Tulis Pikeun Tanggal pepet My

Join our team of great kontributor.

Urang sok narima artikel gede ti panulis, blogger jeung panulis leupas. Pikeun hiji pamanggih naon urang néangan, mangga baca ngaliwatan sababaraha artikel dina loka. Ieu oge bakal mere Anjeun hiji pamanggih sunda urang jeung tipe artikel nu geus digarap oge pikeun panongton urang.

Sababaraha informasi umum:

  • Kaputusan urang dina publikasi artikel dumasar kana istighfar jeung suitability unggal artikel individual.
  • Lamun urang satuju nyebarkeun artikel munggaran anjeun, mangka surat kasapukan bakal ditandatanganan saméméh pamayaran dijieun di laju urang kiwari keur unggal artikel. Ieu moal jadi kasapukan nu kiriman saterusna bakal dipedar. Sadaya kiriman saterusna pikeun publikasi bakal dumasar kana istighfar jeung suitability unggal artikel individual.
  • Target panongton urang nu AS leuwih 18 sawawa tunggal.
  • Jeung éntitas minor, artikel nu kudu aya di antara 600-1000 kecap.
  • Pikeun judul eusi nu geus digawé ogé nu adjectives kuat, nomer (misalna daptar) jeung patarosan.
  • Sadaya kiriman artikel WAJIB jadi asli jeung kungsi dimuat saméméh.
  • Panulis bisa elect jadi panulis jurig atawa geus propil maranéhanana diterbitkeun dina loka.

Pikeun ngalebetkeun artikel pikeun tinimbangan, mangga surélék artikel ka:

kintunan AT datemypet.com

CATETAN: Kiriman ti Agénsi atawa bisnis komérsial bakal dianggap dina non mayar dasar

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio