Naha Anjeun kudu Coba Bobogohan Aya Anu Teu acan Type anjeun

Pernah geus jalma jaman mana babaturan Anjeun atawa kulawarga, hayang pisan pikeun ngatur Anjeun nepi dina tanggal jeung batur maranéhanana nyaho, ménta tipe naon jalma nu rék pikeun?

Ampir dulur kaliru eta-meunangkeun nu dipibanda sababaraha nurun tipe atawa leuwih sering dipake tinimbang tina pasangan.

Kuring ngadéngé omongan batur ngeunaan eta sadayana waktu: "Kuring ngan tanggal artistik tipe jelema alatan kuring ngaraos artis" atawa "kuring leuwih resep tanggal jalma di widang karir nu sarupa salaku kuring sorangan."

Tapi kumaha lamun anjeun nyanghareup hiji nyekel gede sabab teu cocog "tipe idéal" Anjeun?

Hal ieu bisa lumangsung cukup mindeng, utamana jeung dating online. Anjeun datang di sakuliah propil anu nangkeupan partikel-panon anjeun, tapi sanggeus maca stats maranéhanana Anjeun gancang mindahkeun dina alatan manéhna teu cocog Daptar pariksa mate idéal Anjeun. Jadi tipe Anjeun jangkungna, lalaki muscular tapi propil-Na nyebutkeun manéhna ngan 5'6 "jeung ngan moderately kabetot dina latihan atawa tipe Anjeun pirang, Awewe Éropa Wétan jeung manéhna téh mangrupa brunette Australia. Ulah otomatis nulis batur off sabab teu langsung kaciri aya cocok.

Naha anjeun teu ngarasa anjeun kudu tanggal jinis husus jalma?

Anjeun kudu nyieun koneksi jeung batur dumasar kana kapentingan nu sarua, aqidah jeung tujuan. Lamun museurkeun teuing dina manggihan batur pikeun nyocogkeun tungtunan husus Anjeun hoyong turutan lamun keur bobogohan, Anjeun bisa sabotaging Chances Anjeun di berpotensi ngawangun hubungan gede.

Lamun anjeun ngan ngidinan sorangan ka tanggal tipe Anjeun, Anjeun bisa kakara bisa repeating pola heubeul. Mun anjeun geus tanggal tipe sarua jalma pikeun sapuluh taun katukang jeung ngaping tina hubungan geus digarap kaluar, sugan anjeun kudu rethink saukur sacara éksklusif keur bobogohan tipe pilihan nu dipikaresep Anjeun. Lamun anjeun tanggal tipe sarua jalma leuwih ti jeung leuwih, hubungan biasana boga hasil ahir sarua.

Bobogohan nu tipe husus bisa jadi nyaman jeung bisa diprediksi. Keur bobogohan batur nu teu tipe Anjeun, batur beda, bisa ngidinan Anjeun kasempetan nyoba hal anyar jeung meunangkeun pangalaman hirup anyar. Lamun coba dating batur anu ngabogaan hobi beda tinimbang anjeun, anjeun sanggup coba kagiatan anyar nu Anjeun bisa bener ngarasakeun. Keur bobogohan batur ti warisan beda ti Anjeun sorangan bisa ngidinan Anjeun pikeun ngalaman pangan jeung budaya anyar.

Jadi jelas, Kuring keur suggesting Anjeun coba dating jalma nu babagi nilai leuwih ampir sarua inti internal ka anjeun (saperti dependability, faithfulness atawa generosity), sabalikna tina milih batur dumasar kana faktor luar (saperti penampilan, etnis atawa status sosial). Anjeun kudu lengket mitra pursuing nu babagi nilai sarua inti. Upami anjeun hayang settle ka handap dina sababaraha taun jeung kulawarga, teu ngamimitian keur bobogohan jalma nu teu boga ambisi pikeun ngamimitian hiji kulawarga. Tapi, upama neangan nu jalma anu bisa jadi teu cocog tipe idéal anjeun pasangan sacara fisik, tapi anjeun geus dibagi gol jeung aqidah jangka panjang, meureun anjeun kudu méré eta kasempetan.

Barina ogé, Anjeun ngan kungsi apal saha cocog sampurna anjeun bisa jadi.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Abdi teu bisa Ngumbara Kaula meuli Book Ieu

Narima nu Online Bobogohan Nyaéta Wave tina Hadir

Deukeut