5 Iku Girls Apa Sawise Breakup a

dianyari pungkasan: Jan. 14 2021 | 2 min maca

Ayo padha ngadhepi iku, break-ups sing hard. Ora ketompo sing milai iku, sawetara minggu koyone toughest. Nalika, pungkasanipun, kita kabeh nerusake kanggo golek tresna liyane, ana sawetara bab sing kabeh bocah-bocah wadon apa sawise bejat munggah. A sawetara sing mbatesi ngisor iki:

1. Nangis – kathah

Apa iku reminiscing liwat memori, hadiah, song, utawa outburst acak emosi, nangis pesti bakal kelakon. Being hurt and showing emotions is the first step in the post-breakup healing process.

Break Up Crying

2. Facebook stalks dheweke Ex

Kanthi prévalènsi media sosial, iki mbokmenawa iku paling ketok lan cilaka bocah-bocah wadon apa sawise break-up. Sanajan sawise un-friending, girls can’t help but type in the name of their ex into the search bar and continuously stalk him and everything photo, kaca, lan status sampun disenengi utawa komentar ing.

3. Mandheg cukur

While this happens to support feminism in the angst of being furious at men. It also is due to the fact that all of the heartbreak girls face leaves little to no energy. Liyane, being newly single there is no one to impress and girls couldn’t care less if their legs are shaven or not.

Woman Teeth

4. Dadi liwat “floozy” tataran

This stage depends on the girl to girl and also depends on how long the relationship lasted. Nanging wis aman kanggo wong ana prakara apa, saben cah wadon dadi liwat tahapan iki ing sawetara cara utawa liyane. Apa iku wis gadhah siji banget akeh ombenan, sexting, utawa njupuk loropaken karo macem-macem wong lanang.

5. Reinvents dhéwé liwat poto-panemuan lan nyoba iku anyar

Saka poto-help buku kanggo maringi inspirasi film, lan buku kanggo Yoga, saben prawan nyoba kanggo reinvent dhéwé. Solace iki penting banget ing siklus break-up kang ora mung kanggo mbantu proses sungkowo nanging iku wayahe clarifying ngendi bocah-bocah wadon “golek” piyambak.

Woman reinvents Wika

Nalika katresnan nyengsarakke, iku penting kanggo elinga yen katresnan uga ndadekake sing kuwat.


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2021 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio