About Lan Baritchi

penulis, pelatih, lan Insiders Online Dating -- Dan lan Jennifer -- nerbitaké dating lan sesambetan kolom saran ing www.AskDanAndJennifer.com. Ing buku anyar sing, Online Dating - Finding Love Online (Ing 5 Sastranegara kanggo Sukses lan 5 Iku Sampeyan Aja Apa Sijine ing riwayat Panjenengan), Dan lan Jennifer lumaku sampeyan in lan rusak saka dating online, saka nulis profil manungsa waé-sautan kanggo pakaryan email menang lan respon. Sampeyan uga bakal sinau carane supaya kang wagol sinau kanggo ngenali tanda-tanda peringatan kritis lan supaya profil palsu. 'Asian Singles - Finding Love Online 'malah menehi bantuan kanggo nangani sing pisanan tanggal!



Pengarang Archives: Lan Baritchi


Back to Top ↑

    © Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio