About Jennifer Singh

A writer kekal, aku ngarep-arep sing nulis dheweke bakal inspirasi liyane minangka akeh minangka inspires dheweke kanggo nulis. saiki, manggon ing Florida karo Beau, dheweke Tabby kucing orange, aku ngarep-arep kanggo nggawe karir kanggo dhéwé ing nulis siji dina. Liwat pengalaman urip lan angel, dheweke ngrasa hasrat babagan ngewangi wong golek seneng sing liwat sesambetan sehat. Nalika isih single dhéwé, dheweke mbukak kanggo nyoba kabeh Wangun dating kang siji mbantu Feed saran kanggo singletons liyane. Dheweke pinter ngluwihi taun dheweke lan katon nerusake kanggo ndemek urip liyane.



Pengarang Archives: Jennifer Singh


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2020 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio