Naon Ulah Pets anjeun Ucapkeun Ngeunaan Anjeun

Kawas atawa teu, cara urang indit ngaliwatan hirup nyebutkeun pisan ngeunaan facets béda kapribadian urang. Contona, batur anu meticulous di gaw nu normal bakal mibanda sudut pandang rada leuwih kaku ka arah hirup jeung propensity pikeun perfectionism. Di sisi anu sanésna, Anjeun ampir bisa dipastikeun yén workmate anu datang ka kantor jeung ketchup dina leungeun baju baju téh nya meureun teu jalma ati pisan. Tangtosna, teu matak jadi barometer tina kapribadian sakabéh jalma. Tapi, sipatna indikasi aman kumaha hiji jalma sacara umum bakal ngarasa hirup. Dina penyuluhan ieu, jalma nu milih keur sato nu beda pets normal bakal babagi ciri nu tangtu.

Anjing

Warta alus nyaeta boga anjing pisan miara, haneut hearted jeung komitmen. Barina ogé, anjing kudu dicokot care tina. Lamun pasangan Anjeun jalma anjing, aya kasempetan pohara luhur nu maranéhanana condong leuwih kaasih dina hubungan. Pencinta anjing ogé bakal leuwih tanggung ngan alatan kanyataan yén anjing sanggeus kabéh merlukeun loba perhatian ogé. Hiji hal alus ngeunaan boga anjing nyaéta kanyataan yén paling kali, maranehna nu paling dipercaya jeung jujur ​​tina loba nu.

Ucing

Ucing geus dipikawanoh jadi pisan aloof kira-kira urang. Tapi, maranehna oge mahluk pisan sensitip jeung sabenerna ngabutuhkeun pisan kasih sayang. Pamilik ucing portray ciri nu sarupa. Éta pohara napel pets maranéhanana jeung sabenerna ngarasakeun keur jadi puseur perhatian (sanajan maranehna bisa jadi teu némbongkeun ieu). Kenop ka bobogohan nu boga ucing nyaéta ku mintonkeun jumlah sarua perhatian sarta kabawa peka émosi maranéhanana.

Birds

Tangtosna, malah loba polemik ngeunaan naha eta sabenerna katuhu pikeun ngajaga manuk salaku piaraan imah. Sanajan aya sababaraha urang teu meunangkeun kira-kira eta ku cara ngawangun cages manuk di taman maranéhanana jeung mere manuk maranéhanana kabébasan pikeun roam ngeunaan salaku alami maranehna ngalakukeun. Pamilik Manuk hirup kahirupan maranéhanana hiji poé dina hiji waktu jeung kawas kitu, biasana bisa kapanggih dina setélan non-conformist. Maranéhanana ogé condong leuwih kreatif jeung Dongeng.

Lauk

Lauk salaku pets nu jadi deukeut ka objék non-ngahirupkeun salaku ingon bisa. Yakin, éta gede pikeun lalajo ngojay lauk di mangkok lauk atawa tank. Tapi, hiji teu bener meunangkeun loba dua arah interaksi jeung lauk. Jalma anu mikaresep ngajaga lauk salaku pets biasana quieter ti paling. Tapi, maranehna oge leuwih positif ti batan jalma sejen tur umumna teu paduli norma masarakat konvensional.

Kelenci, hamsters jeung babi guinea

Sato ieu normal leuwih favored ku barudak ngora jeung rumaja. Tangtosna, aya oge nu jumlah sawawa anu ngajaga leutik, mahluk furry salaku pets. Ieu umumna jelema anu mikaresep hubungan timbal balik tapi getol uji taneuh kahiji dina watesan pets. Maranéhanana ogé haneut jeung kaasih jeung kacenderungan ka arah tanggung jawab. Pencinta piaraan ieu fun asih jeung pikaseurieun.

Taya Pets

Naon ngeunaan maranéhanana anu teu boga pets di imah? Atawa malah jelema nu teu anut nu mana wae nu asih keur sato? Dina conto ieu, eta pasti teu mean nu sipatna tiis hearted atawa henteu di pasar for hubungan asih. Kaayaan muterkeun bagian penting dina nangtukeun naha batur bakal leuwih daék ti batur sorangan ingon. Pamilik Non-piaraan ogé bisa pisan satia, tanggung jawab jeung miara!

Dina nutshell hiji, eta pisan dipikaresep nu bakal datang di sakuliah hiji boga piaraan nu teu boga nanaon tina qualities ditétélakeun di luhur. Ieu aya daptar definitif tina Tret kapribadian nurutkeun tipe sato nu hiji mikanyaah ka. Tapi, panalungtikan cukup geus dipigawé pikeun mintonkeun yen aya musyawarah umum dina atribut jeung karakteristik unggal lover sato kamungkinan ka tutug. Mandang piaraan nu nu diteundeun di imah, hubungan hiji masih jumlah dua bagian sarua antara dua urang committed.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
6 Alesanna Naha Kaséhatan Good Is Good for hubungan

Kalimah Waldo Emerson sakali nyatakeun, "Kaséhatan nyaéta kabeungharan greatest." Kumaha bener. Tapi hanjakalna, jauh loba teuing urang anu ...

Deukeut