Naon Ulah Wanita kukulutus dina Hubunganna?

Ceuk nu diajar anu dilakukeun di 2012, 41% pertikahan kahiji, 60% pertikahan kadua jeung 73% pertikahan katilu di Amérika Serikat ahir dina cerai. Di handap ieu mangrupakeun angka bener alarming jeung nunjukkeun yen lalaki jeung awewe di AS nu berjuang pikeun boga hubungan bener kuat. Pikeun hubungan hiji jadi kuat, boh mitra kudu ngarti kabutuhan masing-masing sampurna. Janten, di dieu aya hal nu tangtu awewe néangan dina hubungan hiji.

Bogoh: Anjeun bisa jadi pamikiran hiji teu perlu jadi wanoja ka néangan asih, tapi urang teu bisa pindah ka hareup tanpa mentioning “bogoh” salaku awewe euy bandung ka ngarasa dicinta. Teu mean nu hiji awewe hayang lalaki dina kahirupan nya nyieun pintonan masarakat kasih sayang dina interval nu sarua, tapi ngan hayang manéhna ngagambarkeun sunda nya keur dirina subtly ngaliwatan tindakan sareng kecap nu jadi remen jadi mungkin; pintonan umum occasional tina sayang teu jahat boh. Janten, lamun anjeun aya hiji manusa, pikeun ngajaga kuatna beungkeut jeung awéwé anjeun bogoh ka anjeun kudu tetep dina reminding nya sabaraha Anjeun sunda nya ngaliwatan sasanggeman sarta laku lampah.

Kaamanan: Perjalanan hirup teh teu gampang for urang jeung saha, irrespective gender, tapi keur awewe perjalanan biasana komo tougher. Maranéhanana condong pikeun nyanghareupan isu kaamanan beda ampir kabéh ngaliwatan kahirupan maranéhanana, pangsa badag nu pakait jeung sexuality maranéhanana.

Keur awewe di AS, pelecehan seksual teu hiji hal teu biasa. A telepon nasional digambarkeun survéy ngalibetkeun 612 awewe sawawa anu dilakukeun di Juni, 2000 kaungkap ampir kabéh di antarana geus Nyanghareupan pelecehan jalan di sawatara titik dina kahirupan. Kira-kira 87% awéwé American yuswa antara 18 jeung 64 taun nu kapanggih boga pangalaman keur harassed ku muhrim jalu.

Probability luhur ieu lalaki harassed daun awewe pisan teu aman. Janten, sabab hayang pasangan bisa maranéhanana dipercanten lengkep. Awewe yearn pikeun mitra nu bakal muter peran hiji papayung sampurna jeung nyieun eta ngarasa aman.

Salaku manusa lamun aya hasilna dina nyieun salaki anjeun ngarasa ngamankeun, Anjeun bakal geura-giru tempo lawang nya nepi ka anjeun boh sacara séksual jeung emotionally. Ieu sacara otomatis baris nyieun beungkeut antara dua sodara komo kuat.

Lulucon: Humor ieu penting pisan pikeun awewe. Awewe sok kasampak keur lalaki jeung bit of sense of humor nyaéta. lalaki anu bisa nyieun eta seuri. Ceuk nu naliti dilaksanakeun ku MarketTools Nyarita, 58% awewe hoyong mitra maranéhanana boga rasa humor. Janten, saurang lalaki néangan cara pikeun nyieun salaki-Na senang jeung eusi kudu coba jadi di-Na wittiest pangalusna.

Rasa ajen: Sanajan urang mentioning eta panungtungan, kaitannana aya dina sadaya probability hal pangpentingna boga dina hubungan pikeun mayoritas awewe American. Survey ku MarketTools Nyarita anu kaungkap 84% awéwé ngarasa nu for hubungan hiji jadi suksés, teu meunang aya kaitannana ti pasangan nu penting pisan.

Anjeun kudu wondering “kumaha upami penampilan fisik”? Nuhun, wanoja sunda boga husbands jeung mitra anu atraktif, tapi keur eta teu pernah salah sahiji qualities munggaran néangan dina hiji manusa.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Bobogohan nu Woman Younger dina 5 Hambalan gampang

Awewe Younger mindeng katarik Tret kawas kematangan (kawas Daddy maranéhanana), leuwih duit jeung status sosial luhur, masculinity, uran ...

Deukeut