Naon Anjeun Emang Perlu Pikeun Apal: Chivalry nyaéta Raja

Manéhna nu keur ngadesek ku budaya kontemporer jadi wanoja kuat nu weruh kumaha keur ngurus sorangan jeung mana anu sanggeus naon manéhna hayang. Manéhna nu jadi kuat dina kanyataan, manéhna teu tipe gadis anu perlu geus panto dibuka keur dirina. Manéhna kukituna scoff di kembang salaku overture layeut pushy jeung nyokot Mayar for malam salaku ngahina ka kamerdikaan finansial nya. Di dieu mangrupakeun lalaki rusiah: Naha Anjeun geus nyokot CEO pausahaan leutik dina tanggal munggaran atawa keur bobogohan gadis anu derides roman inordinate, chivalry teu memang kudu datang kana antrian, jeung sok ngajadikeun swoon nya.

Ulah ngabantah, Ngan Candak Chance hiji

Lalaki bisa ngajawab yén poé modern, awéwé merdika bisa internalize tradisi chivalrous salaku tindakan ngalawan feminisme. Sababaraha dinten kapengker, nuhun, lalaki jeung awewe geulis loba sarua jeung, tapi chivalry teu aya dina nyamur nyokong penindasan awewe atawa perpetuating nu injustices sosial awewe. Ngan 7 persén awewe ngarasa kawas meta chivalrous, saperti nyekel panto dibuka, nu patronizing, nurutkeun Daily Mail. Tapi, nurutkeun hiji lalaki asup Elite Daily, séjénna 93 persén Awewe teu nanyakeun pikeun ieu meta chivalrous. Undertones Chivalrous nu hiji hal leuwih awewe kudu nyangka, jeung leuwih lalaki kudu ngasupkeun.

Misunderstandings

Jadi sugan chivalry teu paéh, ayeuna teh misunderstood. Louisa Merak The Telegraph nyebutkeun yen lalaki nyegah chivalry di sieun nu meta chivalrous bakal misconstrued atawa dikirim sinyal salah. Dina era digital ieu, teu ngarespon ka hiji teks atawa talatah liking hiji gambar Instagram bisa nyarita jilid, can jadi salaku hésé decipher salaku hieroglyphics. Urang bisa mangrupa budaya lieur socially nu leuwih nganalisa jeung guesses kadua, utamana lamun datang ka dating jeung roman. Komo lamun bangsa urang elects présidén awéwé nu kahiji, sanajan hiji manusa nyangka bringing mawar bakal béda kawas bait pikeun kelamin, awewe ngahargaan saurang lalaki anu Kang chivalrous. Chivalry teu cradling wanoja rapuh sabab manéhna téh mangrupa putri hipu nu perlu disimpen ku Pangeran menawan. Ieu santun, sikep nanaon jeung éksprési cinta jeung kaitannana. Awewe masih hayang dicokot dina kaping. Girlfriends masih hayang nembongkeun adoration. Istri masih ngaharepkeun bisa pampered.

Kumaha Perlakukan Her

Chivalry ngajadikeun hiji manusa jadi manusa jeung hiji awewe ngarasa kawas nona hiji. Ngubaran nona dina hirup Anjeun sareng meta-bagian éta chivalry jeung sapuan romantik, naha Anjeun geus bade dina tanggal kadua atawa geus nikah pikeun 10 taun.

  • Kaget nya jeung kembang dina hari nya, dina Poé Valentine atawa sakadar sabab. Ngirim kembang, kawas anca FTD naros bouquets, bisa jadi klise romantically, tapi awewe bakal asih gesture ieu nepi ka ahir waktu.
  • Bejakeun nya manéhna nu Anjeun keur sakabeh kontak. Ngabejaan ka beungeut-ka-beungeut nya. Téks eta. Tulis eta dina hiji Post-eta. Ngan pastikeun manéhna kungsi poho eta.
  • Leumpang pangdeukeutna jalan, jeung tahan leungeun nya bari nyebrang lalu lintas. Rarasaan saolah-olah anjeun geus mayungan kaamanan nya nya geus lah endearing.
  • Candak nya ka dinner nice. Komo sanggeus taun dahar pizza dina dipan babarengan, hiji dinner nice rekindles silalatu nu. Nuhun, leumpang ka payun pikeun muka panto mobil keur dirina.
  • Grab leungeun nya disangka. Tahan leungeun nya bari Anjeun lalajo TV atawa sedengkeun dina garis keur kopi. Jantung bakal flutter.
  • Salam nya di panto saméméh tanggal hiji, jeung leumpang nya ka panto afterward. Éta kumaha ayeuna teh dipigawé di film.
  • Telepon mariksa-di, tinimbang téks. Manéhna nu di nona ngarah dina kahirupan anjeun jeung cukup penting pikeun nyieun télépon telepon.
  • Compliment nya. Sabab manéhna nu éndah.

Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
On Rebound nu – Nyaéta dating online cara ka katuhu pikeun pindah?

Upami anjeun geus anyar Isro ngaliwatan direcahna hiji, nyaéta dating online cara katuhu pikeun rebound? Dimimitian kaluar dina ...

Deukeut