Naon Wanita Pikirkeun Ngeunaan Salila Sex

Sedengkeun kelamin ngarupakeun husus, conggah, di-nu-momen polah, sakapeung pikiran urang awéwé condong stray, euweuh urusan kumaha gede kelamin nyaeta. Di handap ieu aya ngan sababaraha pikiran nu bisa ngasupkeun pikiran urang awéwé salila sapatemon.
Nembongkeun TV / Movies: Naha nu kakarék diawaskeun hiji film gede atawa aya di tengah runtuyan TV, sakapeung reevaluating plot jeung karakter lumangsung salila kelamin. Kami teu bisa mantuan eta lamun urang boga “a-ha” moment di tengah kelamin, wae euy hartina sex teh nya eta mereun.

Malam: Tapi, lamun lumangsung ka nyapu nona Anjeun off tina suku nya pas manéhna asup kana panto ti karya poé Chances nya nu manehna bakal mikir ngeunaan dinner bari Anjeun aya di jero dirina. Kami teu bisa mantuan upami urang bisa multitask, ditambah hayu urang jujur, kelamin biasana jalan nepi appetites jeung nyaho naon nu rék nyieun bakal mantuan meunangkeun dinner siap nu leuwih gancang.

Ngarobah posisi: Hayu urang nyanghareupan eta, sakapeung urang aya diluar-singkronisasi jeung mitra urang. Ieu utamana parah lamun hiji pasangan ieu ngarasakeun eta leuwih ti nu sejen. Lamun Ladies tempo guys maranéhanana pisan kana hiji posisi nu tangtu, maranehna moal ngasongkeun anyar saprak pelesir urang asalna tina nyieun manusa cum urang. Lamun ieu lumangsung, pikiran tina “Manéhna nyaéta teuing kana posisi ieu pikeun ngarobah. Kuring geus pretend jadi kana eta sagampang loba salaku manéhna”, “naha nu urang teu ngalakonan nu hiji posisi anyar urang euy usaha jeung dipikacinta?”, jeung / atawa “nembak, naha teu posisi ieu menyakiti?” pop kana uteuk urang.

Posisi New: Sedengkeun ngaganti eta nepi di bed sok mangrupakeun ide nu sae, teu sakabeh posisi nu jadi gampang sabab sigana. Kadé boga senang jeung seuri, utamana lamun posisi saukur teu sigana teuing digawe. Ti “Manéhna ngahaja slipped eta dina liang salah” ka “bisa salah sahiji urang ngahontal lube tampa ragrag” ka “Jigana mah bisa jadi Hitut lamun urang tetep bade di eta saperti ieu di”, Sakabeh pikiran nu berpotensi bisa ngaliwatan pikiran urang awéwé.

Orgasms: Ladies, urang kabeh terang, anu sometime we cum saméméh lalaki urang. Sedengkeun ieu bisa jadi teu hiji kajadian sering, nya eta lumangsung ti jaman ka jaman. Bari jeung, komo sanggeus orgasme urang, kelamin nu karasaeun endah pisan, urang oge hayang mangga pasangan urang. Nagara ieu aya di moments ieu lamun aya awewe mikir “Lamun kuring moan louder, meureun anu bakal nulungan manéhna cum”.

Pets: Urang sadaya kaasih pets urang salaku maranehna anggota pisan husus kulawarga. Ku alatan éta kami condong tetep panto dibuka salila kelamin salaku meows, barks, jeung scratching di panto salila kelamin bisa ngeureunkeun wanda. Tapi, jeung pilihan ieu asalna uleman nu babaturan furry anjeun bisa lalajo Anjeun ngabogaan kelamin. Ieu téh kapan urang nyekel panon maranéhanana anu urang mikir “Kuring teu bisa kudu bandung jeung piaraan mah ningali kuring” atawa “Naha manéhna / manéhna pindah ngadeukeutan ka urang? Kuring mah teu hayang kelamin urang meunang interrupted”.

Sieun teu, lalaki salaku komo salaku pikiran ieu ngaliwatan pikiran urang awéwé, kelamin nu masih pohara nikmat. Jeung awewe, Anjeun teu kudu salempang anjeun nu teu ngan hiji anu multi-nyangka salila kelamin.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Saharita Checkmate sacara Guide Pikeun Spotting palsu Daters Online

Kadang-kadang maranehna geus saukur hoping pikeun perhatian. Kadang-kadang maranehna geus wartawan nyoba nyieun titik hiji. Sarta kadangkala maranéhanana ngan hayang ...

Deukeut