Naon Twitter Bisa Pajarkeun Anjeun Ngeunaan Cinta?

Sababaraha dinten kapengker, situs jejaring sosial, sigana tempat dimana urang méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana basa aranjeunna keur aya bébas.

Sedengkeun leres nu mindeng waktu spent dina média sosial tétéla jadi aya gunana jeung sakabeh chitchats baseless jeung gossiping, dina waktu nu urang mungkas nepi belajar loba hal seru jeung vital ti situs web ieu. Contona, aya kaca jaringan sosial nu nawarkeun resep anyar jeung inovatif, kaca nu ngadidik jalma ngeunaan tren fashion panganyarna, teras salajengna.

Terus, aya sababaraha palajaran bisa diajar saukur ku nu keur pamaké teratur jaringan sosial; di handap ieu aya sababaraha asih palajaran loka mikro-Blogging Twitter teaches.

1. Cinta mah ngan saukur ngeunaan tinggal babarengan:

Ieu hiji palajaran Miley Cyrus méré urang ngaliwatan Twitter salila direcahna nya jeung kabogoh Justin Gaston dina bulan Pebruari, 2011. Announcing direcahna nu dina situs mikro-blogging, Cyrus ceuk nu cinta sajati teu bisa boga ending happy salaku cinta sajati kungsi ends.

Urut béntang ti séri televisi Hanna Montana ditambahkeun nu letting lebet cara lain keu asih. Ieu hate nu palajaran gedé pikeun sadaya, ngora atawa heubeul.

Lamun anjeun bogoh ka batur, Anjeun kudu nyaho kumaha mugi Gusti / nya balik. Lamun hiji jalma teu hoyong neruskeun pikeun cinta anjeun atawa jadi sareng anjeun, Anjeun kudu kungsi hayang nyieun manéhna / nya nu rame forcefully; ieu téh alatan lamun anjeun bogoh ka jalma nu, Anjeun pasti bakal hayang nempo manéhna / happy nya.

2. Aya hal nu tangtu teu kudu nyebut lamun belanja waktu jeung pasangan Anjeun:

Nu anyar aya tag hash trending dina Twitter nu mantuan urang kumpul pangaweruh ngeunaan hal anu kudu jadi teu ceuk dina titimangsa. Nu tag hash mana anu kawas ieu: #FiveWordsToRuinADate.

Pamaké disalabarkeun sababaraha saran ngeunaan kecap anu bisa uing titimangsa. Sababaraha jelema bongbolongan éta bener patut remembering.

Contona, Matt Lieberman, anu boga imah pikeun AfterBuzz TV, wrote nu nurutkeun manéhna lima kecap anu bisa uing titimangsa anu “Anjeun cium kawas dulur misan mah”. Naon Lieberman hayang nyebutkeun ieu téh mangrupa hiji kasalahan gede ka obrolan ngeunaan hubungan katukang Anjeun di hareup asih newfound Anjeun.

Conto sejen nyaeta tweet ku Jeff Drake, panulis. Lima kecap dilarang, numutkeun anjeunna, nu “mom mah bisa ngajalankeun urang”. Pernyataan ieu bisa jadi spoilsport gedé lamun uttered lamun belanja waktu jeung pasangan Anjeun, utamana lamun anjeun aya guy hiji.

Nuhun, Anjeun pasti ngabogaan hak ka sunda mom Anjeun, tapi paling katresna hate nempo manusa dina kahirupan maranéhanana bringing rujukan tina mom maranéhanana atawa komo ngawangkong teuing ngeunaan nya.

Asupkeun tag hash #FiveWordsToRuinADate dina pilarian bar Twitter; Anjeun bakal nampi nempo loba bongbolongan metot jeung dipake saperti.

3. Hal saeutik bisa ngalakukeun keajaiban:

Asih nyaeta ngeunaan hal saeutik; di diskusi saeutikna dina Twitter nyarankeun jadi. Contona, a tweet ku Patama Posts nunjukkeun yen katresna sunda teh pangalaman hugged ti tukangeun.

Ieu hal saeutik bisa nyieun ngarasakeun pasangan Anjeun dipikacinta jeung Twitter teaches jadi loba di antarana.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Feeling Down
Bobogohan Online Meunangkeun Anjeun Down?

Anjeun nyaho kumaha nya lamun nu geus dikirim nu hundredth surélék unanswered, nu nice manusa / awéwé anjeun galecok ...

Deukeut