Angel Kucing

dianyari pungkasan: Sep. 12 2019 | 4 min maca

Takon Cuddles

Cuddles Dear,

Aja cats pancene tresna kita, utawa sing kita namung sumber saka sumber pangan sing?

Sincerely,

A Human Can Opener

Dear Can Opener,

Ora bisa ngomong kita padha tresna sampeyan saka cara kita tindakake kowe sak, mlumpat dhateng Panjenengan dodo nalika sampeyan paling nyana, lan purr sanajan A ora dinnertime? Temtu, we love you malah luwih sawise youíve diwenehi kita pangan kucing favorit kita!

Yours Complexly,

Cuddles

Mommas punika tabby werna abu-abu karo striping macan ayu. Nalika kita ketemu dheweke, aku iki ngandhut lan wis dilecehke ó ngiwa kanggo fend kanggo dhéwé lan duwe kittens dheweke ing werna. Aku ana ing taun pisanan saka College nalika sandi tuwane njupuk ing Mommas lan Persephone, ing catís keblasuk siji bayi isih. Kita padha ngucapke matur nuwun kanggo sing ngarsane. Thorndike, kucing kita limalas taun, wis bubar seda. Sungkowo liwat rusak wong gedhe, lan kita didnít pengin terus sing manggen ing ngarep catless. Kita needed apa aku nelpon katresnan wulunen,
utamané amarga aku mung anak sing manggen ing ngarep sawise sandi loro lawas sadulur wis dipindhah metu. Kanggo apik rejeki kita, Mommas lan dheweke putri mbuktekaken dadi ahli ing lapangan psikologi kucing; padha sumurup carane ngurus saka peopleís emosi kabutuhan.

Mommas entuk jeneng dheweke dening ngadopsi sandi tuwane lan kula minangka yen kita padha dheweke brood. Sakcepete sawise teka ngarep karo kita, Mommas wiwit ing ngisor iki kita watara kanggo ndeleng apa kita padha nganti. Saben sembarang kita sesambat, Mommas lungguh ing kita kaki lan nenggo sabar nganti dheweke bisa ngurus katresnan lan comfort dheweke.
Sawisé taun urip ing kutha padha, sandi tuwane pindhah menyang Pennsylvania karo Mommas lan Persephone, nalika sadulur lan aku manggon konco ing Massachusetts. Kula rama temenan kabeh kanggo kula, lan bab suwene aku bakal tau wis wanted iki kanggo wong mati piyambak. Nanging siji wengi, ngedeni sandi paling awon ketoke wis kayektenan. Sadulur teka ing doorstep karo sawetara kabar sedih banget: Ibu kita wis disebut marang wong-wong sing sheíd teka ngarep kanggo nggoleki bapakku lying ing kamar urip ?kuping; wus liwati adoh nalika nonton televisi. Kanggo sandi relief, sanadyan, sadulur ngandika sing bapakku wis ora piyambak ing wektu pungkasan saka uripé,. A kanca banget dear wis karo wong: Mommas.

Mommas wis fatherís sandi kanca pancet nalika sandi ibu kesah kanggo proyek dheweke. Ing wayah wengi dheweke ketemu ing turu langgeng, dheweke uga ketemu Mommas lungguh dening kang sisih. Malah minangka sandi ibu sesambat liwat wong, kucing iki ora bakal ninggal bapa kawula. Nalika ambulans teka, Mommas dileksanakke bali lan kasebut lan ndudhuk claws dheweke menyang karpet ing sembarang nyoba kanggo nggawe dheweke pindhah.

Akhire, sandi ibu coaxed dheweke menyang kamar turu supaya abdi bisa njupuk fatherís awak adoh.
Sawise pati fatherís sandi, Mommas niat kanggo dina ibu lan wengi, liwat kabeh kaping hard. Dheweke digawe omah koyone kurang sepi. Kanthi attentiveness dheweke, Mommas mbantu ease nglarani pengeling-eling. Kapan ibu utawa aku sesambat, Mommas sabar lungguh ing jejere kita, ngusulke paw kanggo tutul lengen utawa tangan kita, lan didilat nangis saka pasuryan kita supaya kita ngerti dheweke ana cedhak.
Dheweke manggon sepi banget, supaya dadi ora kanggo disturb kita; dheweke ketoke ngerti sing kita needed kanggo susah. Sawise kita mandegake nangis, Mommas bakal miwiti loudest, paling anget purr. Banjur sheíd menek dhateng salah siji saka laps kita. Aku Donit ngerti carane sandi ibu lan aku wis nandang gerah liwat sing kaping tanpa Mommas.
Meh taun sawise matine fatherís sandi, Mommas dadi gerah karo hyperthyroidism. Tanpa perawatan kanker larang lan medicine, dheweke uga wis seda. Kita padha ora ragu-ragu kanggo Care kanggo dheweke. Kita couldnít ilang dheweke saiki.

Sawise kabeh, dheweke ana anggota kulawarga kita. Nalika aku wiwit kanggo ngeculaké pound sawise pound, kita makarya endlessly karo Mommas kanggo mesthekake yen dheweke mangan pangan ekstra kanggo njaga bobot dheweke munggah. Pungkasanipun, dheweke shrank saka tokoh rolas-pound normal dheweke menyang cilik pitu kilogram. Nalika kita mutusaké kanggo njupuk dheweke menyang dokter kewan kanggo perawatan radiation, Staff marang kita theyíd tau weruh kucing kaya Mommas; dheweke ana ing kesehatan luwih saka patients liyane ing bobot. Ing dina dheweke perawatan, Mommas clung kanggo kabeh teknisi dokter, purring lan ngeculke wong-wong mau cuddle dheweke.
Aku ngucapke matur nuwun kanggo wong Mommas bali menyang kesehatan apik. Sayange, kita ilang Persephone kanggo diabetes lan umur tuwa sing taun iki. Iku aneh kanggo nonton Mommas terus anggun minangka dadi akeh sirna sadurunge dheweke. Dheweke saiki kepala kluwarga sing kalebu loro asu gedhe kita njupuk saka lurung-lurung. Kita uga saiki duwe KACK, kucing anyar enom sing nganiaya lan nguciwakake. KACK mirsani Mommasís saben pamindhahan, learning carane kanggo tumindak, ngendi kanggo mbukak, lan apa mangan.

Mommas wis umur kathah. Dheweke luwih tipis saiki, lan rambute dheweke wis ilang paling sawijining luster. Dheweke iku sepi lan isi kanggo njagong ing srengenge nalika dandan dheweke wulu. Malah sanadyan aku ngerti wektu karo dheweke diwatesi, Aku nyoba ora kanggo mikir babagan iki. Nanging, Aku fokus ing apa Mommas wis memulang kula. Aku wis sinau liyane saka kucing iki bab katresnan unconditional, bab, lan tanggung jawab kulawarga saka saka wong liya. Duweke katresnan sing ora ana tembung cekap kangge bisa njlèntrèhaké.

Ndhuwur kabeh liya, Mommas wis alesan aku wis dadi technologist Veterinary. Dheweke inspirasi kula karo passion aku njupuk akeh lan terus dear. Aku Learning kanggo Care kanggo wong-wong sing ora nganggo kasangsaran sing, sing quietly kathah kanggo kita lan takon mung kanggo kita tresna ing bali.

Meditation

Ing kasetyan kanca bener bisa dadi salah siji saka comforts paling ing gesang.
Apa ana wong, kewan utawa manungsa, sing ngalrani lan perlu dening sisih?


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio