Naon mun teu ngagem On A Kahiji Tanggal Ku zodiak Sign

Lamun anjeun rék dina tanggal munggaran, hal kahiji Anjeun meureun mikir tina pas anjeun geus aman geus, "Naon Kami mah bade maké?!"Atawa sahanteuna, éta salah sahiji hal kahiji rasa anjeun tina. Anjeun daék jadi teu nyaman di naon maké, tapi anjeun oge hayang dijieun cadanganna ngarah eusina teu nyigeung jelema nu geus bade kaluar jeung, jeung nu maranéhna manggihan Anjeun menarik. Panggihan zodiak maranéhanana tanda handap tur meunangkeun gagasan for aya naon bisa Anjeun maké nu bakal ngajaga panon maranéhanana dina Anjeun sepanjang waktos.

Aries
Tanggal Aries anjeun nyaéta fieriest tina tanda seuneu, nu ngajadikeun eta responna oge ka beureum warna. Beuki caang jeung vibrant beureum, leuwih hade. Maranéhanana hayang nempo awak anjeun teuing, jadi maké pakean nu accentuates sésa pangalusna awak anjeun. Upami Anjeun gaduh awak gede, balik pikeun baju tightest geus. Maranéhanana Anjeun hoyong super hot.

Teu kaurus
Anjeun tanggal teu kaurus aya tanda bumi praktis, ngarah condong leuwih resep attire tradisional. Nyokot hiji wewengkon kulit pikeun mintonkeun, jeung ngajaga sesa katutupan. Makeup kudu alami-néangan, jeung perhiasan kudu pinuh ku batu éndah. Tanda Ieu responds oge ka warna nu ilahar di alam, warna bumi kawas greens muted atawa coklat. Beuki Anjeun datang di sakuliah salaku bumi allah / dewi, leuwih hade.

Kunjal
Tanggal kunjal Anjeun playful jeung senang, jadi pakéan di hal lucu jeung keur trendi saeutik. Salaku tanda hawa, maranéhanana kawas tetep nepi ka aya naon di jeung aya naon teu. Maranéhanana bisa boga kapribadian anak kawas, ngarah bisa responna oge ka hal anu ngingetkeun aranjeunna tina keur budak / rumaja, kawas rok plaid jeung jaket varsity. Coba maké caang, warna fun nu merangsang pikiran maranéhanana.

Kangker
Tanggal Kangker anjeun nyaéta tanda kanyamanan, jadi Anjeun teu kudu pakéan nepi di nanaon teuing mengikat, maké heals luhur teuing, atawa ditunda dasi lamun Anjeun bakal tetep fidgeting jeung éta. Mun anjeun geus rengse teu nyaman di naon nu nuju maké, nu bakal datang sabrang ka eta. Coba pikeun nyegah warna caang, atawa naon bae anu sih liar jeung kaluar aya anu bisa nyingsieunan eta jauh.

Singa jalu
Tanggal Leo anjeun hayang ngarasa kawas éta hasil boga tanggal hottest di rohangan, hiji jelema boga panon maranéhanana dina, jadi glam eta nepi. Maranéhanana Anjeun hoyong kasampak salaku glamorous Anjeun bisa. Anjeun komo bisa jadi wates norak / gaudy. Layer dina perhiasan nu – leuwih aling, leuwih hade. Maranéhanana kawas beureum sabab metot perhatian, jeung emas sarta wungu saprak aranjeunna geus nu warna tina royalti.

VIRGO
Tanggal Virgo télépon Anjeun teu paduli loba ngeunaan baju desainer atawa handbags atawa naon baé ngeunaan nu. Maranéhanana geus patalina jeung masalah pangbadagna nyaéta nu bau alus, jelas nyandak mandi hiji beforehand, sarta teu ngagem teuing hairspray, make up, atawa kasampak kawas hiji boneka. Baktériologi nyaéta nomer hiji pikeun tanda ieu. Jieun outfit basajan Anjeun, sleek, jeung lengket warna nétral. Maranéhanana geus gampang overwhelmed, jadi warna caang nyieun eta cemas.

Buku
Tanggal Libra Anjeun nu paling fashionable sakabéh tanda zodiak, jadi Anjeun gaduh ka kick nepi lekukan. Tarik kaluar maranéhanana baju desainer teras nahan babarengan tiis hiji, Tuh tingali trendi. Tanda Ieu aturan sarupa kitu teh, naha nu mangrupa maranéhanana geus jadi fashionable, jeung maranehna nyangka Anjeun pikeun kasampak babarengan jeung stylish. Maranéhanana kawas nada sosoca, asesoris, jeung perhiasan éndah, tapi teu loba teuing eta.

SCORPIO
Tanggal Scorpio Anjeun tanda nu kaidah nu poék, jadi indit pikeun warna poék. Lamun anjeun bisa narik ati sirah-ka-toe hideung, udag. Maranéhanana resep ka anjeun katutupan nepi tapi dina pakean ketat nu reminds eta tina bondage (tanda ieu ngabogaan isu kontrol). Pindah keur panon smoky, remembering nu panon nu jandela ka jiwa jeung maranéhanana hayang peer kana Hormat intensely.

SAGITTARIUS
Piaraan Sagittarius anjeun teu biasana nu jadi fashion jeung pakean, tapi maranéhanana Anjeun hoyong kasampak alus. Maranéhanana kawas warna caang jeung cinta pakean atawa perhiasan nu boga carita ka eta. Lamun anjeun ngagaduhan eta bari iinditan, atawa eta datang kana nilik Anjeun ngaliwatan sababaraha circumstance aneh, maledog eta dina sarta anggap eta jadi sumber paguneman metot. Maranéhanana bakal mungkas nepi nyungsi * anjeun * metot.

CAPRICORN
Tanggal Capricorn Anjeun nu paling tradisional kabéh tanda zodiak, jadi lengket outfits tradisional. Ladies, tarik kaluar LBD Anjeun; gents, grab jas nu jeung dasi. Cicing jauh ti warna caang, jeung lengket neutrals poék, utamana coklat jeung hideung. Pikirkeun kumaha kukituna pakéan bade hiji Gala pulitik, jeung nu bakal mere Anjeun mangrupakeun ide nu sae kumaha maranéhanana Anjeun hoyong kasampak.

AQUARIUS
Tanggal Aquarius Anjeun nu paling unconventional sakabéh tanda zodiak, jadi ngarasa Luncat ka muter jeung katingal jeung nyoba hal anu beda. Ngalelep rambut Anjeun biru atawa pink, proudly tout nu halis atawa beuteung tombol piercing, atawa maké didaur ulang perhiasan botol soda Anjeun. Maranéhanana teu paduli ngeunaan tren kiwari, ngan leuwih ka hareup, jadi teu balik jeung naon di katuhu ayeuna.

Pisces
Tanggal Pisces anjeun nyaéta pamungkas romantik, tah lamun anjeun geus katempo hiji outfit dina panutup tina novel asmara atawa dina film romantik, bisa digawekeun. Maranéhanana kawas ruffles, buah jeung aliran jeung gerakan, renda, jeung upami Anjeun dijieun eta sorangan, leuwih alus tinimbang éta. Maranéhanana teu kapikiran ngajaga eta sederhana sanajan, jeung jeans jeung kaos nice bisa suffice. Warna paporit disebut pastels.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu kudu mapay dina Tanggal Kahiji – Saran Pikeun Lalaki

Jelema boga sagala rupa hang-up lamun datang ka dating, jeung meureun salah sahiji nu paling umum nyaéta rarasaan ...

Deukeut