About Julie Jane

A Relationship lan urip Coach kanggo wanita. Dheweke duwe spesialisasi ing ngewangi wanita sing duwe sajarah sesambetan ala lan / utawa pola njupuk wong salah. Dheweke ngrasa passionately babagan ndhukung wanita kanggo ndandani lan sesambetan seneng mung amarga dheweke digunakake kanggo dadi wong wadon sing wis sesambetan ala lan milih wong salah. Dheweke bisa break pola dheweke lan saiki seneng nikah kanggo wong sing tresna dheweke bgt. Dheweke nggunakake dicampur pribadi pangowahan prilaku lan pendekatan unik lan Highly sukses kanggo transformasi dheweke wis dikembangaké liwat taun kanggo ngancani wanita kanggo ngganti wilayah iki sing urip. Julie lagi lelungan ing saindhenging Eropah karo bojone lan ngluwari sing Spaniel dog Charlie. Dheweke pelatih klien dheweke liwat Skype. Sampeyan bisa ngerteni luwih ing situs dheweke juliemarycarmen.com



Pengarang Archives: Julie Jane


Back to Top ↑
  • Interesting


© Copyright 2019 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio