Naha Anjeun kudu tanggal Girl hiji Ku Dog hiji

Dina momen Kami di hubungan jeung hiji awéwé endah pisan. Manehna teh éndah, calakan sarta feminin. Manehna teh sadayana mah kungsi bisa ménta. Hijina hal anu sakapeung annoys kuring téh anjing saeutik nya nu sok dimimitian pikeun meunangkeun cemburu, iraha wae mah cium atawa cuddle nya.

Maksad abdi, Mah jiga anjing jeung kuring oge boga anjing nu hirup di tempat indungna mah, tapi kuring masih meunangkeun annoyed ku kanyataan eta mah teu bisa cium nya tanpa risking tinnitus ti barking anjing nya. Kuring malah dimimitian hate nu hal saeutik, nepi ka kuring sadar yén manéhna bisa jadi konci pikeun hubungan happy urang.

Kuring teu apal keur disada lengkep gila tapi leuwih mah panginten ngeunaan Tret kapribadian jeung qualities tina kabogoh, leuwih mah sadar yen anjing nya bisa jadi geus dipangaruhan nya leuwih pisan ti kuring sangka.

Kuring malah imagined kumaha kabogoh mah bakal lamun manéhna bakal teu geus digedékeun di cara anu beunang nya keur ngurus mahluk sejen. Kuring datang kana kacindekan nu sanajan masih annoys kuring lamun anjing nya teu eureun barking, I have to thank him for the perfect human being he helped her to become. I eventually realized that ragrag asih ngalamun anu geus anjing ieu putusan pangalusna mah bisa geus kungsi dijieun.

Manéhna Diajar ka Candak Leuwih ti Tanggung jawab

Sakapeung mah boga rarasaan anak Kiwari ngumpulkeun kolotna, tinimbang lalaki diangkat ku kolotna. Salaku hasil nu henteu meunangkeun kasempetan pikeun ngamekarkeun rasa tanggung jawab, sabab taya sahijieun teaches eta naon hartina jadi tanggung jawab hal atawa batur.

Lamun manggihan yén gadis Anjeun keur bobogohan geus bener bener teu rasa tanggung jawab, manéhna meureun kungsi ngalaman anjing. A awewe anu tumuwuh nepi ka anjing otomatis learns ka nyokot alih tanggung jawab mahluk sejen.

Manehna geus leumpang jeung anakna, manéhna geus eupan manéhna jeung manéhna geus nyokot manéhna ka hewan lamun manéhna gering. Sadaya eta hal merlukeun rasa tanggung jawab. Sawaktos Anjeun keur bobogohan nu gadis anu ngabogaan rasa ieu tanggung jawab keur sejen, Anjeun oge bisa jadi geulis pasti eta rasa nya tanggung jawab pisan leuwih badag lamun datang ka manusa.

Dina hal Anjeun kungsi mikir ngeunaan dimimitian kulawarga jeung hiji awewe, Anjeun kudu leuwih alus mungkas nepi di hubungan jeung gadis anu ngabogaan rasa tanggung jawab.

You Can Be Sure that She Has a Caring Personality

Sugan aya nu apal nu nomer hiji hal anu ngajadikeun lalaki bagja di hubungan? Entong, nu nomer hiji hal mudahan we pikeun meunangkeun kaluar hubungan hiji ngabogaan nganggur teu jeung sex. Naon urang hayang hiji awewe anu butuh waktu anu ngurus urang. Lalaki hayang awewe anu geus kapribadian miara.

Ieu ngabogaan nganggur teu jeung misbelief nu urang rek dirawat kawas raja di hubungan hiji. Sadaya urang hayang pikeun ngarasa yén gadis urang babarengan jeung bener paduli kira urang. Lamun aya salah sahiji jenis gadis anu leuwih daék jaga Anjeun tinimbang gadis séjén, mangka gadis anu ngabogaan anjing.

Nyandak anu ngurus anjing merlukeun loba waktu jeung kasabaran. Kuring geus kungsi papanggih hiji awewe anu geus anjing jeung anu geus teu miboga kapribadian miara. Pastikeun yén gadis anu Anjeun ngeureunkeun nepi dina hubungan kalayan hayang jaga mahluk séjén, kaasup anjeun.

She is Not a Couch Potato

Kami pisan gairah ngeunaan olahraga. Abdi bogoh ka balik jogging jeung jadi di hawa seger. Alatan kanyataan yén ngaku urang museurkeun belanja sadaya poé di hareup televisi bari tingkat vitamin D mah bakal jadi leuwih handap sarta leuwih handap, Kami ogé teu dipikaresep di bobogohan nu kentang dipan.

Lamun gadis Anjeun keur bobogohan geus anjing, Anjeun bisa cukup yakin baé nanaon tapi dipan kentang geus puguh. Mun anjeun teu hoyong gaduh poop anjing sakumna lantai, Anjeun kudu leumpang jeung anjing Anjeun sahenteuna dua kali sapoé.

Kuring ngajamin yén gadis anu ngabogaan anjing rada spends waktu nya luar keur aktip, tinimbang wasting waktu nya dina dipan. Sanajan Kuring keur annoyed ku anjing kabogoh sacara sabot teu eureun barking, Mah, anu mikaresep sawaktu urang nyokot keur leumpang jeung manéhna.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Is Online Dates a Good Choice for You
Nyaéta Bobogohan Online pilihan Good pikeun Anjeun?

Online dating geus gancang jadi nomer hiji pilihan pikeun single ka nepungan batur to date

Deukeut