Nu kudu mapay dina Tanggal Kahiji – Saran Pikeun Lalaki

Jelema boga sagala rupa hang-up lamun datang ka dating, and maybe one of the most common is feeling stressed or negative about paying for the date. Men respond differently to this stress. Sababaraha lalaki sok mayar, tapi cicingeun ngarasa négatif di jero whilst nulis cek. Sababaraha lalaki keukeuh dina Mayar satengah unggal jeung sababaraha lalaki nu polos ambek ngeunaan eta. Sababaraha lalaki nu ngan genuinely sieun seeming kolot baheula mah lamun maranehna nawarkeun mayar bil.

Kuring nyaho lalaki anu bakal saukur datar kaluar nampik mayar di full dina tanggal munggaran, gantina maksa bil kudu dibeulah persis di satengah. Kunaon? Sabab geus kungsi jadi loba pangalaman Mayar pikeun tanggal mahal jeung hiji awewe ngan ka kungsi ngadangu ti deui nya. Meureun anjeun geus kungsi ieu lumangsung ka anjeun. Sugan ieu wanoja Anjeun liked jeung pikiran anjeun vibing jeung, jadi Anjeun ditawarkeun mayar, ngan boga nya vanish jeung kungsi mulang telepon Anjeun. Atawa sugan anjeun geus mayar kanggo sababaraha kaping dahsyat katuhu si asa atawa darned sarta anjeun ambek eta. Sagala rupa nu wasted tunai keras earned. Jeung kuring meunang mah bener teu. Nu teu bakal ngarasa nyeri!

Di jaman ieu sarua naha kudu hiji manusa dipiharep bisa leumpang biaya sakabéhna RUU mung saukur alatan manéhna hiji lalaki? Awewe hoyong sarua, oge di dieu geus.

Hayu atuh ngabejaan ka maneh hiji rusiah saeutik. Mun ieu Anjeun, jeung anjeun maksa dina dirina satengah Mayar dina tanggal munggaran, ieu bakal nyingsieunan jauh mana wae awéwé feminin kualitasna alus. Anjeun bisa nempo Kuring ngajar klien awewe mah jadi énergi feminin maranéhanana kira-kira lalaki maranéhanana tanggal, karya leuwih alus cara nu. Ieu hartina narima gracefully jeung ngamungkinkeun manusa pikeun roman nya. Anjeun teu bisa boh jadi énergi maskulin Anjeun, disebutkeun roman teu bisa flourish. Eta bakal leuwih kawas keur bobogohan mate pangalusna Anjeun, nu jelas bakal mayar satengah bil. Jadi bari ngartos hanjelu Anjeun, Kuring pohara nganjurkeun neraskeun ka ngalakonan hal anu makéna jeung maturan mayar. A awéwé kualitas bakal bener ngahargaan Anjeun for eta.

Sarta ulah ngan ngalakukeun hal eta jeung awewe anjeun resep. Tawarkeun mayar dina unggal tanggal. Salian tina kanyataan yen ieu téh bentuk saukur incredibly alus sarta sopan santun alus, alam semesta téh nonton jeung anjeun ngalakonan hiji akta alus. Eta moal indit unnoticed.

Ieu mah sakali dina tanggal nu bade bener oge. Tapi di ahir mangsa bodo sabenerna dibawa kaluar kalkulator ka dibeulah nepi bil persis nurutkeun anu tadi naon dahar jeung inuman (oge Jigana ieu nu kalkulator dina telepon-Na tapi tetep). Pas hal ieu kajantenan kuring ngarasa sagala daya tarik mah saméméhna geus beak di solokan katuhu kaluar ti kuring. WAH! Kuring teu kungsi bisa dibayangkeun keur jeung ka batur kawas ieu – Upami anjeunna kawas ieu ayeuna dibayangkeun naon nu bakal manéhna jadi kawas hirup jeung! Dupi anjeun tiasa ngabayangkeun balanja di Ikea pikeun parabot? Naon ngeunaan dina ulang mah, bakal mah geus mayar satengah mangka teuing? Teu pisan romantik.

Hindarkeun jadi jaded ngeunaan Mayar ku saukur keur riang ngeunaan eta. Dina kasar jeung Golěmpang bobogohan, sababaraha awewe Anjeun nyandak kaluar bakal ngaleungit jeung teu mulang telepon Anjeun. Ieu tara pikeun kursus. Kuring bet geus dipigawé sarua ka batur wae, di sepanjang garis lamun anjeun aya brutally jujur ​​jeung diri anjeun. Tapi, lamun nona Anjeun teu datang sapanjang, jeung nu Anjeun jieun nya ngarasa husus tur jieun roman sabab anjeun ditawarkeun mayar, teu ngan bakal ieu lamping nepi atraksi nu, tapi manehna bakal ngaku Anjeun pikeun kuat, manusa maskulin anjeun.

Jadi kuring ngomong ulah salempang ngeunaan keur kolot baheula mah - hayu urang nyandak hiji stand pikeun chivalry, roman jeung markisa. Naha teu saukur diuk deui terasrasakeun pelesir Anjeun bisa mawa ka hiji awewe ku ngalakonan hal nanaon ieu keur dirina, naha dimaksud ku anjeun nempo nya deui atawa teu. Anjeun teras bisa bask di pangaweruh nu anjeun ditangtoskeun, pinuh fungsi jeung manusa bebas, bisa milih pikeun ngubaran hiji awewe, ngan alatan manéhna bisa. Ngarasa reueus.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nyaeta Aya sapertos A Thing Salaku A ngalawan Good dina hubungan?

Sanajan alesan nu dianggap hadé pikeun hubungan, aya saperti hal salaku gelut alus dina hubungan hiji?...

Deukeut