mertimbangkeun langsung nu tinggal di Los Angeles. Tanah anu mistik ieu ngeusi lalaki alus-néangan jeung elegan; janten, sakali Anjeun aya di dieu, Pananjung batur metot ka nongkrong jeung moal aya masalah.

Ditambah gedé séjénna kota nyaeta kaayaan cuaca luar biasa eta enjoys sadaya ngaliwatan taun. Iklim nguntungkeun bakal sok neundeun anjeun arwah luhur anjeun bakal mibanda énergi pikeun nyieun lolobana waktu anjeun meunang sanggeus karya. TUH. bakal mungkinkeun Anjeun ngalakukeun sagalana ti sightings celeb ka balanja ka nganiaya basisir.

3. Boston: Awewe tunggal manggihan Boston welcoming irrespective tina kelompok umur milik maranehna ka. Pikeun siswa, kota ngabogaan universitas bergengsi nu saterusna meunang sorangan enrolled di. Lamun anjeun bogoh balanja jeung sok hoyong maké hiji hal keur trendi, aya Newbury Street, tempat sampurna pikeun meuli garments desainer.

Mun anjeun salah sahiji jalma anu asih roaming kira-kira jeung ngabogaan fun, kota ngabogaan loba jalan bersejarah, museum, galeri, auditoriums jeung taman.

4. San Diego: San Diego geus sok geus hiji kota hosting sababaraha loka paling breathtaking anjeun bakal kungsi datang di peuntas. Janten, lamun anjeun aya tunggal jeung geus hayang sababaraha moments pleasing dina kahirupan anjeun, Anjeun bisa mertimbangkeun pindah ka San Diego.

Kota ieu dikurilingan ku Samudra Pasifik, deserts sareng gunung; ieu hartosna, lamun datang ka tempat merenah pikeun muka keur bobogohan, aya pilihan ample milih ti. San Diego ogé imah ka kota bener bustling.

5. Las Vegas: Chances anjeun lalaki hiji pasangan merenah ieu meureun nu pangluhurna lamun anjeun aya di Las Vegas. Ceuk nu 2013 artikel nu diterbitkeun dina Forbes, Kota Nevadan ieu ngabogaan jumlah pangluhurna lalaki tunggal keur unggal awéwé tunggal hirup di jerona; keur unggal awéwé tunggal, kota geus 1.34 tapi. Fitur ieu kota ngajadikeun Las Vegas nu entrant 5 dina daptar ieu kota AS luhur awewe tunggal.

Sadaya awewe aya anu kaluar anu tunggal jeung perencanaan settle ka handap dina salah sahiji kota di luhur pasti bakal boga kahirupan goyang.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Dating Not Your Type
Naha Anjeun kudu Coba Bobogohan Aya Anu Teu acan Type anjeun

Pernah geus jalma jaman mana babaturan Anjeun atawa kulawarga, hayang pisan pikeun ngatur Anjeun nepi dina tanggal jeung batur maranéhanana nyaho,...

Deukeut