Hoyong Pikeun tanggal Woman Dream anjeun? Diajar Ti sireum

Geus sabaraha kali geus hal ieu kajantenan ka anjeun? Babaturan Anjeun tur Anjeun nangtung di bar tur Anjeun nempo hiji awéwé menarik. Anjeun nelepon dibs terus kalah ka datang nepi ka garis. Anjeun tiasa ngarasa nu Wanoja milik hayang ngadéngé lini tapi lajeng, sumur, Anjeun basa dihijikeun. Gantina keur sanggup lantai awéwé nu mungkas nepi lalaki floored ku babaturan Anjeun, "Cat meunang basa Anjeun?"

Unggal manusa geus miboga babagi maranéhanana tina naksir di sakola. In your life too there was this girl that you would want to do so much with – take her out, pindah ka film, tahan leungeun jeung umumna boga waktu gede. Tapi anjeun kungsi bisa sakur nepi wani - boh Anjeun mikir anjeun teu cukup alus atawa anjeun bakal sok tempo awéwé ngimpi Anjeun dina leungeun tina sakola Adonis. Sarta anjeun cicingeun méré nepi, ngan pamikiran ngeunaan nya jeung sighing.

Lengkep ngarobah topik - topik naon anu anjeun nyaho ngeunaan sireum? Anjeun can bener dibikeun ieu serangga leutik pamikiran nu mana wae nu, geus Anjeun? Hal munggaran anu datang ka pikiran anjeun sawaktos Anjeun tempo koloni hiji sireum nyaéta pikeun bash eta.

Tapi sing saha nu sireum ogé ngajarkeun urang palajaran hirup vital pikeun lanté hiji awewe? Hayu urang tingal kumaha.

Kalakuan #1 - Ulah ngadagoan hal kajadian

Sireum anu terus dina pindah; they are always doing something. Lolobana awewe lalaki asih anu nyokot muatan. Jadi lamun Anjeun nyimpen nungguan awéwé ngimpi Anjeun ka datang ka anjeun jeung ngajukeun asih, mangka anjeun bisa poho paling awewe anjeun resep. Upami anjeun hayang floor awéwé Anjeun ngan saukur leumpang nepi ka nya sarta nyebutkeun yén anjeun resep nya. Dina skenario kasus awon manehna bakal nyebutkeun teu.

Kalakuan #2 - Entong nyerah

Sireum teu kaluar - maranehanana nyaho tujuan maranéhanana sarta ngahontal eta Ditengah gagal jeung distractions. Anjeun geus tampikan kahiji Anjeun? Entong hariwang; it’s not the end of life. Try again… Think of those movie heroes that ultimately managed to woo their women even when they were rejected time and again.

Kalakuan #3 - Kudu museur

Sireum geus gol jeung fokus husus - maranehanana nyaho lamun maranehna teu bisa nyimpen pikeun kali harsher maranéhanana dijilid tilem. Lamun anjeun resep wanoja nu Anjeun tangtu hayang floor tetep jeung lalaki deui nya. Just ensure you change your lines and style.

Kalakuan #4 - Teundeun garis Anjeun

Sireum dahar sababaraha dahareun maranéhanana sarta nyalametkeun sababaraha. Salaku sajauh awéwé nu patali hadéna mah anjeun henteu suwung sadaya ammos anjeun dina hiji lebet. Jadi lucu; jadi kreatif jeung kudu asli jeung pamustunganana manéhna bakal Hormat.

Teu ngarasa deui nu sireum nu kalindih, anjeun? Nuhun, maranéhanana ngajarkeun urang loba palajaran penting dina hirup, kaasup hiji paling primitif keur bisa mikat awewe ku flooring nya. If you have this woman you want to floor simply act like the ant here. Tuluy datang deui jeung ngabejaan ka kuring lamun masih sighing salaku wanoja ngimpi Anjeun whisked jauh ku Adonis sejen.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Gelo (Tapi Sajati) Hal Ngeunaan Bobogohan Anjeun ngabutuhkeun ka Apal!

Hal ieu bisa jadi bener metot lamun ngalakukeun sababaraha panalungtikan jeung manggihan hal nu kungsi terang ngeunaan dunya ieu ...

Deukeut