Naon Ulah Wanita kukulutus dina Man maranéhanana sampurna?

Awewe sok hayang di manusa dina kahirupan maranéhanana boga qualities tangtu. Milis ieu teu geulis lila, tapi mindeng janten hésé manggih kabeh qualities ieu di hiji manusa tunggal. Janten, lamun geus mayoritas qualities dibahas di handap, Chances anjeun wooing awewe jeung nyieun eta happy bakal loba leuwih loba ti lalaki kurang maranéhanana qualities.

Bau alus sarta mibanda rasa nu hade ganti baju

Awewe ngan hate lalaki anu bau bad. Janten, kungsi poho ka gugat hiji deodorant lamun bade kaluar jeung hiji awewe. Pastikeun deodorant digunakeun ku anjeun bau alus dina Anjeun. Nu bau mandi minyak wangi atawa deodorant nyieun sanggeus datang di kontak jeung awak anjeun kombinasi ambu sarta bau awak anjeun. Janten, hiji deodorant atawa minyak wangi nu bau gede dina babaturan Hormat bisa jadi teu make bau nu alus. Janten, balik keur pilihan usaha jeung dites; ari kawijaksanaan anu lumaku lamun nyieun pilihan deodorant.

Wanoja sunda mun jadi jeung lalaki ngabogaan rasa nu hade ganti baju. Kanggo sabagéan ageung awewe, lalaki nu kirang diasah nu turnoffs gedé. Pikeun mere pangaruh awewe lalaki kudu sok cicing up-ka-date jeung tren fashion sarta tetep dina nyieun parobahan cara maranéhanana pakéan. Tapi, manusa ngan kudu maké outfits nu kasampak alus asup manehna, teu hiji hal percobaan nu teu pelengkap tipe awakna.

Tradisional bisa seksi teuing; janten, Mun teu getol dina ngagem baju keur trendi, try out lami, tapi teu bisa balik kombinasi salah kawas di majalengka jeung denim (milih warna bijaksana, denim blue sok hade hasilna).

Jadi transparan, tapi inget teuing kejujuran bisa ngabahayakeun

Awewe sok hayang jadi bagian penting hirup manusa nya sacara; manéhna teu bisa tolerate ngampar ngeunaan urusan penting. Kituna, manusa kudu sok coba pikeun ngajaga hubungan pisan transparan jeung pamajikan atawa gadis babaturan-Na. Lalaki kudu kungsi poho pikeun ngabagikeun kabéh pangalaman maranéhanana geus atawa nu ngabogaan dina kahirupan, hadé atawa goréng jeung Wanoja di kahirupan maranéhanana.

Tapi, aya hiji pulas dina dongeng nu; bari Anjeun kudu transparan ka awéwé nu aya di hubungan jeung, Anjeun teu bisa mampuh jadi brutally jujur. Diajar muji nya sanajan manéhna teu nempo anu pangalusna; kungsi nelepon nya kaleuwihan beurat sanajan manéhna geus miboga 10 kilogram; nyegah nelepon nya hiji juru masak bad sanajan manéhna sabenerna nyaéta. Turutan bongbolongan ieu anjeun bakal boga kahirupan happier pasti.

Jadi ruku '

Awewe kawas lalaki anu bogoh ka babies jeung kungsi malu jauh ti nulungan lansia. Istilah sanésna, awewe hoyong lalaki dina kahirupan maranéhanana jadi ruku '. Coba jadi lalaki anu susunan conto hade, batur anu admired ku jalma di sakuliah manéhna, saurang lalaki anu diapresiasi ku sesepuh.

Mindeng lalaki ngalakukeun kajahatan kasalahan tina keur nu sirik jeung unkind saukur ngabuktikeun anu sipatna kuat. Pikeun awewe keur cara kuat, keur miara jeung ruku 'jeung ngabogaan kamampuhan pikeun nangtayungan.
Awewe nu keur boga qualities ieu? Lamun henteu, nyoba ngamekarkeun eta; Anjeun moal kudu nunda dina loba usaha salaku ngembang qualities ieu loba gampang ti ngawangun awak sampurna atawa diajar hiji lengkah tari.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Tayangan Kahiji – Usernames

On JDate, Mah ieu nyfunnyguy32 nepi switched ka mysterE32 for lantaran teu katingali. Ucapkeun naon bakal ngeunaan mah ...

Deukeut