Truths awon Ngeunaan Modern Bobogohan

Hayu urang nyanghareupan eta, urang henteu deui hirup di ol alus’ poe mana asih di tetempoan kahiji ngancik kana pacaran nu ngarah ka bie, nikah lila. Jeung advancements téknologi, sieun komitmen, jeung laju anu luhur henteu satia, dating modern teu gampang. Jeung pikeun jalma nu lahir dina ahir abad ka-20, urang utamana nyaho kumaha euy hésé dating bisa.
Sing saha jalma nu paduli kurang ngabogaan sadaya daya dina hubungan jeung hiji no hayang jadi hiji anu ngabogaan leuwih dipikaresep sabab nu teuing euy rentan. Sabab urang teu hayang kaciri teuing hayang pisan, urang condong nyokot jam atawa nu sok poé ka Téks deui. Kaulinan psikologi ieu teu fun for urang jeung saha.

Telepon nu hiji wangun seni dying. Lolobana komunikasi Kiwari kajadian ngaliwatan talatah téks nu sabenerna wangun anu impersonal komunikasi.

Ngarencanakeun dihareupeun jeung setelan kaping nuju ka kungsi lumangsung. Atuh ka média sosial, kapentingan layeut séjén, jeung babaturan, kaping condong leuwih spur momen tinimbang thoughtfully rencanana kaluar.

Frasa barang kawas “hayu urang chill” jeung “hoyong nongkrong” anu kode pikeun “hayu urang Hook nepi”. Bari jeung paling dread sia talatah ieu, maranehna oftentimes cara paling populér pikeun ngajak batur méakkeun waktu poe ieu.

Sababaraha urang teu néangan hubungan hiji, maranéhanana kakara rek Hook nepi. Hanjakalna, lolobana waktu ieu mah ceuk nepi ka sanggeus kanyataan. Kiwari, paruk anu pohara jarang dipaké.

Loba jelema anu scared tina komitmen nu ngabalukarkeun “urang geus saukur ngawangkong” hubungan. Teu ngan teu ieu jalur Blur, hubungan ieu condong kungsi panungtungan. Hubungan bébas labél ieu oftentimes ditungtungan ku hiji jalma selingkuh tapi saprak hubungan ieu kungsi resmi mangka selingkuh nu “bener bener kajadian”.

Sosial média pinuh temptations jeung kasempetan ka stray. Talatah swasta jeung halus flirting saperti liking hiji gambar pasti ngaronjatkeun Chances pikeun selingkuh. Sosial média ogé nempokeun pilihan pikeun nempo nu sejenna kaluar aya, eta geus teu aya ngan cara cicing di touch jeung kulawarga jeung babaturan. Media Sosial ogé dipaké pikeun nganyatakeun parasaan. Apdet status sareng disalabarkeun gambar ngeunaan asih, bari teu mentioning Anjeun langsung, nya éta ku cara anyar keu leuwih’ parasaan bener.

Hanjakalna, Kiwari eta hésé pisan tempo jalmi séjén lengkep unfiltered. Dina umumna, jalma anu scared jadi tulus jeung nempatkeun diri kaluar aya malah dina hubungan. Ieu Pamanggih ngeunaan keur scared nyaéta sabab teu hayang reflected salaku teuing aya, teuing cemas, teuing dorky, teuing nice, teuing aman, teu cukup lucu, jsb. Naon urang sadaya kudu nyaho nyaeta lamun manggihan jalma katuhu, maranéhanana baris nangkeup sakabéh aspék Anjeun.

Anu pamungkas, mana baé yen anjeun meunang layeut jeung boh bakal mungkas nepi keur pasangan hirup Anjeun atawa pamustunganana Anjeun bakal beulah nepi – boh realities ieu pikasieuneun. Sedengkeun dating modern teu panggampangna, eta sia eta di ahir. Pikeun lamun urang ngalakukeun manggihan nu batur husus, urang condong cherish kabeh beuki salaku lalampahan ka manggihan cinta sajati sok patut eta.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu bayaran On A Kahiji Tanggal?

Sababaraha taun ka tukang, Kuring indit kaluar jeung hiji awewe tilu kali sababaraha minggu. Abdi mayar kanggo ...

Deukeut