Naha Lalaki Cinta Heartless Ratu Nyiruan

Ieu situs dating, jeung situs dating keur pencinta piaraan, teu kurang. So can we talk for just a minute about female dogs? And I mean “anjing bikangna” dina rasa paling euphemistic, sabab hubungan teu canines, but their human species counterpart that gives female dogs their bad name. But because this is a SFW site and in an effort to give back to female dogs the respect and love they deserve—let’s talk instead about Heartless Queen Bees (atawa HQBs) jeung lalaki nu bogoh ka eta, jeung naon aya diajar ti maranéhna nyieun hubungan urang sorangan leuwih alus.

Waktu jeung waktu deui, Kuring geus saksi munggaran-leungeun ka Fenomena “nice guy mikanyaah ka HQB”. It’s really a marvel to behold—a caring, nanaon-hearted, manusa sopan jeung berehan nu sigana sok aya di posisi bending leuwih ka tukang pikeun HQB-Na; and he seems to also love every minute of responding to her demands and bearing the brunt of her indiscriminate disdain. But these relationships are also some of the best I’ve seen in terms of longevity; jeung saterusna teuing, Kuring geus deduced, dina watesan sababaraha sarjana sukses hubungan.

Jadi naon urang tiasa, salaku santun, awewe wijaksana diajar ti HQBs pikeun narik jeung neundeun jenis lalaki nu maranéhanana sigana teu boga masalah attracting jeung ngajaga?

1) HQBs boga rasa kuat identitas

Woman Identity kuat

HQBs know who they are and what they want. They know what they bring to the table and they are interesting because their interests are their own and they may be unique from their partner’s interests. It is boring to date yourself, jeung HQBs geus ilahar ieu kaluar.

2) HQBs geus paréntah di dunya maranéhanana

Commanding Woman

Hiji HQB jigana geus paréntah di dunya kira-kira nya (naha manéhna bener teu atawa teu). This quality provides a subconscious boost to her partner’s ego—if he has some control over making her happy, manehna ngabogaan kontrol leuwih “The World”, manehna geus kadali “The World” by proxy. It’s that whole “lamun A = B jeung B = C, mangka A = C” thing. How does this translate into a useful tip? Decent, thoughtful people like you and me tend to not be very assertive with our actions and communication. Being assertive is much different than being aggressive, nu ngarupakeun M.O dasar. tina HQB rata jeung aya naon méré nya nu gering-gotten, kontrol tenuous tina “The World”. But being more assertive will yield a greater command of your world, without the otherwise negative results of aggression. One example of this is simply to state what you want and why it makes sense from your perspective, sans nu demeaning, anger condescending jadi mindeng padamelan dina nyieun requests sarua ku HQBs.

3) Nu kungsi-populér jeung dibuktikeun, “Lalaki Kawas tangtangan”!

Lalaki Kawas A tangtangan

Sabaraha artikel dating jeung buku geus Anjeun maca anu devoted ka sababaraha vérsi tina ide dasar nu lalaki kawas jadi dibere tangtangan, ngarah ngarasa tambahan husus basa aranjeunna keur aya bisa menaklukkan ceuk tangtangan? Tapi, maranehna sorangan, will speak of finding the more elusive woman more attractive than the one who is an always-available open book. Sometimes elusiveness manifests as—how should I say—being a little stingy with expressing any kind of positive emotion or feedback (anu aya di mana HQBs datang dina). Some men can’t resist the challenge of trying to illicit any kind of pleasant response from an HQB and so she becomes an object of great interest.

Kumaha carana YOU (deui, salaku santun, awéwé wijaksana anjeun) Ngahurungkeun sorangan kana keur leuwih tangtangan? This can easily become the disingenuous game-playing that books like “Nu Aturan” (Fein jeung Schneider) sadaya, which may not work for everyone and may leave you ill-feeling and confused about what to say and when. Gantina, build up your life to be genuinely full and exciting—making you a true challenge to nail down a date with. Not only will it check off that whole “jadi tangtangan” atribut nu jadi ungracefully dicirikeun HQBs (nu lalaki manggihan jadi pikaresepeun), tapi tanggal anjeun bakal ngarasa nu leuwih hargana sawaktos Anjeun tos dijieun titik ka méakkeun waktu jelas berharga Anjeun sareng manéhna.

4) Teu aya kaulinan

Woman guessing Games

Aya asalna hiji waktu lamun lalaki eureun ngarespon kana guessing kaulinan-naha ieu téh ku kahadéan di antarana keur saeutik leuwih dewasa, or the relationship itself having grown beyond its initial flirtation. Perhaps this tip can be at least partially credited with the whole “longevity” anomaly presented by HQB/Nice Guy relationships. HQBs say what they want, and when they want it. There are few games and intangibles in dealing with an HQB, and many men find this refreshing. This ties in elements from a couple of previous tips—in being straightforward with your communication (I.E. keur tegas), sarta pohara jelas jeung naon mikahayang ti pasangan Anjeun upami ceuk urang teu acan nyadiakeun eta, Anjeun geus dibere hiji tangtangan anjeunna dipikaresep bakal ngarasakeun stepping nepi ka minuhan sabab geus geus jadi jelas jeung manéhna moal sieun usahana bakal kapiran.

Janten, Nanaon hate-nyokot jantung, jeung tips ieu pikeun jantung-jeung meureun urang bisa ngaklaim hiji babagi leuwih badag saeutik tina pasar heheh Guy for mun urang sorangan!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Lima Cara Pikeun Meunangkeun Mulang EX anjeun.

Jadi Anjeun messed nepi? Nyandak manéhna for teu dibales? Teu mintonkeun cukup dipikaresep di kaperluan maranéhanana jeung kaperluan Anjeun ...

Deukeut