Top AS Dayeuh ka Janten Single

Jeung surelek konstan, announcements, jeung bewara Facebook ngeunaan hubungan nu anyar, pertikahan, jeung pregnancies, jigana lamun everyone geus manggih “hiji”. Komo bade kaluar ka bar sigana lamun everyone geus gandeng off tapi anjeun. Jeung hanjelu ieu bisa nyaho naon nu Anjeun keur ngiker, “dimana sadaya jelema tunggal?”

Untungna, Rent.com geus disusun data pikeun nangtukeun kota pangalusna pikeun manggihan single. Ti analisa persentase ti lalaki sarta wanoja unattached ka nightlife ka Kasalametan ka tempat hiburan beda, survéy ieu kapanggih luhur 10 kota sampurna pikeun single.

1. San Fransisco, California jeung 38% populasi keur tunggal
2. Manhattan, York Énggal, 38% hiji
3. 38% tina Washington populasi D.C. nyaéta tunggal
4. 33% ngagambarkeun Boston, Populasi tunggal Massachusetts sacara
5. Seattle, Washington, jeung 30% singletons
6. 26% tina Philadelphia, Populasi Pennsylvania nyaéta tunggal
7. Minneapolis, Minnesota, 25% hiji
8. 24% tina populasi di Portland, Oregon anu tunggal
9. 23% tina Jersey Kota, New Jersey ngagambarkeun single
10. Chicago, Illionis jeung 23% populasi nya keur tunggal

Tangtosna, nyaho ieu kota jeung statistik nyaeta lengkah kahiji. Kadé anjeun tiasa nyimpen sorangan kaluar aya di tempat kajadian katuhu. Ti nightclubs teuleum bar ka seni museum ka jam happy ka trivia peuting ka festival lokal, sadayana tempat gede nu ieu kota imah anu mikat single. Signing up for kelas peuting di hiji universitas lokal, bade kajadian sedekah, atawa ngahijikeun gugus profésional ngora nu leuwih cara pikeun manggihan “hiji”.

Inget ka diri paling percaya diri anjeun jeung nu weruh meureun taun saterusna kartu libur anjeun bakal jadi Engko Dursasana.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Dates In San Francisco
9 Dates Everyone From San Francisco Goes On

People in San Francisco are real romantics; they know how to turn a date into a perfect date. Tapi, with...

Deukeut